Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 517
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
500 лв е по кл.пътека, а има едно лапаро плюс хистероскопия 750, хистероскопията за какво е?

Хистерото е оглед на матката отвътре с нещо като миникамерка Peace Обаче, доколкото разбрах, диагностичната е 400лв, а оперативната-500лв,  да ме поправят мамите, ако бъркам Rolling Eyes

Galetosweet, мерси, разбрахте, ма тази щуротия РВМС ще я пропусна, защото ако зачестя досега с имунолозите, може да си влоша още повече нервите.

# 241
500 лв е по кл.пътека, а има едно лапаро плюс хистероскопия 750, хистероскопията за какво е?
Кокоске, да не гледаш някакъв стар ценоразпис  Thinking април лапаро+хистеро беше 950 лв по каса

Съжалявам, Буена  Hug тайничко разчитах на това....

# 242
При мен когато настоявах за РВМС моят доктор беше много против, защото нямах показатели и това можело да  разбута нещата в матката.

# 243
При мен когато настоявах за РВМС моят доктор беше много против, защото нямах показатели и това можело да  разбута нещата в матката.
И на мен Стаменов не ми даде да слагам.

# 244
При мен имаше спор с имунолозите и в крайна сметка ми изготвиха някакво специално РВМС без някакви неща, което никак не ми помогна.
 Но при приятелка подейства, защото си имаше показания за него и тя забременя.

# 245
Ами явно е стар  Mr. Green Гледам този, дето е на първа страница в снимки, от 2013г е  Whistling
Буена  Hug

# 246
Клиър, наистина с теб много си мрънкахме, а аз не съм се спряла изобщо Laughing Пожелавам ти скоро трансфер и положителен тест Hug

Ох, Буена Sad spoko

Аз слагах едно лепило с трибуквено съкращение и струващо 50лв, чието име не помня. Три дни преди трансфер. Тара ще разучи кое е и ще каже Wink И после и онова, което се слага половин час преди трансфера.
РВМС и на мен не помогна предния път и го пропуснахме.
А биопсиите се правят 5-ти ден след доказана овулация.

# 247
Ами явно е стар  Mr. Green Гледам този, дето е на първа страница в снимки, от 2013г е  Whistling
Буена  Hug
   Лапаро плюс хистеро правих юли месец преди отпуската и цената с направление беше 1100 лв.

# 248
Вчера ми казаха, че диагностичната хистеро е 250лв... И ми дадоха някакво хапче, което да сложа вагинално в четвъртък вечерта. Хич даже не го знам и какво е, док го извади от шкафа и ми резна една таблета!  Laughing

# 249
Буена, аз имах имплантация чак на четвърто Икси, всеки път с приблизително еднакво качество ембриони, върнати на 3 ден, средна хубост! Единствената разлика с последния път е, че си открих сама сериозен недостиг на витамин д3, и половин година преди опита започнах с редовен прием на Д3, давам и на ММ. Та опитът го направих с високо ниво. Дали той е помогнал, незнам. Има изследвания по темата. Но май в Надежда го изследвате този витамин.  newsm78
И да попитам. Нивата ми на Б12 са на долна граница. Хемоглобинът ми е 107 от вчера. Доки казва, че вит б12 е ок, мръщи се на хемоглобина. Жекязото ми е в норма. Според мен витб12 не е ок,  но незнам и с какъв лекар мога да се посъветвам, че не го познавам добре този витамин. Някоя пие ли б12 или само го биете на инжекции? И бихте ли споделили какъв вид пиете и по колко или е опасно да си го самоназнача?  Crazy

# 250
Буена, аз имах имплантация чак на четвърто Икси, всеки път с приблизително еднакво качество ембриони, върнати на 3 ден, средна хубост! Единствената разлика с последния път е, че си открих сама сериозен недостиг на витамин д3, и половин година преди опита започнах с редовен прием на Д3, давам и на ММ. Та опитът го направих с високо ниво. Дали той е помогнал, незнам. Има изследвания по темата. Но май в Надежда го изследвате този витамин.  newsm78
И да попитам. Нивата ми на Б12 са на долна граница. Хемоглобинът ми е 107 от вчера. Доки казва, че вит б12 е ок, мръщи се на хемоглобина. Жекязото ми е в норма. Според мен витб12 не е ок,  но незнам и с какъв лекар мога да се посъветвам, че не го познавам добре този витамин. Някоя пие ли б12 или само го биете на инжекции? И бихте ли споделили какъв вид пиете и по колко или е опасно да си го самоназнача?  Crazy
Здравей, Хелиос. Най-добре се консултирай с хематолог, но добре разучи нещата преди да отидеш при лекаря. Аз също имам ниски стойности на хемоглобин и б12, пия невробекс и ферофолгама, но ми е изписано по схема специално по изследванията, които съм правила. Недей на своя глава да се лекуваш.  Hug Naughty bouquet

# 251
Запишете си час за хематолога в Надежда, който май преглеждаше в четвъртък.

# 252
Благодаря ви! Хематологът в Надежда, добър ли е? И мога ли да се запиша като не съм пациентка на клиниката?

# 253
Благодаря ви! Хематологът в Надежда, добър ли е? И мога ли да се запиша като не съм пациентка на клиниката?
На мен лично ми хареса. Млад и голяма свежарка, но изглеждаше в час.

# 254
И питаш..как няма да  е в час.Все пак е млад. Laughing
Хелиос, ти се подготвяш за първичен преглед в Надежда ли?

Общи условия

Активация на акаунт