А напоследък заявявала ли си ваучери? Заявих си в началото на месеца, нищо не получавам. Писах им 2 пъти, нямам отговор и не мога да намеря телефон за връзка
Имам ваучери може би преди година и половина ако не и повече.Сега имам 60 точки,ще чакам още много време.А това за което писах е пак към GFK Bulgaria само че е домакински панел.Изпращат ти дневник по пощата в който попълваш определени видове стоки които купуваш/баркод,цена и от кой магазин/ и на всеки две седмици изпращаш попълненото пак по пощата.Те ти изпращат с дневника и пликове с предплатена услуга.Изпращат ти и каталог със стоки за които може да размениш натрупаните точки или за ваучери за магазини Зора и Технополис.Мен ме препоръча свекърва ми ,тя попълва може би от 10 години.Аз участвам може би от малко повече от година и половина .С последния дневник от вчера който получих има и форма за препоръчване на нови домакинства от района /защото аз съм от Шумен/.Досега не съм получавала такава форма навярно им трябват доманинства.Ама едно обяснение написах направо ужас.