Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Успявате ли да регистрирате кодове в MySparx вчера и днес? Опитвам се, но нещо не става. newsm78

# 496
  • София
Днес регистрирах един код в MySparx без проблем.

# 497
  • при късмета
Регистрирам и аз без проблем. Един регистрирах днес

# 498
Интересно, на мен ми запецва на ПРОВЕРЯВАМЕ КОДА и не иска да го регистрира. Rolling Eyes

# 499
magism, презареди страницата и опитай пак, и на мен ми се е случвало.

# 500
Благодаря  bouquet Опитах с друг браузер и се получи!

# 501
  • София
Може ли линк към играта със слушалките от Шварцкопф  Hug

Намерих го  Laughing

# 502
Играта свърши на 1.09.

# 503
Здравейте,някой има ли свободен код за регистриране в MYSPARX?

# 504
Да се похваля - получих си морените  Grinning

# 505
Стартира нова игра на Милка с кодове на продуктите, но чак от 25.09 до 27.11. Наградите са раница, пуф и лаптоп...Този път дано го уцеля този пуф Rolling Eyes

# 506
  • Stara Zagora, Bulgaria
Да не би този месец да е последен за Mysparx,защото днес видях че колите вече нямат кодове?Някой чул ли е нещо?

# 507
  • Телиш/Плевен
Стартира нова игра на Милка с кодове на продуктите, но чак от 25.09 до 27.11. Наградите са раница, пуф и лаптоп...Този път дано го уцеля този пуф Rolling Eyes
Благодаря за информацията! Hug
Харесвам продуктите на Милка и със сигурност ще участвам, но като гледам, май в раницата ще се целя. Имам си пуф от миналата година (страхотен е Heart Eyes), а за лаптоп се съмнявам да ме огрее (пък и не държа толкова - моят е още нов, даже е и лилав Grinning).

Petya Petkova_480817, в правилата пише, че е до Нова година, а ако има някаква промяна, би трябвало от Кока-Кола официално да съобщят по някакъв начин. За момента няма такава информация. Peace

# 508
Ще дадеш ли линк за новата игра на Милка?
От къде научи толкова рано?

# 509
  • Телиш/Плевен
Е, обикновено пускат промоционалните опаковки малко по-рано и специално тук в темата почти винаги някой ни информира преди официално да е започнала играта. Peace

Общи условия

Активация на акаунт