Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Пак ме няма при печелившите на  д-р Йоткер....   #2gunfire

# 691
Излезли са печелившите на кауфланд,и там ме няма 😕
http://www.kaufland.bg/Nachalo/03_Polezno_i_priqtno/007_Uchastva … elivshi/index.jsp

# 692
Нова игра на Чупа Чупс - дораздават си наградите от предишната  Laughing Все пак ми харесва - така и не спечелих мишката, а много я исках, затова ще играя, стига да намеря кодове.
http://chupachups.bg/index.php?r=site/registration
Невероятно - даде ми 3 бонус кредита и току що спечелих раница ))))

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 17:18 от Petia Ivailova

# 693
Здравейте!В събота ми донесоха купичка на  Милка (в буса имаше много),така че очаквайте Simple Smile Да ви се оплача от Нова Бразирия,тези в коренспонденцията ни направо ми се подиграват,такова нагло отношение не съм и очаквала.Ще подам жалба!Пожелавам Ви късметлийски септември!

# 694
juli0976 Много благодаря, писахм им и приложих скрийншот, пък да видим

И аз направих тестовете в скинмама, но само за очила и тениска, за този стик не намерих, а сякаш за него исках да играя. Не знам дали ще получа нещо, за тениската доста неща попълних, а за очилата май не толкоз. Не ми беше лесно с този сайт.

# 695
  • София
Нова игра на Чупа Чупс - дораздават си наградите от предишната  Laughing Все пак ми харесва - така и не спечелих мишката, а много я исках, затова ще играя, стига да намеря кодове.
http://chupachups.bg/index.php?r=site/registration
Невероятно - даде ми 3 бонус кредита и току що спечелих раница ))))

Аз спечелих тетрадка...  Joy
А раниците са готини!Не са някакви китайски боклуци!Имам от предишната им игра и определено си заслужават!

# 696
На Чупа-чупс не ми дава да изпратя покани, натискам "изпрати" и нищо не става  newsm78

# 697
На Чупа-чупс не ми дава да изпратя покани, натискам "изпрати" и нищо не става  newsm78
Трябва да знаеш точно как си е написал името човека, на който искаш да изпратиш (много е удобно, ако играеш с два профила).  Wink

# 698
Трябва да знаеш точно как си е написал името човека, на който искаш да изпратиш (много е удобно, ако играеш с два профила).  Wink
Леко тъпо  Whistling ама стана де  Mr. Green

# 699
И аз тетрадка, дано до края уцеля и нещо по-хубаво  Peace

# 700
Аз изпратих покани на случайни хора, дано да ги видят!

# 701
  • Под Слънцето
Най-сетне изпекоха списъка  за колонка на Сони в спаркса. Ми .. няма ме

# 702
Нищо от Чупачупс Sad раницата ми хареса много...

# 703
и аз без късмет от Чупата, близалки няма да купувам - имам още от предната им игра- мрън

# 704
  • София
Аз имам раница и мишка от Чупа Чупс за размяна...

Общи условия

Активация на акаунт