В момента чета...48

• 78 077
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря Нели Hug много мило.

# 691
  • USA
Вмомента чета "Момичето от влака" и съм тотално погълната - тежка,мрачна книга,действа ми на психиката.Изпитвам симпатии към Рейчъл,обаче е на дъното и сякаш няма измъкване.Все още не съм гледала филма.

Това са ми купуваните книги за последните месеци,имам и няколко на четеца.(предпочитам книжната версия).Очевидно,любимият ми жанр е мистерия/драма.
По очевидни причини чета на английски и не знам доколко мога да се включвам в темата(заглавията да са различни по света).

# 692
  • Belgium
Kosty, честито и от мен  Heart Eyes bouquet

Beautyholica, не виждам защо да не можеш да се включваш, аз също чета и на английски, а има и още няколко момичета в темата, които също го правят.  Peace

Ако не си чела Джилиан Флин, непременно я погледни. Убедена съм, че много ще ти хареса. Тя е класи над Паула Хокинс.

# 693
Beautyholicа, споделяй смело, интересен подбор имаш  Peace

# 694
  • Вестерос
Момичето от влака има ли я на български?

Аз в момента чета "Къща от коприна"- продължението за Шерлок Холмс. Имам я отдавна, все отлагах

# 695
  • Belgium

Аз в момента чета "Къща от коприна"- продължението за Шерлок Холмс. Имам я отдавна, все отлагах

Има я да  Peace

"Домът на коприната" аз много я харесах, а честно казано не очаквах  Laughing

# 696

Харесва ми стила му, но да видим какво ще излезе като сюжет Simple Smile

# 697
  • Вестерос

Има я да  Peace

"Домът на коприната" аз много я харесах, а честно казано не очаквах  Laughing
Благодаря ти! Заинтригува ме трейлъра на филма.

За коприната-за сега много ми харесва, доста се доближава до Дойл, но Дойл си е Дойл  Grinning Бях чела , че може да има и друга част Simple Smile

# 698
Ако искаш да си легнеш с мен... сготви ми! - Антъни Капела

# 699
Чета "Бианка Ланча", но нещо не ми върви. Периодът ми е доста натоварен откъм работа и емоции и книгите съм ги избутала на заден план. Днес така поотхвърлих доста от книгата, ми не е лоша, но е далече от шедьовър. Чете ми се нещо, което да ме повлече със себе си...

# 700
  • Ямбол
На мен пък "Хобит"ът не ми върви. Обмислям да я зарежа или да я прехвърля диагонално. На около 40% съм и се питам до края ли ще е все така безинтересна.

# 701
Ако искаш да си легнеш с мен... сготви ми! - Антъни Капела

Моля те, като я прочетеш да споделиш мнение.

# 702
Започнах "В тъмната гора". Ако някой вече я е чел, моля да сподели дали си заслужава

# 703
Снощи, след много зор и огромни мъки, прочетох Шогун на Джеймс Клавел. Изпитах огромно облекчение като я довърших. Не, защото ми беше безинтересна, а защото по-тежка книга от тази не ми се е налагало да чета. Дали ще я препрочета? Абсурд!
Продължавам си с Идиот на Фьодор Достоевски. Тази книга върви значително по-леко, поне до момента. Ще видим как ще е по-нататък.

# 704
  • Вестерос
На мен пък "Хобит"ът не ми върви. Обмислям да я зарежа или да я прехвърля диагонално. На около 40% съм и се питам до края ли ще е все така безинтересна.
Като излязат от гората става интересно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт