Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 91 146
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Телиш/Плевен
Момичета нали днес трябваха да излязат печелившите от играта на Йоткер?
Проверих преди малко, но все още няма нищо, преди ги "показваха" по-рано.
И в други игри има някакво забавяне - днес чаках резултати от две игри във Фейсбук и от тази на Шварцкопф, ама няма. Thinking И за още една се сетих, та проверих - ами и там няма. Дано утре вече публикуват всички.

# 151
  • при късмета
Прави бяхте за спаркс. Днес регистрирах и аз непечеливша капачка и ми даде само кредитите. Явно преди това, всички сребристи капачки са ми били печеливш и затова съм се объркала. Защото и черни регистрирам

# 152
  • София
Привет в новата тема  bouquet От Загорка веднага ли се получават имейлите за люлката , понеже видях номер като моя , но нямам нито смс , нито имейл ?

# 153
След телефона има сумата на касовата бележка и номера. Опитай да сравниш.

# 154
  • София
Регистрирах 6 сребристи капачки в Спаркса и нищо - нито интернет, нито участие в томболата. Sad Все едно са черни капачки.

Днес регистрирах третата капачка и веднага ми даде да активирам кода за Интернет. Три капачки - три пъти по 50мб.

Това си е късмет. При мен - 10 сребристи и нищо. Не ми върви с тоя Спаркс.

# 155
  • Под Слънцето
Сега преброих регнатите сребърни капачки - 39 са. 16 от тях печелят.
 Така и така ги събирам за кампанията "Аз вярвам!" , та са тук в една туба.
Не е драма , че не печелят всички нет, а че няма за какво толкова да се купуват билети за томбола. Няма голям избор искам да кажа..

# 156
Здравейте, снощи си купихме от Кауфланд узо Паралия с код, който регнах веднага. Спечелихме табла, много се зарадвах, обаче ми е интересно как ще им предам кода като е на бутилката, а още не сме я отворили. Някой печелил ли е от тях нещо? Ако може да сподели как се получава наградата, колко бързо и с кой куриер. Благодаря, също благодаря и за новата тема Simple Smile

# 157
  • София
Привет в новата тема  bouquet От Загорка веднага ли се получават имейлите за люлката , понеже видях номер като моя , но нямам нито смс , нито имейл ?

Аз получих смс в понеделник към 10:30,веднага след обявяването на печелившите.
Другия вариант,както са писали и преди мен,е просто да сравниш номера в касовата бележка...

# 158
От Йоткер още не са обявени печелившите.
С една регистрация там във всички тегления ли участваш, или си е седмица за седмица?

# 159
  • София
 Сравних ги , моята бележка е , но нямам СМС , странно. Sad

# 160
Здравейте, снощи си купихме от Кауфланд узо Паралия с код, който регнах веднага. Спечелихме табла, много се зарадвах, обаче ми е интересно как ще им предам кода като е на бутилката, а още не сме я отворили. Някой печелил ли е от тях нещо? Ако може да сподели как се получава наградата, колко бързо и с кой куриер. Благодаря, също благодаря и за новата тема Simple Smile

А до кога е играта

# 161
Сравних ги , моята бележка е , но нямам СМС , странно. Sad

Честито! bouquet
Изчакай, може да ги пускат поетапно.

# 162
  • София
Сега преброих регнатите сребърни капачки - 39 са. 16 от тях печелят.
 Така и така ги събирам за кампанията "Аз вярвам!" , та са тук в една туба.
Не е драма , че не печелят всички нет, а че няма за какво толкова да се купуват билети за томбола. Няма голям избор искам да кажа..
Преди време разпитвах дали има актуална инициатива с капачки и за София. Тогава не открих. Сега обаче видях, че има отново. Събират пари за електроуреди за центрове за настаняване от семеен тип за деца, лишени от родителска грижа в страната. Повечето адреси за предаване на капачките са магазини на Офис 1. Непременно ще занеса торбата с капачки.  Grinning

Иначе и аз не си харесвам нищо. Участвам само за кино и КФС. На киното дъщеря ми се радва, но менютата от Събуей и КФС застояват вече 2 месеца.  Grinning Дано не им свърши валидността.  Grinning

# 163
С една регистрация там във всички тегления ли участваш, или си е седмица за седмица?
С една регистрация се участва във всички тегления.

# 164
С една регистрация се участва във всички тегления.

Вчера е седмица 1, нали?
Аз не помня къде съм играла, то една игра ли беше  ooooh! Разчитам да ме уведомят по някакъв начин, ако спечеля  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт