Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 502
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не ми се иска да лъжа, не е по моята част  Blush. Явно ще се пробвам, а ако не стане, може при д-р Тихомирова примерно или ще го мисля.

# 331
  • Sofia
Благодаря, Тара  Hug.
А знаете ли каква е цената горе-долу за микробиологията? Плаща ли се и преглед или само микробиология?
И горе-долу за колко време излиза.
Много въпроси станаха, ама като нямам идея  Embarassed.

Аз в началото на август си записах час за Белкин за цитонамазка и мб, тъй като се надявах да стартирам стимулация след като Цветков се върне от отпуск. Платих за преглед,  цитонамазка и мб 95 лв (30+30+35), като мб излезе на следващата седмица, а цитонамазката преди 5 дни (около 15 дена). След това Цветков ми ги погледна за коментар, и ако се беше наложило някакво лечение за нещо той щеше да ми каже.

# 332
Казвали ли са ви, че имате красива матка?! Хахахахха  Joy доки така определи моята.  Търсеше, но не й намери кусур. Едната сестра асистираше за първи път на хистеро и тя се впечатли. Много интересно ми беше, отвътре се вижда кристално ясно, розово и гладко (наподобява буза от вътрешната страна на устата). Имаше лека болка, не се търпи. Наподобява ЦС. Само мисълта какви ги върши Цитотек-а, ми беше неприятна, когато го сложих. 
Сега ме вика 5 дни преди цикъл. Как ще го сметна и уцеля... Какво ще гледа тогава, някой знае ли? Не попитах, защото бях развълнувана, че вс е наред с хистерото.

# 333
Зазу, здравей  Simple Smile МБ е 30 лв, съответно и преглед 30лв, аз чакам моята да излезе тия дни, мина вече седмица  Whistling
А цитото е тромаво наистина, до 20 дни излиза, а имало и бърза процедура, която се заплаща допълнително, но не знам колко  Crazy
Клиър, браво за хубавата матка Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 11:44 от coconuD

# 334
  • София
Благодаря за информацията  bouquet.

# 335
ivanaivanova, моят резултат от мб на влагалищен секрет е абсолютно същият и в цервикален секрет се изолира уреаплазма. Съветвам те да се изследваш за микоплазма, уреаплазма и хламидия.
И на моята биопсия имах прегнил  Peace

Тара добра ли е МБ ?
Сега ми изслезнаха на мен и на ММ изследванията за микоплазма, уреаплазма и хламидия всичко е отрицателно,което е добре.Но Еленчев видя някакво изменение в средата на шийката на матката и че май от там идва инфекцията и си мислише,че се въртя в омагьосан кръг и затова не мога да излекувам Кандидата.

Оказа,че има свободни часове чак за 12.09. какво ще правя ще се побъркам,а трябваше да види резултатите и да направим май допълнителни изследвания. #Cussing out

# 336
И аз ще правя този месец биопсия. И на мен днес ми дойде. Указанието на док е да запиша час за 10ден да проследим ову и на 5 ден след ову ще е биопсията.
  Аз също ще правя микробиологична биопсия в събота.Доктора каза,че иска да я направи в първия чист ден от цикъла.Чудя се като и хистерото се прави тогава,защо не я направихме миналия месец с него.Поне бях с упойка.А доктора искаше да е в отделен цикъл.

Не случайно избира първи чист ден за микробиологична биопсия, ако има нещо хронично или латентно се възобновява именно след МЦ. Тук явно се търси нещо хронично.
 Около 500 лв са всички биопсии.
Гале, кой лекар каза, че няма смисъл от прозоречната биопсия? ЗАщо е така обоснова ли се - моля те, да попиташ какво е имал предвид и да пишеш и на нас?

А аз си казах на моя доктор, че съм се ошашкала и не знам какво да го питам и той много ми обяснява тогава.

Случвало се е да отказвам назначено изследване от моя лекар.После се съгласих да го направим и след това забременях.
Всъщност биопсията показваше изместен един ден имплантационен прозорец, а на следващия месец забременях естествено.
Според мен и надраскването на лигавицата е помогнало.

Аз съм при доктор Цветков.Незнам защо неиска да правим тази биопсия.3-4 Пъти го питам и искам да я направим,той казва не няма смисъл от нея.Може би защото веднъж имах имплантация за кратко.

# 337
Казвали ли са ви, че имате красива матка?! Хахахахха  Joy доки така определи моята.  Търсеше, но не й намери кусур. Едната сестра асистираше за първи път на хистеро и тя се впечатли. Много интересно ми беше, отвътре се вижда кристално ясно, розово и гладко (наподобява буза от вътрешната страна на устата). Имаше лека болка, не се търпи. Наподобява ЦС. Само мисълта какви ги върши Цитотек-а, ми беше неприятна, когато го сложих. 
Сега ме вика 5 дни преди цикъл. Как ще го сметна и уцеля... Какво ще гледа тогава, някой знае ли? Не попитах, защото бях развълнувана, че вс е наред с хистерото.
Това сигурно е прословутата "офисна" хистероскопия? Много добре са го измислили Simple Smile Цената й като другата ли е, или е по-символична?
Това с "красивата" матка ме уби Simple Smile
Не знам наистина как ще го сметнеш това с 5-те дни преди цикъл. Аз като съм имала някаква интервенция винаги ми идва с около седмица и повече по-рано. Да споделиш какво гледа тогава Simple Smile

# 338
  • София
glaetosweet, Цветков и на мен така отговаря. Но сам предложи имунологичната, другите не иска. Аз вече не настоявам. И без това проблема ни е най-вече в качеството на Я.
ivanaivanova, за коментар на изследванията и за определяне на лечение мисля, че не се искаше час. При Еленчев съм правила няколко пъти изследвания - час за самия преглед и изследвания, после с резултатите директно пред кабинета за коментар, когато е на работа. Той самият така ми е казвал.
Clear, радвам се за хубавата матка Simple Smile  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 15:31 от Елба

# 339
glaetosweet, Цветков и на мен така отговаря. Но сам предложи имунологичната, другите не иска. Аз вече не настоявам. И без това проблема ни е най-вече в качеството на Я.
ivanaivanova, за коментар на изследванията и за определяне на лечение мисля, че не се искаше час. При Еленчев съм правила няколко пъти изследвания - час за самия преглед и изследвания, после с резултатите директно пред кабинета за коментар, когато е на работа. Той самият така ми е казвал.
Clear, радвам се за хубавата матка Simple Smile  bouquet Hug
Ние направихме имунологична,сега ще правим микробиологична,а за прозорец пак ми отказа.Иначе и при нас се съмнява,че проблема е в качеството,понеже вадим много яйцеклетки,оплождат се но непреживяват до 5 ти ден.Последния път бях на къс протокол с бфемола извадихме 11 яйцеклетки от които 8 се оплодиха,но само 2 стигнаха до 5 ти ден.Сега ще пробваме един трансфер на 3 ти ден,понеже до сега не сме връщали на 3 ти ден и дано вече стане.

# 340
  • София
Дано да стане, galetosweet
При мен сега извадиха 3Я от трите фоликула, но ще видим как ще се развият. Дано да са хубави Simple Smile
Иначе и на мен ми се искаше микробиологична биопсия. Тази за прозорец ми струва, че няма смисъл, защото все пак имах някаква имплантация. Но си се плаша от разните там бактерии и микроорганизми Wink

# 341
  • София
...При мен сега извадиха 3Я от трите фоликула...
я, как познах  Mr. Green

# 342
  • София
Дано и други хубавини да прогнозираш и да познаеш Wink

# 343
  • София

Клиър, поздравления за чудесните резултати Hug Моля те, много ми е важно да знам, колко струва това и имаш ли идея дали може в същия месец да се прави ЗЕТ? Благодаря предварително!

# 344
Дано да стане, galetosweet
При мен сега извадиха 3Я от трите фоликула, но ще видим как ще се развият. Дано да са хубави Simple Smile
Иначе и на мен ми се искаше микробиологична биопсия. Тази за прозорец ми струва, че няма смисъл, защото все пак имах някаква имплантация. Но си се плаша от разните там бактерии и микроорганизми Wink
Чудесно, стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт