Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 671
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
И аз да се похваля, че ме няма никъде  Sunglasses Laughing

# 466
Здравейте , който има кодове на кока кола - Моля да ми пише на лично съобщение ! Simple Smile

# 467
И при мен е суша , мрън 😕.

# 468
  • Сандански
Излязоха печелившите в mysparx Grinning

# 469
Имам спечелено subway combo меню oт mysparx, случи се чудо  Mr. Green

Някой да го иска?

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 18:52 от Анонимен

# 470
Имам спечелено subway combo меню oт mysparx, случи се чудо  Mr. Green

Някой да го иска?

Аз  Grinning

# 471
  • Русе
И аз имам един за даване..Simple Smile
ПС дадох го..

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 11:52 от cvete7575

# 472
  • Варна
И аз имам един за даване..Simple Smile
за какво го давате?  Flutter

# 473
ако още има предлагащи subway combo меню и кодове за кино може да ми пише  Grinning

# 474
  • sofia
За мен една шапка от Флирт, надявах се на тениска, но нищо пак се кефя, незнам може ли нищо да не спечелиш? Мислих да се пробвам с 2 кода за големите награди, но като видях колко до сега има спечелили малките награди....шанса е нищожен, а и не пием вкъщи водка 😕

# 475
  • Русе
Моя код се оказа, че бил до 1-ви септември, вчера влязох да го препиша и забелязах Sad Ако някой мисли,ч е иска да опита ...с удоволствие го подарявам bouquet

# 476
Спечелих слушалки Филипс много се радвам,че накупих един чувал пасти за зъби за тази игра и щях да се чувствам много тъпо ако беше напразо  Mr. Green
Някой участва ли в играта на 24Китчън и има ли мейл,защото аз си мисля че отговорях правилно,но нямам?

# 477
На 24 китчън явно гледат само кой колко бързо е отговорил.И аз давах верни отговори, но нищооо  Laughing И от ДМ не печеля.
А тази игра на Биодерма пак на страницата във ФБ ли я имаше? Нещо съм я изтървала.

# 478
Те промениха правилата уж в последния момент щели да пратят някаква рецепта на всички правилно отговорили.

# 479
Спечелих слушалки Филипс много се радвам,че накупих един чувал пасти за зъби за тази игра и щях да се чувствам много тъпо ако беше напразо  Mr. Green
Някой участва ли в играта на 24Китчън и има ли мейл,защото аз си мисля че отговорях правилно,но нямам?
Аз имам имейл (и никак не бях бърза, не съм печелила седмичните им награди), но няма да участвам, защото не мога да измисля интересна и оригинална рецепта със сьомга, терияки и репички, а освен това не съм страхотна готвачка и журито едва ли ще избере точно моето ястие...

Общи условия

Активация на акаунт