Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Как се печелят награди от чупа чупс , аз виждам само , че с един кредит на джубокс - как се печелят раниците?

# 706
Натискаш "играй" - завъртат се картинките на джубокса и каквото се падне това печелиш. Трудно е, защото са само по 10 награди на ден, а 6 от тях са били спечелени през нощта. Иначе безплатните кредити се печелят от жокери, които се изпращат на приятел (т.е. печелиш жокер, изпращаш го на втория си профил, от него се отваря поканата, играе се на двойки и се печелят три безплатни кредита).

# 707
Получих си шейкърите /2броя/ от Якобс, т.е пратих мъжа ми до куриера и се оказа, че днес са пристигнали!
Не е направил никакъв проблем за липсващата нула.
 Grinning Grinning Grinning

# 708
И моите два дойдоха - на самата кутия има залепен надпис "Не се изисква касова бележка"  Simple Smile

# 709
  • Сандански
Получих си шейкърите /2броя/ от Якобс, т.е пратих мъжа ми до куриера и се оказа, че днес са пристигнали!
Не е направил никакъв проблем за липсващата нула.
 Grinning Grinning Grinning

На мен те бяха забравили да сложат нула и аз си получих шейкъра.  Simple Smile

# 710
И моят сега дойде. Поиска ми касовия бон да сравни цифрите и го взе.

# 711
  • Пловдив
И на мен ми доставиха шейкърите.Остава да чакам едно миксерче - на мама.Дано дойде скоро.

# 712
Вчера ходих на специална прожекция на Бриджит Джоунс и раздаваха по една торба подаръци-вино,сладолед,мюзли,мостри козметика,имаше томбола за по-големи награди  Heart Eyes.Защо всяко ходене на кино не беше такова щях да съм доста по-редовна.
От Нестле ми останаха едно кашонче с 11 течни каши и детето отказа да ги пие.Ако някои ги иска бих му ги пратила по Еконт за негова сметка.

# 713
  • София
Вчера ходих на специална прожекция на Бриджит Джоунс и раздаваха по една торба подаръци-вино,сладолед,мюзли,мостри козметика,имаше томбола за по-големи награди  Heart Eyes.Защо всяко ходене на кино не беше такова щях да съм доста по-редовна.
От Нестле ми останаха едно кашонче с 11 течни каши и детето отказа да ги пие.Ако някои ги иска бих му ги пратила по Еконт за негова сметка.
Проявявам интерес.Племенницата ще им се зарадва. Simple Smile

# 714
Vesi L. прати адрес и телефон на лични утре ще ходя до Еконта и ще ти пратя.

# 715
Видях рекламата на тези прожекции във фейса (май подаряваха нещо на Биодерма?), но останах с впечатление, че е само за София - жалко, обичам Бриджит и бих отишла...

П.п. Чупа чупс са си раздали наградите за деня още през нощта - вчера бяха раздали малко повече от определените 10; сутринта в 7 часа бяха раздали 6-7 награди; мислех, че през деня ще пуснат още нещо, но до сега няма (следя ги). Ако ще се играе нощем, може и да се откажа, не ми се занимава.

# 716
Имаше в Пловдив и Русе май.Филма е прекрасен много ми хареса!

# 717
Видях рекламата на тези прожекции във фейса (май подаряваха нещо на Биодерма?), но останах с впечатление, че е само за София - жалко, обичам Бриджит и бих отишла...

П.п. Чупа чупс са си раздали наградите за деня още през нощта - вчера бяха раздали малко повече от определените 10; сутринта в 7 часа бяха раздали 6-7 награди; мислех, че през деня ще пуснат още нещо, но до сега няма (следя ги). Ако ще се играе нощем, може и да се откажа, не ми се занимава.

Играх 2 часа вечерта и нищо.
Днес пак играх и пак нищо,а е супер натоварваща с откриването на 2 еднакви карти  Sick
Изиграх поне 200 кредита  Rolling Eyes Отказвам се,щом само 10 награди на ден се раздават  Confused

# 718
И аз вчера и днес се скъсах да играя и нищо.... Tired

# 719
Най-сетне, след малко отивам да си взема шейкъра. Куриера звънна, но не бях вкъщи, ще помъкна и двете бележки, дано няма грешки, че откога го чакам. Ще питам и за миксера.

Общи условия

Активация на акаунт