Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 996
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Аз вече си свърших старите бележки.  Simple Smile

# 121
Какво има, че да са обидени, заради старите бележки. Това показва, че и без игра продуктите се купуват, даже трябва да се радват  Laughing
И аз мисля така, а и те не са чак толкова стари  Simple Smile Аз имам още - тези, които не спечелиха и са били дефакто нови (т.е. спечелих със старите, а новите, които сега ще станат стари, ако има актуална игра, са налични).

# 122
  • при късмета
Преди имаше препоръки към Монделийз да сменят агенцията, която им провежда игрите. И те понеже си взеха бележка, смениха куриерите  ooooh!
Все едно организират игри от вчера и не знаят как става. В началото игрите бяха организирани много по-добре. От миналата година насам, всяка игра с фалстарт или друга неразбория и то от организатора, не участниците.
И Нестле се издъниха миналата година, но си поеха отговорността. За играта с кутии кит кат говоря. Монделийз или спират игрите, като на Барни например или всяка нова игра, все едно я организират за първи път  ooooh!
Аз чакам само шейкър и това е. И нови игри с интересни награди няма

# 123
  • София
Публикувани са печелившите от играта на Лидл.Някой пак се е изтарикатил и е спечелил 2 люлки с 1 и съща бележка!Ама че грозно...Дано го дисквалифицират...

# 124
Ее, пак не печеля... Освен и аз да опитам с различни номера, като измамниците?  Thinking Май остана само една седмица от тази игра...

# 125
  • София
Ее, пак не печеля... Освен и аз да опитам с различни номера, като измамниците?  Thinking Май остана само една седмица от тази игра...
Да,остава 1 седмица.
Аз миналата седмица спечелих.Имах само 1 регистрирана бележка.
Тази седмица една приятелка регистрира 4 бележки...та за това погледнах,да видя дали печели...Обаче супер много се подразних на тоя тарикат дето е спечелил нечестно...Накрая ще взема да пиша на Лидл във фейсбук...

# 126
  • sofia
То и от предишните седмици имаше такива 😊 от първата седмица номер 8 и 19 са едни и същи

# 127
Може ли линк?

# 128
# 129
  • София
То и от предишните седмици имаше такива 😊 от първата седмица номер 8 и 19 са едни и същи

И никой ли не е писал на Лидл?

# 130
  • Русе
Признавам, че не съм чела условията, но си питам седмица за седмица ли са бележките? Първата седмица рег една и я пазя с надежда... Joy

# 131
  • София
Признавам, че не съм чела условията, но си питам седмица за седмица ли са бележките? Първата седмица рег една и я пазя с надежда... Joy

Мисля,че участава във всички тегления.

# 132
  • София
Регистрирах 6 сребристи капачки в Спаркса и нищо - нито интернет, нито участие в томболата. Sad Все едно са черни капачки.

# 133
Те пък не стига, че се излагат с тези 50 МВ, ами и не ги раздават

# 134
Да попитам - има ли някой, като мен , който все още не си е получил миксера от Якобс?
За шейкърите знам , че има някакво забавяне.

Общи условия

Активация на акаунт