Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 993
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

8.1.  Закупете 500ml Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta или Sprite. Под капачката има уникален код, който можете да регистрирате в платформата Mysparx.bg и да разберете дали печелите пакет от 50МБ безплатен мобилен интернет. За да регистрирате кода, трябва да имате профил в платформата MySPARX.bg (www.mysparx.bg) според Условията за използване: https://mysparx.bg/page/terms-and-conditions.

8.2. Всички непечеливши кодове също могат да бъдат регистрирани в Mysparx.bg и носят на участника 100 кредита, с които може да вземе участие в месечните тегления за награди в платформата. За да регистрира код, участникът трябва да има профил в платформата MySPARX.bg (www.mysparx.bg) според Условията за използване: https://mysparx.bg/page/terms-and-conditions

Аз това не разбрах- месечните награди също ли са интернет?

# 106
ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

8.1.  Закупете 500ml Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta или Sprite. Под капачката има уникален код, който можете да регистрирате в платформата Mysparx.bg и да разберете дали печелите пакет от 50МБ безплатен мобилен интернет. За да регистрирате кода, трябва да имате профил в платформата MySPARX.bg (www.mysparx.bg) според Условията за използване: https://mysparx.bg/page/terms-and-conditions.

8.2. Всички непечеливши кодове също могат да бъдат регистрирани в Mysparx.bg и носят на участника 100 кредита, с които може да вземе участие в месечните тегления за награди в платформата. За да регистрира код, участникът трябва да има профил в платформата MySPARX.bg (www.mysparx.bg) според Условията за използване: https://mysparx.bg/page/terms-and-conditions

Аз това не разбрах- месечните награди също ли са интернет?

Месечните награди не са интернет а нещо друго . В момента има говорител SONY менюта KFC  и не помня още какво. За тях се купуват билети от събраните кредити Simple Smile

# 107
Кога се теглеха наградите на Савекс?

# 108
ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗТЕГЛЕНИ НА 23 АВГУСТ 2016Г. И УВЕДОМЕНИ ЧРЕЗ SMS.

# 109
запис да ви следя

# 110
ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗТЕГЛЕНИ НА 23 АВГУСТ 2016Г. И УВЕДОМЕНИ ЧРЕЗ SMS.
Благодаря  Wink

# 111
  • София
Туко що за първи път спечелих 50мб от кока кола.

# 112
  • София
Мисля че не се коментира игтара на Шуслерови соли. Аз спечелих две хавлии във фейса им, и в месечната томбола за попълнене тест също ме имаааааа. Печеля книга и сол по избор. Има ли друг от форума сред спечелилите.
Спечелих и някаква кърпа от пиле градус във фейса.

# 113
  • Русе
Да се посмееете малко ..печеля 50 мегабайта в понеделник, в петък ги активирам, че събота и неделя ще сме по баирире и да не отърва нещо, та в събота получавам смс, че валидността на мегабайтите е изтекла. Не можах да ползвам и половин мегабайт..хахха. Та да знаете,че важат до край на отчетния ви период, който при мен се оказа 20-ти.

# 114
Да се посмееете малко ..печеля 50 мегабайта в понеделник, в петък ги активирам, че събота и неделя ще сме по баирире и да не отърва нещо, та в събота получавам смс, че валидността на мегабайтите е изтекла. Не можах да ползвам и половин мегабайт..хахха. Та да знаете,че важат до край на отчетния ви период, който при мен се оказа 20-ти.
За абонати с предплатени карти важат 30дни Laughing

# 115
Аз от спаркса май се отказах, нито наградите ми харесват, нито като взема и участвам печеля нещо, само си губя времето с тях.

Нова игра на Кауфланд - http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/08/spechelete-90-komplekta-kaufland.html, имам 3-ма ученици и наградите ще ми дойдат таман  Peace

# 116
  • Велико Търново
Колко от вас откриха Котани със стикери? Преглеждам си папката с линкове към игрите и  си викам да питам тук .. Щото никъде по Варна не открих. а за игри .. обръщам махалата , града и света  Joy
На Котани продукти в Била не намерих със стикер. В Метро са опаковани по две и аз реших да си взема поне 4-5 вида та да имам повече кодове. Но какво се оказа - само на единия вид подправки кода беше на самият продукт, а на всички останали на външното фолио, т. е. един код на две опаковки. Писах на Котани - не ми казаха как трябва да е, само споменаха, че кодовете трябвало да бъдат по един и същ начин на всички продукти и щели да питат Метро  newsm78.

# 117
В Метро при всички игри е било така. Стикерът с кода е върху общата опаковка.

# 118
Метро имат игра на Кока Кола - брошурата е валидна от 25-ти нататък. Купуват се 2 стека кола (около 12 лв единия), на Вход клиенти дават скреч карта и може да се спечели пуф или рекламни слънчеви очила. Харесва ми, но не ми допада това, че стековете са тежки (не че ще ги мъкна аз, но все пак), а и ще ми бъде неприятно, ако се окаже, че нямат карти, а аз вече съм платила.
Милка има два нови вкуса шоколад - троен карамел и троен шоколад; дано да пуснат игра скоро. Знам, че са обидени заради старите бележки, но този път като напишат в правилата, че не са позволени, няма да ги използвам  Blush
И моите подправки от Метро бяха 2 в опаковка, но само с един код.

# 119
Какво има, че да са обидени, заради старите бележки. Това показва, че и без игра продуктите се купуват, даже трябва да се радват  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт