Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 438
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Таня67, благодаря за разяснението. Късмет!

# 331
От мерилин изобщо някой печелил ли е... Толкова много награди и до сега двама видях да са написали , че са спечелили ... - _ -

# 332
не спечелих от Мерилин Sad
добре че от време на време има промоции на място в магазините ( въпреки че е чист късмет да ги уцелиш) защото от тези талончета за толкова години само 1 тефтер спечелихме и то май беше първата им такава игра

# 333
Едва ли всички които печелят в каквито и да било игри, участват в такива форуми като този за да споделят къде и какво печелят! Simple Smile

# 334
  • Под Слънцето
На мен ми харесват наградите на цигари Кинг , но пусто като не мога да ги понасям...
Кутията в кварталния магазин седи празна вече 5 седмици

# 335
От Мерилин 12 кода и нищо, но аз рядко играя игри. Не очаквах и да спечеля. Моята леля е пушач и ми ги подари с надеждата да ме зарадва Simple Smile

# 336
На мен ми харесват наградите на цигари Кинг , но пусто като не мога да ги понасям...
Кутията в кварталния магазин седи празна вече 5 седмици
Какви са наградите и как се играе точно, че и нашата кутия отдавна седи и мога да прежаля едни 4-5 лв, но не знам дали е с бележки в кутията или в нета се регистрира нещо newsm78

# 337
  • Под Слънцето
4-5 лв няма  да ти стигнат.
 кас. бон трябва   да е за покупка или на 3 малки /20 цигари къси/, или 2 големи по 10 см  кутии.
наградите са  спортни и туристически .

# 338
  • София
Ако пиете  Каменица , нямате много време

В миналия им пост съм една от печелившите, сега си чакам чашите. Днес  за три капита ми дадоха три скреч карти. Двете печелиха чаша, а третата код. Това беше в провинцията, в София не съм виждала промоцията на Капи, а сега ми трябва още един код за колелото.

# 339
Ако пиете  Каменица , нямате много време

В миналия им пост съм една от печелившите, сега си чакам чашите. Днес  за три капита ми дадоха три скреч карти. Двете печелиха чаша, а третата код. Това беше в провинцията, в София не съм виждала промоцията на Капи, а сега ми трябва още един код за колелото.

Това в заведенията ли е? Ако е там - знам , че на всеки две капита дават една карта

# 340
  • Под Слънцето
Скрит текст:
чукча писатель чукча не читатель

# 341
TopsyG значи ме изгубиха за тази игра Joy То да има кой да изпуши цигарите , ама нямааа. То да бяха други наградите можеше и да се набутам, ама за туристически няма как да стане

# 342
  • Под Слънцето
Е, на мен биха ми свършили работа.. само дето не познавам никой да пуши кинг..
Свърши ли работа с тел. номер  на СБА?

===

Хора, затри ми се линка към предизвикателството на Емил Конрад у спаркса. Някой може ли да хелпне?

newsm12

намерих го

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 23:02 от TopsyG

# 343
  • София
Да, така е, но сервитьора ми беше познат и за трите капита ми даде три карти. Нали някой като поръча едно, не взима нищо и така остават карти.

# 344
  • sofia
Излезли са последните победители за люлката на загорка...мрън няма ме, дано се похвалите от темата 😊

Общи условия

Активация на акаунт