Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Аз снощи спечелих тонколонки на Чупа Чупс Party Не знаех, че са толкова малко наградите на ден. Имам от предишната им игра раница и е чудесна. Peace

# 721
  • Великобритания
къде разбирате колко награди са останали на Чупа чупс?

# 722
Те са общо 350 награди за 35 дни - броя при победителите колко са раздадени.

# 723

Това означава ли, че вече днешните са раздадени. Като броя са 20.  newsm78

# 724
Взех и шейкъра и миксера, но пустия шейкър не мога да го отворя. Връщам се назад да прочета, спомням си, че го дискутирахте.

# 725

Това означава ли, че вече днешните са раздадени. Като броя са 20.  newsm78
Предполагам, но може и да не е така - вчера май дадоха 14, вместо 10 награди.

В този случай за хората, които играха първи, беше много по-лесно да спечелят (ще видим дали и при Милка ще е същото - днес забелязах, че почти всички шоколади с кодове са изкупени).

# 726
В Била днес имаше много шоколади с кодове, от всички видове. По 1.29 лв. бяха, изгодно е.

# 727
Аз днес взех от малката Била в Плевен - преди няколко дни имаше много, сега имаше само десетина шоколада с кодове и всичките бяха с цял лешник. Интересно, че само те бяха на 1 и 29; другите видове - без кодове, си бяха към 2 лв.

# 728
  • София
Аз днес взех от малката Била в Плевен - преди няколко дни имаше много, сега имаше само десетина шоколада с кодове и всичките бяха с цял лешник. Интересно, че само те бяха на 1 и 29; другите видове - без кодове, си бяха към 2 лв.
Само скъпите видове са на промоция. Млечният и останалите, които нормално са с 20-30 ст. по-евтини, са на нормална цена. Сигурно тях си видяла.

# 729
  • Телиш/Плевен
Еее, точно днес да нямам възможност да ида и то да има от любимия ми шоколад! Sad Няколко пъти ходих, все от другите имаше и взех, де, все ще ги изядем, ама ме е яд, че не уцелих този.

# 730
Не мога да отворя шейкъра, а се мъчих много.  Crossing Arms
Ще чакам ММ да си дойде края на седмицата и да го мъчи.

# 731
  • Сандански
Не мога да отворя шейкъра, а се мъчих много.  Crossing Arms
Ще чакам ММ да си дойде края на седмицата и да го мъчи.
Моят брат го отвори най-отгоре с лъжица  Laughing , а отдолу трябва повече сила.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 21:31 от Ivaylo77

# 732
Отгоре го отворих с вилица.
Мъчих се, но не мога, ще чакам ММ.
Изобщо не очаквах да е толкова трудно.

# 733
  • sofia
Аз моя го отворих с почукване в масата отстрани лекичко от всички страни и се отвори 😊

# 734
  • Русе
Не съм получила все още моя шейкър, но като ви чета така май ще трябва да се въоръжа с..чук  Joy

Общи условия

Активация на акаунт