Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 666
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Много ми е странно с тези карти на Престиж - на мен два пъти ми дават бисквитките, но нямаше надпис на картата - сигурна съм, че имаше само усмихнато лице, но сега, като чета тези коментари, се замислих дали пък не съм пропуснала да я изтрия докрай?! Thinking
Сега ходих на един от обектите, за които важи играта на Фабер Кастел - взех си неща за 11 лв и поисках талонче с код, но казаха, че няма. Аз казах, че държа да участвам, жената ми записа името и телефона, и обеща да се обади допълнително, за да ме извика за талончето (т.е. когато получат в магазина). Подозирам, че всички участници ще спечелят комплект от 4 молива, но аз искам голямата награда  Laughing

# 61
  • София
Лаленце, няма от какво да се засрамваш Simple Smile Прекрасен човек си и това го знае всеки, който е общувал с теб Simple Smile Няма значение дали виртуално или реално Simple Smile Прекрасните хора са прекрасни винаги и навсякъде  Hug

# 62
Преди малко и аз взех бисквити на Престиж и ми се падна усмихнато човече и надпис опитай пак, момичето каза, че нищо не печеля. За сметка на това "ударих" 100 лв. от лотарията. tooth

# 63
  • на североизток от Рая
Еее, Ивекс,, то такъв удар дай Боже всекиму! Честито, почерпи сега!
Баси бисквитките. 👿

# 64
  • Телиш/Плевен
Много ми е странно с тези карти на Престиж - на мен два пъти ми дават бисквитките, но нямаше надпис на картата - сигурна съм, че имаше само усмихнато лице, но сега, като чета тези коментари, се замислих дали пък не съм пропуснала да я изтрия докрай?! Thinking
По принцип и двата надписа са най-долу и със ситен шрифт, та наистина трябва да се изтрие всичко, за да се видят. Аз първо изтрих тази с двете лица, обаче не помнех това какво значеше и затова тръгнах да трия и надолу и видях надписа, но пак не беше конкретно каква е наградата, а просто „голяма награда“. И другата изтрих така, едно лице беше и „опитай пак“, като го приех за непечеливша карта, а и честно казано ми беше все едно след чашата (аз нея исках да спечеля), та въобще не съм задълбавала да питам касиерката. Blush

Ивекс, честито! Hug На мен това ми е най-голямата печалба от лотарията до момента, но скоро повече от 20 лева не съм „удряла“.

ангелче Blush Hug

# 65
Мерси, рядко играя на тези игри, защото съм песимист.
Скрит текст:
Точно като се прибрахме от Щатите в началото на миналия месец ММ спечeли 4000 от някакво лото, където го дават всяка вечер, все му забравям името, 1 число му "избяга", за да удари милионите, изяде се от яд. Joy Аз като разбрах и умрях от кеф, че ще ни дават по тв, но парите ни ги изплатиха в Easypay.
Да си призная условието на играта за бисквитите не съм чела, само това, което се споделя тук. Много исках да спечеля чашата. Ще пробвам пак, малката много обича мюслито.

# 66
Здравейте.
Имам нужда от малко помощ. Става въпрос за една игра, в която доста "мътно" бяха раздадени наградите.
При опит от моя страна да получа отговор от организаторите, коментарите ми бяха изтрити и секцията деактивирана.
Та, искам да подам сигнал, за да им направят проверка, но не знам къде, тъй като играта не беше обвързана с покупка. КЗП може ли да съдейства в случая?

# 67
Чашите на престиж наистина са много хубави. Дано спечелим Simple Smile

# 68
  • Под Слънцето
Здравейте.
Имам нужда от малко помощ. Става въпрос за една игра, в която доста "мътно" бяха раздадени наградите.
При опит от моя страна да получа отговор от организаторите, коментарите ми бяха изтрити и секцията деактивирана.
Та, искам да подам сигнал, за да им направят проверка, но не знам къде, тъй като играта не беше обвързана с покупка. КЗП може ли да съдейства в случая?

КЗП биха съдействали само ако играта е била с покупка и можеш да го докажеш чрез касов бон .
Макар да си мисля, че не е точно  това в случая.
Успех!

# 69
  • Русе
Спечелих хавлиена кърпа от селски магазин от игра на вафли Боровец!! Доста е кофти като качество, ноо е с ядосаните пилета и децата много я харесаха. Сега трябва да играя някъде и за уукенд на моето, че много кърпи събрах hahaha

# 70
Аз лично не бих се занимавала, въпреки че, както всички знаем - въпросът е принципен.
Странно защо Монделийз не направиха нова игра!

# 71
Благодаря за темата. При мен от доста време е голяма суша. Да помрънкам малко...

# 72
  • при късмета
С играта на Леко, наистина е принципен въпроса. Променяйки правилата точно по този начин е дискриминация. Всички имат шанс да спечелят, но дискриминират участниците извън София с получаването на наградата
 Това мисля, че не е редно. Ако беше игра с покупка КЗП би обърнала внимание на това. Те и затова са я направили по този начин предполагам.
Ако от начало бяха обявили, че наградите могат да се вземат лично, в обект, трябваше да я обявят като регионална
 А тя е обявена като национална. Сигурно и това сега ще променят, но съм направила скриншот.
Аз имам възможност да си взема наградите, така или иначе с мъжа ми ще обикалям за материали за козметичен ремонт. Но не е коректно. Освен, че няма да си взема латекса от тях не знам и тениските дали да си взимам. Да си ги пазят като са толкова ценни

# 73
Аз си взех тениската от Оргахим - доста е голяма.

# 74
Аз пък спечелих гащеризон Деко от играта на Оргахим и вече си го взех. Доволна съм. От магазина на Шипченски бяха изключително любезни.

Общи условия

Активация на акаунт