Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 539
  • 745
  •   2
Отговори
# 225
Момичета, извинявайте, че така нахлувам в темата ви, но редовно ви чета и искам да ви попитам нещо понеже сте доста запознати и се интересувате, задълбавате в нещата, а не се осланяте на „така каза лекарят”  Laughing
Та въпросът ми е за изследването на НК клетките. Реших да си ги изследвам на моя глава, но в ценоразписа на лабораторията пише NK клетки, NK клетъчна активност или NK клетъчна активност + NK клетки. Въпросът ми е само НК клетките стигат ли ми като показател или и клетъчната активност е важна? newsm78

# 226
Отиди при имунолозите и те ще преценят какви клехки да ти пуснат. Никой тук не ги разбира чак така добре нещата, особено в имунологията. Прегледът при имунолозите е безплатен. Просто в цената на изследването е включено явно и за тях..нямам идея. Но такаще си сигу.на какво пускаш. Да нестане после пак нещо да те накарат и ще стане двойна работа.

Буена,
На мен биопсията ми беше след овулация. Обаче хич не помня точно кой ден. Надявам се някой да се включи с по- пресни спомени. На теб не ти трябва имунологична биопсия. За какво ти е, като така или иначе имаш отклонение в НК в кръвта. Излишни 200лв са. Искай само за прозорец и една МБ. Така ще е 280лв.

# 227
  • София
Буена,
На мен биопсията ми беше след овулация. Обаче хич не помня точно кой ден. Надявам се някой да се включи с по- пресни спомени. На теб не ти трябва имунологична биопсия. За какво ти е, като така или иначе имаш отклонение в НК в кръвта. Излишни 200лв са. Искай само за прозорец и една МБ. Така ще е 280лв.
Напълно си права Peace За какво ми е тая имунологична биопсия, да ми кажат, че имам отклонение (коеот го знам) и да ми назначат вливки, които и без това правя Confused Колкото повече редуцирам разходите, толкова по-добре, така ч емного ти благодаря за идеята, която ми даваш Hug  bouquet

# 228
Буена,
Напълно си права Peace За какво ми е тая имунологична биопсия, да ми кажат, че имам отклонение (коеот го знам) и да ми назначат вливки, които и без това правя Confused Колкото повече редуцирам разходите, толкова по-добре, така ч емного ти благодаря за идеята, която ми даваш Hug  bouquet
  И аз да се включа,понеже и аз съм в подобна ситуация и направих вече почти всички изследвания.Ако има отклонение в имунологичната биопсия задължително се слага лепило .Аз имам такова завишение на нк клетките при имунологичната биопсия и слагаме лепило,а на имунологичните в кръвта нямам завишени нк клетки.Биопсията за прозорец се прави 5 дни след доказана овулация тоест на деня в който по принцип се прави трансфера,аз не съм я правила исках я много пъти но доктора все ми я отказва,казва че няма смисъл от нея.Сега иска да правим микробиологична биопсия.

# 229
  • В сърцето на любимия човек
Аз бих направила хистерото преди трансфер, от него могат да се установят много повече работи.

# 230
  • София
Аз бих направила хистерото преди трансфер, от него могат да се установят много повече работи.

Да, така е, и аз си го мисля Peace

Галето, на мен лепило и двата пъти ми слагаха, даже мислех, че на всички се поставя. Нали имаш предвид онова, коеот е 50лв и се слага половин-един час преди ЕТ, да няма някакво друго, по-специално?

# 231

Да, така е, и аз си го мисля Peace

Галето, на мен лепило и двата пъти ми слагаха, даже мислех, че на всички се поставя. Нали имаш предвид онова, коеот е 50лв и се слага половин-един час преди ЕТ, да няма някакво друго, по-специално?
  не не това а това от 250 лв за което се взема двукратно кръв от имунолозите и го правят имунолозите PBMC НЕщо такова май беше името.

# 232
Герда, скоро пак да ти се случи най-хубавото, но до самия финал  Hug
Буена, ще стискам палци за другия тест  Praynig
Да ви попитам, лапарото в Надежда може ли да мине по клинична пътека? Другото, запазих си час за Еленчев чрез сайата им, не ми звънят, трябва ли нещо допълнително да правя?  Blush

# 233
  • В сърцето на любимия човек
Кокосче - по каса пак се доплаща, ако не греша - 500лв.
По-добре звънни на информация и попитай дали часът ти е регистриран.

# 234
А, значи може по каса, ми добре, 500 звучи по-добре от 1000 и нагоре  Mr. Green Утре ще звънна на информация, благодаря, Пънчолин  Hug

# 235
  • София
500 е за хистероскопия доплащането, за лапароскопия май е повече.

# 236
Бурна, аз пак да питам - рефрешна ли си резултата (останах с впечатлението, че онлайн си го гледала)

# 237
Аз за всичко каквото мога си взимам направление от ЛЛ.
Ема,за да се пуснат имунологични изследвания трябва консултация с имунолог.
Не съм сигурна, че в клиниката ще запазят час за консултация с имунолози, ако не си пациент, на телефоните е най-добре да се попита - имунолозите имат самостоятелен такъв.
Но и при Русев в Малинов може да се направи консултация.

# 238
даже аз вече бих предпочела Русев

# 239
500 лв е по кл.пътека, а има едно лапаро плюс хистероскопия 750, хистероскопията за какво е?

Общи условия

Активация на акаунт