Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 91 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Аз, не съм.

# 136
Търсих промоцията на Кола в каталозите на Метро,но нали е от 25-ти,та не я откривам.
Но пък не съм видяла,че като купиш шоколади Милка,можеш да спечелиш кравичка,а мъжа ми купи 100 шоколада вчера и не е взел скреч карта.  Sad
Също има и игра на Нескафе за ваучери за гориво,като уж автоматично регистрирали клиентите,купили поне 5 кутии.Той купи 20,да видим  Crossing Arms

# 137
  • София
Но пък не съм видяла,че като купиш шоколади Милка,можеш да спечелиш кравичка,а мъжа ми купи 100 шоколада вчера и не е взел скреч карта.  Sad
Отдавна не съм пазарувала в Метро, но поне едно време слагаха печат на фактурата при получаване на подаръци, скреч карти и подобни, тъй като тези неща се получават на специално гише, а не на касите. Би трябвало по всяко време да можете да си вземете картата, стига да е в срока на промоцията.  Но може нещата да са се променили. newsm78

# 138
Отдавна не съм пазарувала в Метро, но поне едно време слагаха печат на фактурата при получаване на подаръци, скреч карти и подобни, тъй като тези неща се получават на специално гише, а не на касите. Би трябвало по всяко време да можете да си вземете картата, стига да е в срока на промоцията.  Но може нещата да са се променили. newsm78

Даже не се сетих за това  Joy Пазим фактурите,ще го пратя утре да провери  bouquet

# 139
Да попитам - има ли някой, като мен , който все още не си е получил миксера от Якобс?
За шейкърите знам , че има някакво забавяне.
И аз не съм.

# 140
Много късмет с новата тема
аз си чакам шейкъра за момента друго няма - мрън
някой да е попадал на игра на нивея - днес до касите на голяма магазин видях един кашон  Joy с някакви рекламни неща на Нивея - дъски за плуване и други подобни - огледах се за плакат, но уви - питах касиерката  hahaha но тя само ме изгледа и смотолеви нещо Tired Joy та някой да е чувал за някаква игра на нивия - или е свършила или предстой - но категорично нямаше плакат

# 141
Идвам да се похваля, че от Куинс най-накрая ми изпратиха наградата и днес спечелих крем La Roche-Posay.  Crazy

# 142
някой да е попадал на игра на нивея - днес до касите на голяма магазин видях един кашон  Joy с някакви рекламни неща на Нивея - дъски за плуване и други подобни - огледах се за плакат, но уви - питах касиерката  hahaha но тя само ме изгледа и смотолеви нещо Tired Joy та някой да е чувал за някаква игра на нивия - или е свършила или предстой - но категорично нямаше плакат
Плувни дъски раздаваха със слънцезащитните им продукти - при покупка на два продукта даваха скреч карта. Можеше да се спечели и плажна кърпа или плажна чанта. Сигурно играта е свършила и връщат наградите, които не са били спечелени...
Те скоро ще имат есенна игра: https://www.facebook.com/notes/nivea/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0 … /1331964403499355

# 143
Плувни дъски раздаваха със слънцезащитните им продукти - при покупка на два продукта даваха скреч карта. Можеше да се спечели и плажна кърпа или плажна чанта. Сигурно играта е свършила и връщат наградите, които не са били спечелени...
Те скоро ще имат есенна игра: https://www.facebook.com/notes/nivea/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0 … /1331964403499355

Много ти благодаря за отговора - еми изпуснала съм е.
А тези с фейсбук - ненавиждам ги Joy Joy

# 144
  • София
Идвам да се похваля, че от Куинс най-накрая ми изпратиха наградата и днес спечелих крем La Roche-Posay.  Crazy
Честито.

# 145
  • София
Да попитам - има ли някой, като мен , който все още не си е получил миксера от Якобс?
За шейкърите знам , че има някакво забавяне.
И аз все още чакам шейкър и миксер.

# 146
И аз така Simple Smile

# 147
  • София
Имани заедно с тагнатата ми приятелка сред печелившите на Каменица във фейса

# 148
Момичета нали днес трябваха да излязат печелившите от играта на Йоткер?
Проверих преди малко, но все още няма нищо, преди ги "показваха" по-рано.

# 149
Регистрирах 6 сребристи капачки в Спаркса и нищо - нито интернет, нито участие в томболата. Sad Все едно са черни капачки.

Днес регистрирах третата капачка и веднага ми даде да активирам кода за Интернет. Три капачки - три пъти по 50мб.

Общи условия

Активация на акаунт