Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 987
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Да се похваля, че участвам с талон в томболата на бензиностанции Еко. Стискайте палци!

# 91
  • Под Слънцето
Ей, хора , искам да знам нещо, моля

Колко от вас откриха Котани със стикери? Преглеждам си папката с линкове към игрите и  си викам да питам тук .. Щото никъде по Варна не открих. а за игри .. обръщам махалата , града и света  Joy

Чакам само мостри на  шампоаните .. ама то минаха 2 седмици . Рапидо ме забравиха  нещо.

# 92
  • при късмета
Аз продукти на Котани намерих в Била, доста отдавна.
Много смотано е направен сайта и имаше проблем с приемането на кодове. Оправи се после уж. Регистрираш се в самия сайт, не само за играта. Не можеш да видиш колко кода си регистрирал, нищо не можеш да разбереш. Изписва ти само, че ти е приело кода и толкоз. Няма имейл за потвърждение, нито СМС, нищо. Срока е много дълъг и тегленето само едно. Доста любителски е направено играта. Не можеш да видиш собствените си регистрирани кодове, камо ли да разчиташ, че се теглят победителите коректно

# 93
  • Под Слънцето
Както казах преди време, всички фирми гледат да си пробутат стоката чрез минимално вложени усилия. Пък ние , да купуваме било заради хавлии, чаши или друго с марката.

Мисля, че малките фирми са по-коректни  откъм раздаването на награди за популяризиране на фирмата чрез рекламни игри.  Но  си е традиция да се пуска някоя игра , а продукта ,който се изисква, да не е разпространен в търговската мрежа. Или само в Сф го има.  И докато заредят из страната , то играта взела, че свършила. Затова ми беше интересно за Котани. Във Варна обрисах всички търг. вериги , търсех , разпитвах. Ми нямаха хабер хората .

# 94
Колко от вас откриха Котани със стикери? Преглеждам си папката с линкове към игрите и  си викам да питам тук .. Щото никъде по Варна не открих. а за игри .. обръщам махалата , града и света  Joy

Играта им свърши. До 19.08 можеха да се регистрират кодове.
В нашия град имаше кодове само в Била и Кауфланд. Даже попаднах на едно момче, сигурно търговският им представител, който лепеше кодове. Колкото беше налепил, толкова си и останаха и накрая вече трудно се намираше по някой код.

# 95
  • при късмета
В Била и Кауфланд имаше от почти целия асортимент на Котани, като продукти. Нищо нямаше със стикер, когато излезе играта и започнах да се оглеждам. На третото ходене в Била намерих само ронена чубрица няколко пакетчета. Беше в една кутия с такива без стикери. Взех няколко, защото срока ѝ е дълъг и я ползвам.
Проблема според мен е, че във веригите не зареждат често продукти. И като дойдат нови, ако изобщо дойдат навреме, те си изкарват от складовете, предишните докарани. Всички продукти с кодове се появяват по средата или към края на играта, а като свърши се търкалят по рафтовете с месеци.
Вчера в кварталния ни магазин, собственичката ме чакаше с 4 очи да дойда. Всеки ден минавам и тя знае, че играя на игри, защото си взимам и продукти и бележки за тях. Казва ми "Има игра на Нова Бразилия, сега ми докараха от борсата пакети с някакви кодове". Аз много учудена поглеждам пакета, играта от ноември 2015  Joy

А на Котани каго се теглеха победителите? Сега ще ида да видя.
На 25.08 ще ги обявят, проверих

# 96
  • Под Слънцето
Явно стикерите са лепени допълнително от представител на Котани . В интерес на истината ходихме и до борсата 2 пъти преди 10тина дни. И там се оглеждах и питах. Ми нямали. Може би нямат представителство за Варна, знам ли..  А на сайта писах още в началото на играта на български и английски с питане къде са тези продукти.  Но никой не си направи труда да ми отговори.

Ох, ма ко, и мене ме знаят в кварталния.. По времето на играта на Леки с комплектите за хранене трябваше да се купят за мин. 2 лв продукти. Тогава имаше нова продавачка и  я втрещих да ми реже наденица на 3 , за да докарам 1 и 1/3та за сумата. Сега вече ми  свикнаха   Joy

# 97
Аз намерих Котани със стикери в Метро, но наскоро видях, че има и в плевенската верига Фантазия.

# 98
Регистрирах две капачки в Спаркс сребристи. Веднага ги активирах за Интернет. Пуснах ги на мъжа ми на телефона, понеже моят нет е неограничен. Не съм го питала получавал ли е смс. Освен нета и да друго ли участват?  Билети не съм купувала никакви, понеже не ме кефят сега наградите.

# 99
  • Под Слънцето
Регистрирах две капачки в Спаркс сребристи. Веднага ги активирах за Интернет. Пуснах ги на мъжа ми на телефона, понеже моят нет е неограничен. Не съм го питала получавал ли е смс. Освен нета и да друго ли участват?  Билети не съм купувала никакви, понеже не ме кефят сега наградите.

Автоматично трябва да си  закупила и 2 билета за томболата за нет. Я виж в "награди"

# 100
Имам два закупени билета и два успешно активирани кода. Кодовете аз ги активирах веднага след като въведох кодовете от капачките. Билетите явно автоматично са закупени. Не са би дърпали от бюджета кредити. При въвеждането на кодовете от капачките ми даде по 100 кредита и тотала си е все толкова.

# 101
Регистрирах две капачки на кока кола с интернет. Нито код за интернет получих , нито " закупен билет " за участие в томболата . На някой случвало ли му се е така ?
Билетите не се закупуват автоматично. За всеки регистриран код получава 100 кредита. Един билет може да е и 600 кредита, зависи от наградата. Купуваш си билети за всяка конкретна награда, спрямо това дали имаш или нямаш кредитите за съответния билет
Ma кo, друго има предвид. В началото сребристите капачки или печелеха интернет на момента или не печелеха и даваха само 100 точки кредит. В един момент забелязах, че с една от тези, които не печелят, автоматично съм купила билет за томбола за интернет. И го пише редом с купените билети за Арена и КФС. Отделно се натрупват 100 точки за обичайните награди. Но не знам защо с едните капачки участвам за томбола, а с другите - не. Нямам обяснение.

Да , регистрирах две сребристи и нито получих код за Интернет , нито билет за участие в томболата за Интернет . Интересно ...

# 102
И аз говоря само за сребристи капачки. От профила на мъжа ми регистрирах повече от 10. Има спечелени 4 награди и 4 билета за томболата. От моя профил имам регистрирани 4 сребристи капачки и имам 1 печалба и 1 участие в томболата. Като специално за моя профил съм почти сигурна, че нямах билет до вчера и с 4-тата капачка спечелих само билет, без моментна награда. Дали има значение откъде се регистрира кода? Защото има поне 3 начина - "въведи код" от горното меню, "участвай - при рекламата за интернета и сред описанието на наградите за месеца също има "виж изискванията" и след това "въведи код".  newsm78  Аз съм използвала вторите 2 начина.

Според мен не всяка регистрирана сребриста капачка печели интернет или билет за томбола. Затова може да имаш и 20 регистрирани, но само например 6 да печелят интернет, 4- да имат билети за томбола накрая (ако има такава), а останалите да ти дават само кредити Thinking Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 04:10 от valida6

# 103
Имам още една капачка сребриста, но остана на работа. Понеделник ще я регна ако остане време и ще пиша има или не нет.  При мен и двата кода отчетоха веднага и затова се замислих.

# 104
ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

8.1.  Закупете 500ml Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta или Sprite. Под капачката има уникален код, който можете да регистрирате в платформата Mysparx.bg и да разберете дали печелите пакет от 50МБ безплатен мобилен интернет. За да регистрирате кода, трябва да имате профил в платформата MySPARX.bg (www.mysparx.bg) според Условията за използване: https://mysparx.bg/page/terms-and-conditions.

8.2. Всички непечеливши кодове също могат да бъдат регистрирани в Mysparx.bg и носят на участника 100 кредита, с които може да вземе участие в месечните тегления за награди в платформата. За да регистрира код, участникът трябва да има профил в платформата MySPARX.bg (www.mysparx.bg) според Условията за използване: https://mysparx.bg/page/terms-and-conditions

Общи условия

Активация на акаунт