Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 508
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • пазарджик
Привет,мина и моя преглед при д-р Персенска -много готина тази жена.Решихме да пробваме на спонтанен цикъл и ми каза на 9-10 ден да запиша час за проследяване.Най-вероятно като отида ще ми каже след колко дни да отида пак или направо за пункция ще ме вика.Моля ви който е по-запознат да даде малко инфо по въпроса. baby_neutral

# 271
  • Sofia
Като те види на 9-10 ден ще ти пусне хормони, ще ти каже кога да отидеш за Прегнил и пункция  Peace

# 272
Момичета да ви попитам плаща ли се издаването на епикриза  Thinking

# 273
Аз не съм плащала.

# 274
Не, не се плаща за епикриза.

# 275
Благодаря  bouquet

# 276
Момичета,моля кажете ми мнение за д-р Еленчев,може ли да се разчита на поставените от него диагнози?

# 277
  • София
тия дни как са закъсненията при д-р стаменов?

# 278
Д-р Еленчев е голям професионалист.Иванаиванова, нещо те притеснява ли?

# 279
Бамба, миналата събота беше час. Днес от сутринта е лудница и предполагам,че ще е повече Rolling Eyes

# 280
Привет  Hug
Иванаиванова, аз имам час при Еленчев за другия месец, надявам се да е моят док  Simple Smile Иначе прочетох разни неща в нета, но то за всеки има по нещо негативно  Whistling

# 281
Момичета, за колко време излизат резултатите от имунологичния панел в Надежда?  bouquet

# 282
Здравейте момичета. Надявам се след отпуските всички да са се заредили с нови сили и пожелавам в групата много есенни бебета. След моя неуспех, доктор Шефкетова ми каза да пия фемостон от 2 ден на цикъла. Изпих една опаковка и на следващия ден след спиране на хапчетата ми дойде. Сега при втората опаковката,  на 18 ден от цикъла имам зацапване при положение че пия фемостона  и не знам дали да спирам таблетките или да продължа да пия. Ако някоя от Вас е имала подобен случай моля споделете и ме посъветвайте какво да направя.

# 283
Тери, за няколко дни излизат резултатите.
Холи Бери, фемостона съм го пила без почивка между опаковките - той по принцип така се пие. Да не би затова да се е пообъркал МЦ? Шевкетова как каза да го пиеш?

# 284
Тери, за няколко дни излизат резултатите.
Холи Бери, фемостона съм го пила без почивка между опаковките - той по принцип така се пие. Да не би затова да се е пообъркал МЦ? Шевкетова как каза да го пиеш?

Elektra, доктор Шефкетова каза да го започна от втори ден и не ми каза между опаковките дали спирам, и  другата опаковка също я започнах от 2 ден на цикъла и имах 2 дни прекъсване. Възможно е да съм го пообъркала, но понеже доктор Шефкетова излезе в майчинство, изчаках почивката на клиниката през август и бях решила на този цикъл  да се запиша при док Цветков, а сега не знам какво да правя. В момента съм в командировка във Видин и абсолютно ми е невъзможно да пътувам за София за преглед и консултация.

Общи условия

Активация на акаунт