Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На майка ми са и се обадили от Националната лотария за ТВ участие, била резерва. Някой ходил ли е, ако може да попитам няколко въпросчета  Embarassed.

# 76
На майка ми са и се обадили от Националната лотария за ТВ участие, била резерва. Някой ходил ли е, ако може да попитам няколко въпросчета  Embarassed.
ехее- супер , дано грабне милионите Simple Smile

# 77
  • Под Слънцето
Браво, мац! Дано се прибере с гоооляма награда!  Аз лично отказах да ходя в Сф като ми се обадиха. Питах дали заплащат пътните и какво се иска от мен. Ми не, не ги плащали. А не се знае ще те изберат ли да участваш изобщо. Пък и 5 дена  постоянно снимки.

Успех!

# 78
Моя позната ходи там преди няколко месеца. Беше 4-5 резерва. Тоест ще играе, ако някой не се яви по реда на номерата. Каза, че целта е да ръкопляскат няколко часа в публиката по време на записа. Не беше доволна, мисля че някаква символична сума беше получила 20-30 лв. нещо такова, но не съм сигурна. И все пак успех!

Снимките за едно предаване са били няколко часа. Значи за парите се бъркам  Peace  

И последна редакция Simple Smile 100 лв. са платили.

# 79
  • София
То аз ще ходя, понеже майка ми е на работа Grinning За мен не е проблем понеже съм в София. Но ме интересува дали цял ден се стои там и колко часа приблизително са снимките. Понеже ме е страх да карам сама все още и искам да дойде с мен приятеля ми, но той след обяд е на работа.

Майка ми каза, че дават 100лв независимо дали те изтеглят или не. На нея са и казали само за 1 ден, че трябва се ходи не 5  Laughing

# 80
  • Под Слънцето
Е , знам ли.. Може екипът да снима по-бързо вече  Laughing То тази оферта беше отдавна .

# 81
  • Варна
Благодаря за темата, Лаленце! Hug

Тениските на Оргахим не са лоши, само дето са доста големи - М стана на мъжа ми, който носи XL по принцип. Peace

Някой пускал ли е фиш "Рожден ден" от тотото? Взех за пръв път оня ден и имам познати месец и ден, но от различни колонки. Интересува ме двете печалби ли вземам? Rolling Eyes

# 82
Регистрирах две капачки на кока кола с интернет. Нито код за интернет получих , нито " закупен билет " за участие в томболата . На някой случвало ли му се е така ?

# 83
  • при късмета
Регистрирах две капачки на кока кола с интернет. Нито код за интернет получих , нито " закупен билет " за участие в томболата . На някой случвало ли му се е така ?
Билетите не се закупуват автоматично. За всеки регистриран код получава 100 кредита. Един билет може да е и 600 кредита, зависи от наградата. Купуваш си билети за всяка конкретна награда, спрямо това дали имаш или нямаш кредитите за съответния билет

# 84
  • София
Билетите не се закупуват автоматично. За всеки регистриран код получава 100 кредита. Един билет може да е и 600 кредита, зависи от наградата. Купуваш си билети за всяка конкретна награда, спрямо това дали имаш или нямаш кредитите за съответния билет
Ma кo, друго има предвид. В началото сребристите капачки или печелеха интернет на момента или не печелеха и даваха само 100 точки кредит. В един момент забелязах, че с една от тези, които не печелят, автоматично съм купила билет за томбола за интернет. И го пише редом с купените билети за Арена и КФС. Отделно се натрупват 100 точки за обичайните награди. Но не знам защо с едните капачки участвам за томбола, а с другите - не. Нямам обяснение.

# 85
  • при късмета
Нали в условията пишеше, че освен интернета който се пада като моментна награда, ще има томбола на края. Един и същи код важи и за двете, независимо дали печели или не моментно. При мен така се получава.
А не всички кодове участват за интернет, само сребристите. Ако регистрираш от черна капачка, а не сребриста ще ти даде само кредита, без да те включва в томболата на края за интернет, както и момента нямаш шанс да спечелиш.
До момента имам 5 пъти по 50 МВ, всичките са от сребристи капачки. Регистрирам и черн, само кредитите ми дава.
Стана много объркан този спаркс  ooooh!

# 86
  • София
И аз говоря само за сребристи капачки. От профила на мъжа ми регистрирах повече от 10. Има спечелени 4 награди и 4 билета за томболата. От моя профил имам регистрирани 4 сребристи капачки и имам 1 печалба и 1 участие в томболата. Като специално за моя профил съм почти сигурна, че нямах билет до вчера и с 4-тата капачка спечелих само билет, без моментна награда. Дали има значение откъде се регистрира кода? Защото има поне 3 начина - "въведи код" от горното меню, "участвай - при рекламата за интернета и сред описанието на наградите за месеца също има "виж изискванията" и след това "въведи код".  newsm78  Аз съм използвала вторите 2 начина.

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 16:10 от Тaня67

# 87
  • Под Слънцето
Верно спаркса стана обърквация голяма.

16 спечелени кредита , 16 участия в томболата  ми изписва на мен. Нямам идея колко сребърни капачки регнах . Всички през "въведи код"  . Не съм искала да участвам в тази томбола нарочно. Аз им се сърдя на спаркса. Мрън Мрън

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 16:04 от TopsyG

# 88
  • при късмета
"участвай" и "виж изискванията" и след това "въведи" водят пак до същата директория, където всички кодове се регистрират, т.е. "въведи код". Няма значение откъде ще влезеш.
И при мен е като при TopsyG, не знам защо при теб е различно  33uu

# 89
И аз се записвам!

Общи условия

Активация на акаунт