Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 430
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Ще мрънкам тази вечер. Купих билет Златната мина и не печеля нищо. Купи и седмиците на тото билет. И от тук нямам нищо. Мрън-мрън!

# 301
  • sofia
Аз пък да се оплача от СБА ли е какво е в Бургас му викат Болеро.На вратата една кутия - игра на магазина с неща над 5лв. От Pur, Rex, Breff имаше и още марки но не ги запомних с нагряди ваучери от Техно Маркет на стойност 250лв.и втора игра навсякъде плакати на Флорина с касов бон над 10лв. От магазина с включен поне един продукт на Флорина с награди климатици 2бр..Обичаме им соковете, взимам си един сок. НА касата разбирасе незнаят за какво става въпрос.Писна ми с тия неразбрали жени за какво са там незнам.Урна за пускане на бережки....няма ми то....ние не знаеме...Имаше много хора и не ми се занимаваше, после съжалих! Утре пак ще ида да видим....

# 302
  • Под Слънцето
Подскок-скок , това да ви кажа е тенденция в тези магазини на СБА - никога нищо не знаят за игри на касите , няма кутии за игрите да си пуснеш касовия бон. Специално за Варна  са ми наблюденията , но явно важи  и за Бс.
Последно за игра, обявявана в 3 поредни седмични брошури , чаках да сложат кутия, чаках, питах, накрая ми писна и се обадих в централата на магазините ,  описах ситуацията и когато ми казаха да оставя тел. номер за връзка, хич не вярвах ,че някой ще ми звънне.  Обаче се случи!  И от тук насетне ми се каза от мениджъра за Варна да  я търся жената , ако пак има такива  случки.

# 303
  • sofia
Днеска ме хвана яд, защото сложили плакат на касите и на самите сокове разлепили....и на касата незнаела.Чак ми се кара, аз няма скоро да имам взимане даване с тези магазини, но е много не коректно.Тия дни ще ида да въведа ред и справедливост 😊

# 304
Подскок-скок , това да ви кажа е тенденция в тези магазини на СБА - никога нищо не знаят за игри на касите , няма кутии за игрите да си пуснеш касовия бон. Специално за Варна  са ми наблюденията , но явно важи  и за Бс.
Последно за игра, обявявана в 3 поредни седмични брошури , чаках да сложат кутия, чаках, питах, накрая ми писна и се обадих в централата на магазините ,  описах ситуацията и когато ми казаха да оставя тел. номер за връзка, хич не вярвах ,че някой ще ми звънне.  Обаче се случи!  И от тук насетне ми се каза от мениджъра за Варна да  я търся жената , ако пак има такива  случки.

На мен пък тази вечер в ЦБА Аспарухово за една игра ми казаха, че я няма в брошурата и затова няма кутия и никой не им е казал да сложат, а играта свършва в неделя  #2gunfire #2gunfire :newsm78.Наложи се да вадя таблета и да показвам какво пише в сайта им  за играта и участващите магазини, а тая заместник управителка ли беше каква ли  само дига рамене и казва "не знам, не знам нищо не са ми казали" . Каза ми да си пусна бележката в друг магазин и тъй като утре имам излизане из града така и ще направя. Една бележка имам ама защо да не я пусна, може тя да ми е на късмет Joy

# 305
Някой знае ли нещо за играта на DM, която беше до 10,08 за покупка над 10 лв - на сайта им не виждам нищо newsm78

# 306
На 29.08 ще теглят наградите.

# 307
Благодаря - ей го го, къде е  Simple Smile

# 308
  • Под Слънцето
Взех си чантата от кола. Червена е от 2те страни с мрежесто джобче и е промазана.
Лалето беше  сетнала снимка на нейната и май беше бяла с червено, не помня.

# 309
  • Телиш/Плевен
Взех си чантата от кола. Червена е от 2те страни с мрежесто джобче и е промазана.
Лалето беше  сетнала снимка на нейната и май беше бяла с червено, не помня.

Честито! Hug
Ето го моя пост със снимките.

# 310
  • Под Слънцето
Лале, същата е, благодаря !
Всъщност не ми е много до честитки. Не съм е спечелила триейки  картонче. Нямаше стикери   доста време в магазина- единствен обявен за махалата ни. Тел. номер на управителя го намерих в нета , звънях - момчето от рекламната агенция било отпуска. След седмица пак звъннах - вчера- и казах,че играта свършва, а аз седя с касови бонове , написани с химикал,че ми дължат стикери. Та я получих  като бонус за търпението. Нищо,че в магазина ме разпитваха от къде съм намерила номера, за да притеснявам шефката им. Като че ли не знаят ,че в нета всичко може да се намери Wink

# 311
А какво стана с дублираните касови бележки в Лидл /печелившите за люлки/. Някой щеше да пише на организатора, но гледам, че си стоят в списъка с печеливши  newsm78 !
Дали не са обърнали внимание?  newsm78

# 312
  • София
А какво стана с дублираните касови бележки в Лидл /печелившите за люлки/. Някой щеше да пише на организатора, но гледам, че си стоят в списъка с печеливши  newsm78 !

Писах на лидл.Отговориха ми,че Загорка теглят победителите...
Писах и на Загорка.Те пък изобщо не ми отговориха...  Joy

# 313

Писах на лидл.Отговориха ми,че Загорка теглят победителите...
Писах и на Загорка.Те пък изобщо не ми отговориха...  Joy
Ами тогава освен да си помисля, че печелившите са си техни хора!
Жалко!

# 314
  • sofia
И аз нали съм на вълна "справедливост" и аз им писах на Лидл, същото казаха,че Загорка организира играта.Писах и на Загорка-от там нямам и аз отговор 😈 Тъпо е защото така и Лидл прецакват.

Общи условия

Активация на акаунт