Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Някой да иска кодове за интернет от спаркса?
Аз Simple Smile

tedity91, писах и ЛС, пратете ми телефон, на който да ги активирам, ако все още ги искате.

# 556
  • Под Слънцето
Суша, а?

# 557
Интернета ми свършва на 10 септември. Ако някой предлага кодове на Спаркс мога да се възползвам след тази дата

# 558
  • Под Слънцето
Нейде из Варна има ли заредени магазини,бараки хипер или коопмаркети с новите кодове на  Милка?  Rolling Eyes

# 559
  • Русе
Нейде из Варна има ли заредени магазини,бараки хипер или коопмаркети с новите кодове на  Милка?  Rolling Eyes
Joy И аз из бараките гледах вчера, викам по- вероятно е да са заредили нова стока, ама нищо не намерих newsm78

# 560
Аз съм по морето и видях в някои магазини шоколади с новата игра, но интересно, че само на тези с лешници има лепенки. Не съм сигурна още дали ще участвам в играта, отдавна не бях купувала техни шоколади, гледам че са стигнали и минали 2 лв. Ако хвана някъде на промоция и с играта, може да си взема, иначе няма да се хабя и без това нямам много късмет с техни игри.

И при мен е пълна суша, но то най-вече защото нямам време да следя игрите и да участвам.

Намерих игра на вафли Ная, ако някой ги хапва, май има същата и за МЕТРО и за Фантастико и други вериги - http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/09/spechelete-velosipedi-leader.html

# 561
Има нова игра на Нивеа със скреч карта - има я в новата брошура на Метро, а я видях и в една от големите дрогерии. Купуват се продукти на Нивеа за 10 лв и може да се спечели одеялце, чадър, чанта за пазаруване или продукт на марката. Още не съм се включила, но ще участвам.

П.п. Сега ми донесоха последните чаши от Присан - не съм ги подканяла, коректни си бяха Simple Smile Имам два шейкъра от Якобс, но нямам бележка за нито един - дадох ги за миксерите. Кой знае дали ще ги пратят въобще.... Получих и онзи стик със слънцезащитен продукт, който беше спечелен от някакъв чужд сайт - пуснаха го направо в пощата, адресът на подателя е от Любляна.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 11:08 от Petia Ivailova

# 562
  • Русе
Оле, девойки от Русе, явно вече сме девета дупка на кавала по отношение на търговия, зщото в списък ана Ная няма нито един магазин в Русе, а не е каквото да нямаме Метро... ooooh!

# 563
няма да ядем вафли  .... по добре за фигурата ни  Mr. Green

# 564
Оле, девойки от Русе, явно вече сме девета дупка на кавала по отношение на търговия, зщото в списък ана Ная няма нито един магазин в Русе, а не е каквото да нямаме Метро... ooooh!
има ви:
Русе
МЕТРО Русе
бул. „3-ти март“ № 60, 7000  Русе

# 565
  • Сандански
Исках да ви попитам какво мислите за Facebook игрите? От известно време гледам на различни хора профилите са пълни с "Харесано и споделено", а във всяка игра всичко е copy-paste?
П.П Някой сигурно ще иска да ме убие след написаното.  #2gunfire  Simple Smile

# 566
Аз играя там и имам доста спечелени награди, като цяло съм доволна. Simple Smile
И да се похваля...направих 6 покупки и от Биодерма ще ми изпратят подарък! Simple Smile

# 567
  • при късмета
В Била, поне нашата има шоколади на Милка с новите кодове. При това са на 1.29 с била карта и са няколко вида

# 568
И при нас в магазин Била има шоколади с новата игра, но вчера ги гледах на цена от 1.99, от кога са на 1,29. Иначе в Метро днес ходих и също имаше шоколади с играта, там излиза около 1,68 горе-долу.

# 569
  • при късмета
Сигурно от днес са на тази цена. Ако е седмичната промоция те са им от четвъртък до сряда

Общи условия

Активация на акаунт