Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,ако някой иска да го препоръчам в домакинския панел на GFK Bulgaria  да пише. Набират от Шумен и региона.

А напоследък заявявала ли си ваучери? Заявих си в началото на месеца, нищо не получавам. Писах им 2 пъти, нямам отговор и не мога да намеря телефон за връзка

Имам ваучери може би преди година и половина ако не и повече.Сега имам 60 точки,ще чакам още много време.А това за което писах е пак към GFK Bulgaria само че е домакински панел.Изпращат ти дневник по пощата в който попълваш определени видове стоки които купуваш/баркод,цена и от кой магазин/ и на всеки две седмици изпращаш попълненото пак по пощата.Те ти изпращат с дневника и пликове с предплатена услуга.Изпращат ти и каталог със стоки за които може да размениш натрупаните точки или за ваучери за магазини Зора и Технополис.Мен ме препоръча свекърва ми ,тя попълва може би от 10 години.Аз участвам може би от  малко повече от година и половина .С последния дневник от вчера който получих има и форма за препоръчване на нови домакинства от района /защото аз съм от Шумен/.Досега не съм получавала такава форма навярно им трябват доманинства.Ама едно обяснение написах направо ужас.

# 286
Момичета,ако някой иска да го препоръчам в домакинския панел на GFK Bulgaria  да пише. Набират от Шумен и региона.

А напоследък заявявала ли си ваучери? Заявих си в началото на месеца, нищо не получавам. Писах им 2 пъти, нямам отговор и не мога да намеря телефон за връзка

Имам ваучери може би преди година и половина ако не и повече.Сега имам 60 точки,ще чакам още много време.А това за което писах е пак към GFK Bulgaria само че е домакински панел.Изпращат ти дневник по пощата в който попълваш определени видове стоки които купуваш/баркод,цена и от кой магазин/ и на всеки две седмици изпращаш попълненото пак по пощата.Те ти изпращат с дневника и пликове с предплатена услуга.Изпращат ти и каталог със стоки за които може да размениш натрупаните точки или за ваучери за магазини Зора и Технополис.Мен ме препоръча свекърва ми ,тя попълва може би от 10 години.Аз участвам може би от  малко повече от година и половина .С последния дневник от вчера който получих има и форма за препоръчване на нови домакинства от района /защото аз съм от Шумен/.Досега не съм получавала такава форма навярно им трябват доманинства.Ама едно обяснение написах направо ужас.

Да, аз преди го обмислях това предложение, но още не бях запозната с компанията и ми се стори съмнително това, че искат да ги уведомяваш предварително, ако ще отсъстваш за 1 или 2 седмици (не помня точно). Би ли споделила какви са продуктите от каталога и горе-долу на колко време можеш да събереш точки за какъв продукт/ каква стойност ваучери или, ако имаш линк към тези обяснения и пак ще го обмисля (ако не е умерстно тук, на лично). Иначе им звъннах сега по телефона, бяха много учтиви, нямали ваучери, били поръчали за печат. Просто ми стана странно, че не ми отговориха и на двете запитвания, едното преди повече от 10 дни и като не можах да намеря телефон, вече се зачудих дали да продължавам да им правя анкетите. Като цяло мисля, че са точни, но бавни Simple Smile

# 287
  • София
Някой знае ли, защото аз не успях да открия обектите с промоцията на Капи?

# 288
  • София
Някой знае ли, защото аз не успях да открия обектите с промоцията на Капи?

Вчера видях плакат в магазин Аванти. Имаше и играта с бисквитките на Престиж. Падна ми се усмихнато човече. Касиерката реши, че не печеля нищо, но на плаката си пишеше ясно - 1 усмихнато личице печели бисквитки. Дадоха ми ги. Вкусни са. Simple Smile

# 289
Бях решила да купувам и аз бисквити на Престиж, ама видях, че при нас няма промоция  Close

# 290
  • на североизток от Рая
Таня, първо да ти честитя бирената награда. Много нещо, бе.  Shocked Много наздравици да вдигнете и все да печелиш!  Hug И другото - освен усмихнато човече, имаше ли някакъв надпис на картата? На мен за човече не ми дадоха бисквити, но и аз повече не съм купувала, не ми се участва. Плодове у дома - в изобилие, това ядем. Бисквитите остават за зимата.

# 291
Най-накрая ми донесоха миксерчето от Якобс. Работи си,ще видим колко. На куриера му призля като разбра,че имам още една награда със същата бележка.  Mr. Green Вика аз като дойде и видя името ще се сетя.  Laughing То не бяха объркани цифри,че и номера на улицатаа ми бяха записали грешно.  ooooh!

# 292
  • София
Таня, първо да ти честитя бирената награда. Много нещо, бе.  Shocked Много наздравици да вдигнете и все да печелиш!  Hug И другото - освен усмихнато човече, имаше ли някакъв надпис на картата? На мен за човече не ми дадоха бисквити, но и аз повече не съм купувала, не ми се участва. Плодове у дома - в изобилие, това ядем. Бисквитите остават за зимата.

Благодаря! Simple Smile

Знаех от вас, че под личицето може да се покаже надпис "Опитай пак" и изтрих внимателно само усмивката. Simple Smile

# 293
Може ли подробности за GFK, стана ми интересно. Само за Шумен ли се набират нови хора, имам желание да се включа, но съм от обл. Враца.

# 294
# 295
Спечелих слънчеви очила от играта на Кока Кола в Метро.  Sunglasses  Не са нещо особено, но и аз играх за пуф. Все е по-добре от "опитай пак".

# 296
  • Под Слънцето
Може ли подробности за GFK, стана ми интересно. Само за Шумен ли се набират нови хора, имам желание да се включа, но съм от обл. Враца.

Защо не се обадиш на публикуваният номер и не  попиташ агенцията ? Хем ще споделиш после инфо и в темата Wink

# 297
  • Велико Търново
Да попитам,нямаше ли една игра с покупка на гарниер,защото никъде не откривам,а имам някакъв спомен.  А може и да греша...

# 298
# 299
  • Велико Търново
Мммне тази пародия... Мисля,че трябваше да купиш за 6 лв продукти. И с каспвата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт