Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 354
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Да вземат да кажат откъде са се взели тия неща там където не им е мястото.
И най вече  защо дават рецидив?
Май, няма практика за контрола.

# 601
Охх, ток ме бие като си помисля моята мб биопсия как ще е  ooooh!
 Дано, ако е имало нещо, е умряло с тия 3 аб, на 4 курса, които изпих за последните 6 м  Close
Гале, това е последната пречка, предстои успешен трансфер  Praynig Hug
Момичета, Тихомирова в кой кабинет преглежда, стана ми интересно?
И последно- изследват ли прогестерон преди трансфер?  Thinking

# 602
  • София
На мен поне не изследваха. И сама не си го назначих. Все още Simple Smile може да го пусна с чхг.... евентуално

# 603
  • София
Таринка, на мен за прогестерон Персенска дума не ми е обеляла да изследвам,но може и аз като Елба да го пусна с ЧХГто да го видя.
За микробиологията те разбирам и ние трепахме една Гардранела бактерия, уж успешно, но в четвъртък съм на контролна мб отнови, та ще видим.Чета в чужди сайтове, че навсякъде казват, че бактериите и гъбичките в мб нямат отношение към успеха и процедури се правят и при проблемни резултати.

# 604
Да, забременява се и с тях.

# 605
Тара, на мен ми изследваха прогестерон и дори останах с впечатление, че вече задължително го изследват преди трансфер newsm78
Гале, утрепвай ги тези гадинки и те чакаме с хубавата новина Hug Hug Hug

# 606
Благодаря отново момичета за разясненията.Сега само че има нова дилема при мен и за сега прекратяваме инсето.3 мсеца след лапаро+хистеро вероятно отново имам сраствания и се налага ново хистеро на някоя от вас случвало ли и се е , ако може да сподели опит. Предварително благодаря!

# 607
Галето прави скоро хистеро - така са й влезли гадините в матката Peace
Прогестерон за какво ви е с чхг, не е ли по-добре в деня на трансфера?

# 608
На мен сигурно ще изследват също прогестерон преди трансфера, по него определят кога точно да върнат ембри.Показва кога точно е овуто.Но това важи за случаите без прегнила и други лекарства.

# 609
В средата на юли, в деня на трансфер ми при Стаменов, изследваха прогестерон, защо не знам. Беше над 60, тест -.

# 610
  • София
В средата на юли, в деня на трансфер ми при Стаменов, изследваха прогестерон, защо не знам. Беше над 60, тест -.

Shocked Над 60 ли, ма то горната референтна не беше ли 18, доста височък ми се струва, то е добре да е над референтната малко,з а да имитира бременност вс едно, ма при толкова висок не презрява ли лигавицата newsm78

# 611
Моя беше 41 в деня на трансфера и Персенска каза, че е супер.

# 612
Здравейте! Четох мненията за "офисната" хистероскопия, но искам да попитам. Този цитотек за какво го дават, за обезболяване или за нещо друго.Трябва ли да си взема друго обезболяващо. Как се чувствате като го сложите, пишкате ли повече. . Защото аз ще пътувам с автобус и се притеснявам. Също и за връщането си след манипулацията, пишете че няма болка, а по-скоро некомфортност, проблем ли ще е да се прибера пак с автобуса. Ох, малко объркано го написах, ама се притеснявам с това пътуване.

# 613

Shocked Над 60 ли, ма то горната референтна не беше ли 18, доста височък ми се струва, то е добре да е над референтната малко,з а да имитира бременност вс едно, ма при толкова висок не презрява ли лигавицата newsm78
Не знам. Той доктор на трансфер не знаеше резултат, не беше готов. При новия опит ще питам. Персенска ми е отказвала трансфер при над 3 в 2-3 дни преди пункция и последва замразяване на Е.. Толкова бързо ли нараства този прогестерон, че на 5 ден беше такъв?

# 614
Здравейте дами, сутринта си правих обременяване с глюкоза(назначено от ендокринолог - Петя Ангелова). Резултатите са ми готови, но са само стойности на глюкозата(0мин-5.68, 60мин-8.40, 120мин-5.41). Назначеното изследване е ОГТТ с ИРИ. Не би ли трябвало да има и стойности за инсулина?

Същата история като при мен.Не са ти пуснали инсулин Close
 А прогестерона ми е много чуден.При мен е много висок ама колко незнам.Не знам дали и това е причината за неуспехите ми.Казаха че Я не били качествени,ама май напоследък така казват на всички с повечко опити newsm78

Общи условия

Активация на акаунт