Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 511
  • 745
  •   2
Отговори
# 255
Понякога на такива млади съм попадала, че съм се чудила дали не са объркали факултета последните 5 години.

# 256
В клиника Надежда случайни лекари няма.

# 257
  • София
Буена, аз имах имплантация чак на четвърто Икси, всеки път с приблизително еднакво качество ембриони, върнати на 3 ден, средна хубост! Единствената разлика с последния път е, че си открих сама сериозен недостиг на витамин д3, и половин година преди опита започнах с редовен прием на Д3, давам и на ММ. Та опитът го направих с високо ниво. Дали той е помогнал, незнам. Има изследвания по темата. Но май в Надежда го изследвате този витамин.  newsm78
И да попитам. Нивата ми на Б12 са на долна граница. Хемоглобинът ми е 107 от вчера. Доки казва, че вит б12 е ок, мръщи се на хемоглобина. Жекязото ми е в норма. Според мен витб12 не е ок,  но незнам и с какъв лекар мога да се посъветвам, че не го познавам добре този витамин. Някоя пие ли б12 или само го биете на инжекции? И бихте ли споделили какъв вид пиете и по колко или е опасно да си го самоназнача?  Crazy
Helios, мерси bouquet Аз пия желязо, вит.Д и Б комплекс с Коензим К10 от 2 месец вече и съм вдигнала хемоглибина на 123.

# 258
Буена ти нямаше ИР, нали.
А изместен имплантационен прозорец, кога за последно изследвахте.
Извинявай, ако си писала скоро, а аз не съм запомнила.

# 259
Gerda, не мила, не се подготвям за първичен преглед. Пациентка съм на Щерев, но там хич ги няма в подробните изследвания. И вече съм бременна от Икси, та няма да ги зарязвам, но тези витамини ме човъркат Simple Smile Ще взема да го видя хематолога с наръч пресни самоназначени си от мен изследвания Simple Smile Мерси отново на всички! Буена, успех, дано пък витамините помогнат!!!  Peace

# 260
  • София
Буена ти нямаше ИР, нали.
А изместен имплантационен прозорец, кога за последно изследвахте.
Извинявай, ако си писала скоро, а аз не съм запомнила.
Нямам ИР, а имплантационен никога не сме изследвали, сега ще настоявам Peace

# 261
Gerda, не мила, не се подготвям за първичен преглед. Пациентка съм на Щерев, но там хич ги няма в подробните изследвания. И вече съм бременна от Икси, та няма да ги зарязвам, но тези витамини ме човъркат Simple Smile Ще взема да го видя хематолога с наръч пресни самоназначени си от мен изследвания Simple Smile Мерси отново на всички! Буена, успех, дано пък витамините помогнат!!!  Peace
В Надежда също не знам да изследват Д и Б12, повечето сами си ги пускат.

# 262
Аз съм си изследвала B12 и D-25(OH) в тяхната лаборатория, но назначени от друг лекар. Но имайте предвид, че (поне края на 2015) те така или иначе ги пращат в Бодимед и си спомням, че за единия витамин доста чаках за резултата. Следващи пъти съм изследвала директно в Бодимед, а веднъж и в Цибалаб.

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 21:05 от Фиффи

# 263
Аз съм си изследвала в тяхната лаборатория, но назначени от друг лекар. Но имайте предвид, че (поне края на 2015) те така или иначе ги пращат в Бодимед и си спомням, че за единия витамин доста чаках за резултата. Следващи пъти съм изследвала директно в Бодимед, а веднъж и в Цибалаб.
Имах предвид, че лекарите (ЖК) по принцип не ги назначават. И да, тези двата специално се тестват в Бодимед. Даваш кръв в Надежда, но резултатите идват от Бодимед.

# 264
Ясно, cristi Peace Предположих аз, че нещо такова имаш предвид, но писах от гледна точка на това, че ако така и така някой ще се изследва там и иска да си пусне допълнително Б и Д, има възможност да си спести едно бодене newsm43 и да го направи в Надежда.

# 265
О, да. Аз самата така правя Simple Smile

# 266
  • София
Темичката съм я изпуснала  Mr. Green
Аз изследвах в Надежда Б12 и го прави външна лаборатория,  но не си спомням коя. Сега пак ми предстои да изследвам  Б12 и други показатели и мисля направо в Цибалап да отида.

# 267
  • В сърцето на любимия човек
Магнолия - по-добре изследвай в Бодимед, не случайно от клиниката изпращат проби към тях и много лекари при съмнителен резултат пращат пациенти при тях.

# 268
Аз около проблемите с чхг засякох, че резултатите в синево са същите като в Надежда и останах много доволна, защото съм си ги харесала.
 Тук и Нандин може да каже по някоя дума.

# 269
и аз по принцип все в синево преди си правех изследванията, същите като в Надежда ми излизат и на мен

Общи условия

Активация на акаунт