В момента чета...48

• 78 473
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Нещо не ми върви Савската царица и реших да разнообразя с Джинджифилова къща.

Бих искала да помоля а мнения за  https://www.helikon.bg/books/45/-chanel.-Животът-й-отблизо_198346.html
Джинджифиловата е супер
Поне аз я изчетох на 1 дъх Laughing Laughing

Кой я е написал тази къща  newsm78 Embarassed

# 721
  • София
Карин Герхардсен

# 722
  • Бургас
Данке  bouquet

# 723
  • София
Започнах "Всичко живо е трева" на Клифърд Саймък.

# 724
  • София
За да съм по темата,в момента чета ''Любовникът на девицата" на Филипа Грегъри.Харесва ми,чете се бързо.
И искам да попитам за заглавието на една книга,филмирана и препоръчана тук,обаче не съм си записала името.Спомням си,че гледах трейлъра на филма и много ми хареса,и реших,че първо ще прочета книгата и после ще гледам филма.Рових,рових,но нито съм свалила филма,нито книгата.
Ако може да ми помогнете,не ми е въпроса за тук,но тук има много четящи.
Филма е от 2014-2015 г.,трилър и започва с изчезването на съпругата,уликите падат към мъжа и се оказва,че взаимоотношемиата им  не са такива,каквито изглеждат.
Това е всичко,което помня,ако някой
се сети и може да ми помогне,ще съм му благодарна. Hug

# 725
Gone girl? Обаче е от 2014!

# 726
  • София
Dimianna, това да не е "Не казвай сбогом" на Джилиан Флин?

Пете, приятно четене Simple Smile Това е една от малкото класически фантастики, които съм чела, много ми хареса.

Аз започнах 1984 на Оруел.

# 727
  • Belgium
Точно и аз щях да кажа Gone Girl: http://www.imdb.com/title/tt2267998/?ref_=fn_al_tt_1

# 728

как е?

Дочитам "Път към висшето общество" - Брейн и почвам "Нещо се случи" на Джоузеф Хелър

# 729
  • София
Вени, Лу вие сте върха! newsm44
Сърдечно ви благодаря! bouquet

# 730
Аз търсех "Педагогическата поема" на Макаренко в Читанката, пък тя затворена. newsm78
Трябва да ходя до библиотеката. Искаше ми се да е на Киндела, но уви. Sad

В МВ я има, но е pdf.

Какво е МВ?
Извинете, но найстина не знам. Embarassed

# 731
  • София
Мейлбукс е програма за споделяне на ел.книги.
Можеш да прочетеш повече ТУК.

# 732
Сега почнах това:

но се чудя дали да не я върна в библиотеката /от там ми е/. Типично евтино американско произведение, което не само, че до 50-та стр. не ме впечатли, ами ме и дразни. Сюжетът е гаден, но не това е основното мъчение. Самият автор е като някакво учениче, което сега се учи да пише. Има една част в книгата с историческа ретроспекция, там най- много си личи липсата на опит ли, на талант ли, на двете ли - не съм сигурна. Използваните изразни средства за описание на отношения от преди Христа, са изключителна недомислица.
Определено не я препоръчвам и още съм в размисъл как да процедирам самата аз с нея нататък.

# 733
  • Belgium
Аз приключих преди няколко дни "Кръгът" на Дейв Егърс, но чак днес успях да напиша колко плоска, елементарна и скучна е тази книга  Tired
Жалко за похабения потенциал, но определено не всеки става за писател: https://www.goodreads.com/review/show/1783235894?book_show_actio … rom_review_page=1

# 734
...
Жалко за похабения потенциал, но определено не всеки става за писател: .
... Но пък много хора опитват. И който "оцелее".  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт