Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 357
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Инплантационен прозорец се изследва при ин витро оплождане-класическо ин витро,икси,имси,маск и т.н Peace

# 571
  • В сърцето на любимия човек
Импл. прозорец се изследва когато няма настъпила имплантация при трансфери на 3ти и 5ти ден. Когато е имало такава, макар и биохимична, въпросната биопсия е ненужна.

# 572
МАКС е метод за подбор на сперматозоидите с най-голяма оплодителна способност.
Килимчето представлява специална обогатена среда, в която се слагат С, за да се обогатят и енергизират.
ИМСИ е начин на оплождане - в яйцеклетката се инжектира морфологично подбран С.
Имунологичната биопсия се прави, когато има съмнения за имунологичен проблем в матката, който може да е причина за неуспешни опити.
Биопсията за определяне на имплантационния прозорец се прави при неуспешни опити, когато няма никаква имплантация - определя се най-подходящия момент за връщане на ембриона.

# 573
Килимчето представлява специална обогатена среда, в която се слагат С, за да се обогатят и енергизират.
Имунологичната биопсия се прави, когато има съмнения за имунологичен проблем в матката, който може да е причина за неуспешни опити.
Биопсията за определяне на имплантационния прозорец се прави при неуспешни опити, когато няма никаква имплантация - определя се най-подходящия момент за връщане на ембриона.
Електра, дали при резултат от 1.20 на кръвния тест 11ден е имало имплантация или може да се дължи на прегнила все още, които е в организма?
Благодаря много за изчерпателната информация  bouquet

# 574
  • София
Електра, дали при резултат от 1.20 на кръвния тест 11ден е имало имплантация или може да се дължи на прегнила все още, които е в организма?
Благодаря много за изчерпателната информация  bouquet
Ако е имало прегнил е от това, трудно се чисти прегнила от организма така, че а покаже 0 Peace Аз съм имала стойност 3,4 без да ми е бил слаган никакъв прегнил, това вече говори за някаква макар и супер плаха имплантация.

# 575
И аз мисля, че е било от прегнила.

# 576
И аз мисля, че е било от прегнила.
Благодаря момичета. Simple Smile

# 577
Аз сега имам проблем с микробиологичната биопсия.Има изолирани ентерококи и ешерихия.Незнам сега от къде дойдоха.Доктора се чуди какъв антибиотик да изпише който да действа и на двете и да е за парентерално приложение.

# 578
Здравейте дами, сутринта си правих обременяване с глюкоза(назначено от ендокринолог - Петя Ангелова). Резултатите са ми готови, но са само стойности на глюкозата(0мин-5.68, 60мин-8.40, 120мин-5.41). Назначеното изследване е ОГТТ с ИРИ. Не би ли трябвало да има и стойности за инсулина?

# 579
  • София
Би трябвало, ИРИ е имунореактивен инсулин предполагам. Провери в лабораторията, може да са ги пропуснали?

# 580
Гале, Уназин? newsm78

# 581
  Уназин има ли на флакони за венозно приложение?И дали влияе и на двете?Той ми каза че иска нещо на инжекций не на хапчета и че от рода на амоксицилина защото влияе и на двете.Видях че има и амоксицилин на флакони.Ще видим доктора какво ще измисли.Иначе уназин ми изписва преди когато стана възпалението след дилатацията на канала.

# 582
Аз съм била на системи и доколкото знам, е широко спектърен.

# 583
Аз съм била на системи и доколкото знам, е широко спектърен.
  Ще му звънна към 17 часа да видим какво ще каже.

# 584
Аз сега имам проблем с микробиологичната биопсия.Има изолирани ентерококи и ешерихия.Незнам сега от къде дойдоха.Доктора се чуди какъв антибиотик да изпише който да действа и на двете и да е за парентерално приложение.

Какво значи докторът се чуди? Няма ли антибиограма?

Общи условия

Активация на акаунт