ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 871
  • 736
  •   2
Отговори
# 375
  • ... да усещаш мириса на море ...
Не мога да разбера защо половината сайтове продължават да изписват заглавието İçerİde, а героят на Арас ту е Мерт, ту е Мете  #Crazy

# 376
  • София
Добре дошли на новите момичета  Hug Hug Hug

Благодаря на всички за инфото, фотките и размислите  bouquet bouquet bouquet bouquet

Скрит текст:

С тези кадри в старата гара ме подсетиха за това  Heart Eyes

# 377
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Никакво намерение нямах да го гледам този сериал. Нито Чаатай да ми е толкова любим. От чисто любопитство реших да почета инфо за този проект и като видях че Ръза и Текиндор ще участват... решението е, че ще се гледа.
Трийзъра също е много любопитен и предизвикващ вниманието и мисълта на зрителя.
Ще ви следя.  Peace

Това ли е официалната страница във ИГ
https://www.instagram.com/icerde.dizitv/

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 16:15 от vivianka

# 378
Никакво намерение нямах да го гледам този сериал. Нито Чаатай да ми е толкова любим. От чисто любопитство реших да почета инфо за този проект и като видях че Ръза и Текиндор ще участват... решението е, че ще се гледа.
Ще ви следя.  Peace

не, не е това  Peace
https://www.instagram.com/icerdetvdizi/

едно здравейте нямаше да е излишно.  Mr. Green

Не мога да разбера защо половината сайтове продължават да изписват заглавието İçerİde, а героят на Арас ту е Мерт, ту е Мете  #Crazy

Joy Joy Joy Joy не се нерви бе  Joy все едно не ги знаеш комшийските жълтури

# 379
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Ще ви следя.  Peace

не, не е това  Peace
https://www.instagram.com/icerdetvdizi/

едно здравейте нямаше да е излишно.  Mr. Green

Здравейте, здравейте. Добре заварили. bouquet bouquet bouquet

Благодаря за корекцията. Simple Smile

# 380
НеЖи,  Hug Heart Eyes радвам се да те видя!

Мария, Вивианка, здравейте!  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Чачко е по- прелестен от всякога... Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes

На плакатите е с брада... чакаме, чакаме... Олей, бе! Joy Joy

За "ичерде" и "ичериде" и аз питам отдавна, каква е разликата, явно е нюансна, Joy, боже, има ли такава дума... Joy  но смяната, според мен, е, защото има филм "ИчерИде" от 2007г... Simple Smile

Всъщност нямаше повече от един, два спорни "сетски" кадъра от "изтеклите" , всичко до тук си излезе истинско, нали?  Simple Smile

# 381
НеЖи,  Hug Heart Eyes радвам се да те видя!

Мария, Вивианка, здравейте!  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Чачко е по- прелестен от всякога... Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes

На плакатите е с брада... чакаме, чакаме... Олей, бе! Joy Joy

За "ичерде" и "ичериде" и аз питам отдавна, каква е разликата, явно е нюансна, Joy, боже, има ли такава дума... Joy  но смяната, според мен, е, защото има филм "ИчерИде" от 2007г... Simple Smile

Всъщност нямаше повече от един, два спорни "сетски" кадъра от "изтеклите" , всичко до тук си излезе истинско, нали?  Simple Smile

Да, може би са сменили името заради този филм.  Peace Ренка вече обясни, че и двете думи значат едно и също. Може би едната е жаргон.  Peace

да, и гоненицата из махалата на информаторката излезе вярна, и релсите  Joy Joy само моторите не ги видяхме .. засега  hahaha

# 382

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing

https://pbs.twimg.com/media/CqyhuoOWIAAEYxl.jpg

да, и гоненицата из махалата на информаторката излезе вярна, и релсите  Joy Joy само моторите не ги видяхме .. засега  hahaha

кубинките, пищова и  лютеницата нали ги видЕ  Laughing  Mr. Green

# 383

Simple Smile Simple Smile

Иве, кога го клъцна младежа вдясно, бе... Права е Бойчето, само у лево да гледаме Simple Smile

За кой е абито от двамата братя... Сарп... Simple Smile изобщо не съм си помисляла друго... Изненадах се, че им е толкова голяма разликата, гледайки малките момчета... Поне 5 год... Според вас?

Ани, за жаргонното значение помня, да...  Peace Simple Smile

# 384
Кубинките...  Laughing  на Сарп   Rolling Eyes

Може ли да са му приливните?!  newsm78

В квартала Вени им е постнала едни близки планове... Същите!!!! Joy Joy

Crazy Crazy   ... танц с пистолети по Байрактар- qn...  Heart Eyes

# 385
Лу Hug  Най-сетне и аз сред вас Blush Hug
Да, Чачо е прелестен Flutter  но нали ме знаеш мен - дай ми Бураковци Heart Eyes и ми гледай сеира Mr. Green

Значи изгледах току що „The Departed“ , че до този момент не бях ooooh!
Филмът е страхотен Heart Eyes  само леко се ядосах, че героите на Лео и Мартин Шийн умряха Crossing Arms Добре поне, че този на Марк уби Коли ( Мат Деймън ) Mr. Green  Някак ми олекна на душата, че правдата възтържествува Mr. Green
Обаче "Вътре" е все пак турска продукция, та бая рев ще има галиба Whistling

# 386
Оуу и аз много се радвам, че Четин Текиндор ще участва, харесвам го ,като актьор  Peace
Ее много е готин Чачо ,без брада и мУтАЦи  Mr. Green и с къса коса. За мене ,така най много му припка  Mr. Green

# 387
  Аз пък най .....ама най-много се радвам че Чачко ще е у сериала............... Party Party Party

Другите не ги познавам............. Mr. Green само Ръза съм  гледала у КГ........... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добра вечер на всички.................. Hug Hug Hug Hug

# 388
Здравейте, приятелчета и стари и нови!  Hug Hug Hug Hug Hug

еее, много се радвам, че Чачо ще участва в този сериал  Joy Joy Joy Joy Joy, извинявам се, ама с останалите после Шъ сЪ запознаваме  Laughing

лекинка, петък-вечер, ммм, супер  superuu

# 389
  • Sofia, Bulgaria
Още малко ще погадаем, докато почне. После Ивето пуска бинокъла, Ани шпионите и в Т ,и всичко ще е под кОнТрОлИнГ  Hug  Hug Hug

И аз като Рени не бързам  Peace
А и покрай Чакането за  пускане на "Делибал" вече имам тренинг  Mr. Green Sick

Пък точно тази снимка на Чачи не ми харесва  Crossing Arms Whistling

Общи условия

Активация на акаунт