Рим - четиринадесета тема

• 95 856
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм в Рим и снимки на украсата имам. Но не знам как се качват снимки тук. Пък съм и с телефон само.
Повече украса има по вия Корсо и около магазините. Не съм особено впечатлена.

# 691
Някой има ли представа приблизително от колко отварят и до колко работят по-големите църкви като Santa Maria Maggiore, San Giovani in Laterano, San Pietro in Vincoli ?  Flutter

# 692
Някой има ли представа приблизително от колко отварят и до колко работят по-големите църкви като Santa Maria Maggiore, San Giovani in Laterano, San Pietro in Vincoli ?  Flutter
7 - 18,45 Santa Maria Maggiore
7 - 18,30 San Giovani in Laterano
8:00–12:30 San Pietro in Vincoli
15:00–19:00
На първите две има проверки със скенер, както и на останалите папски базилики.

И не мога да не се похваля каква титла имам в Booking.com

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 12:26 от Lady Vengeance

# 693
И не мога да не се похваля каква титла имам в Booking.com

Браво! Заслужена е!  bouquet

# 694
  • Milano
Лейди, кога се дава такава титла?

Благодаря за снимката на елхата на Булгари.

Цлете, ще те изчакаме да се върнеш и да ни пуснеш снимки на украсата. Laughing

Алекса,

Скрит текст:
Чакам снимка на чантата. Laughing

На кое викаш бриош?

При нас корнетти са ...сладоледите...корнетто Алджида Grinning.

В Романя им викат...пасте.

Моята приятелка ще отскочи до Рим другата седмица - има за задача да ми даде отзиви за Помпи. Laughing

Ти да видиш, аз точно на Ре ди Рома слязох, до магазина на Водафон, ако знаех да пробвам.

# 695
regina di cuori, три отзива за хотелите, които си резервирал чрез booking от един имейл, но има някакво ограничение на времето, не съм сигурна колко е, някъде 1-2 години.По-скоро 2, защото имам ноември 2014 г., миналата година бяхме с агенция и не съм резервирала с тях, а тази година две- юни и ноември.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 00:36 от Lady Vengeance

# 696
  • IT
Редж,
Скрит текст:

cornetti alla crema ecc.

а корнетто за фуния на сладолед да. Брьош казвам на кроасаните, които не са с многолистно тесто, а с другото. Обаче сега видях в единия речник, че корнетто, кроасан и брьош са синоними

# 697

Цлете, ще те изчакаме да се върнеш и да ни пуснеш снимки на украсата. Laughing

.[/spoiler]

Качих малко снимки, съжалявам за лошото качество.

http://clete.snimka.bg/europe/rome.935260

# 698
Нашите дати са вече сигурни и се очертава да сме последната неделя на Март в Рим.
Ватиканските музеи нали  са отворени? (все още важи инфото от първа страница, нали  newsm78)
в Църквата можем ли да влезнем тогава? (Правя програмата и нз дали няма да е най - добре да отделим въпросната Неделя за Ватикана и Сан Анджело)
Сан Анжело също би трябвало да е отворен .. май (четох в линка към него, че пише "всеки ден"). newsm78

Разглеждам сайта на Теравижън  за шатъл от летището и обратно, но не мога да намеря каква е цената на билета за малки деца. Някой знае ли, ще бъдем с 3 годишно, а чета че  "children" се води от 5 до 12 год.

Едит.. току ще видях, че са "free" Laughing

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 15:25 от Pukanka_

# 699
Здравейте,искам да попитам може ли да се предвижем пеша от гара Термини до хотел Tre Stelle

# 700
Здравейте,искам да попитам може ли да се предвижем пеша от гара Термини до хотел Tre Stelle

600м е разстоянието според гугъл, което се минава за 7 мин.

# 701
Благодаря,дано е така!

# 702
А защо да не е? Отворете картата и вижте къде е хотела и къде е Термини.

# 703
Да,разгледах го в Google,имам предвид дано е точно така както е дадено на картата.

# 704
Ползвах приложението на гугъл в Рим, и не съм имала проблем. Показваше точно както местата, които търсех, разстояния, така и разписание на градски транспорт.  Peace
(В почти цяла Европа съм ползвала гугъл картите и единствено в Гърция съм ги хванала, че не са точни).

Общи условия

Активация на акаунт