ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Привет!

дЕдко да си стои за сериите  Stop Joy В промото за какво им е да го слагат?  Crossing Arms Joy

Joy Joy Joy Joy

Ани,  Heart Eyes  съгласна съм  Laughing Laughing

# 556
Гале  Hug Hug а вярно ли батЮ казал за предложените му сценарии: "С такива сценарии на сета няма да ме върнете!"  hahaha hahaha hahaha мноУ ме кефи бе. Дано Чачо се поучи от него.  Party Party

Ренка  Joy Joy оттносно лИбоФта на феновете към някоя двойка или сериал, за които говорихме ...  в Т доста хора вече ...   Sick Sick виждате какво им става като гледат колажите Sick аман бе  Crossing Arms Crossing Arms

# 557
  • Яко в Матрицата...
Ренка  Joy Joy оттносно лИбоФта на феновете към някоя двойка или сериал, за които говорихме ...  в Т доста хора вече ...   Sick Sick виждате какво им става като гледат колажите Sick аман бе  Crossing Arms Crossing Arms

smile3505 колажите с актриси, с които не е играл ги приемам някак си, но тези са ми в повече, дори и да са добре направени Peace

# 558

Пълно е с клюки в Т, например този е писал, че тийзъра, който гледахме е сниман на 11 август, а на 15-ти е сниман друг.  Peace

# 559
Peнка Hug Heart Eyes  Тешеккюр! bouquet
"Брадатковица"  Joy

Ани Hug  Много подценявате Четин бей Laughing  Харизматичен е Peace 
Колкото до Бенсу - да я сложат, бе Flutter  Ама другата девойка - Дамла, нещо не ме грабва Whistling

# 560
"Брадатковица"  Joy

Колкото до Бенсу - да я сложат, бе Flutter  Ама другата девойка - Дамла, нещо не ме грабва Whistling

абе колкото и да е харизматичен си е дЕдко  Joy Joy нямам нищо против него. Сигурно е много добър актьор.  Peace Във филма Джак Никълсън направи много хубава роля.
Но не мога да гледам на Четин Текиндор като на Чачо  Joy Joy Joy Joy

# 561
"Брадатковица"  Joy

абе колкото и да е харизматичен си е дЕдко  Joy Joy нямам нищо против него. Сигурно е много добър актьор.  Peace Във филма Джак Никълсън направи много хубава роля.
Но не мога да гледам на Четин Текиндор като на Чачо  Joy Joy Joy Joy
Еее, ама моля ти се, Ани Laughing  Едно е да хапваш крехко агнешко, съвсем друго - овнешко Mr. Green

Просто не мога да не отбележа факта, че Четин е невероятен актьор Peace 

# 562
 newsm09 newsm09    Ани............така съм я сплашила............че чак на морето е избягала......... Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

Немам ич време  Crossing Arms да се гледаме с Чачко .......... Crazy Crazy Crazy   но и тва ще мине ........ще дойдат по-добри времена..........  PraynigPeace

Благодаря на всички за всичко.............. Hug Hug Hug

# 563
  • Sofia, Bulgaria

https://twitter.com/ahsngmc/status/770597933335121926    smile3505

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Иве,през сепрември миличка  Heart Eyes Hug Hug Hug

https://www.youtube.com/channel/UC1B1iAhB-jtpJcDwhKc544A?sub_confirmation=1

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 19:52 от Iskra Pandova

# 564
Toзи Озгур Яшин е тагнал сериала и сет и т.н. Явно е актьор, който не е имал много успехи. Поне така изглежда от написаното. Че не успял, после пробвал пак, после пак не успял .. страдал .. абе някакви словозилияния е писал  Thinking и накрая пак започвал любимата си работа.  Peace
Някой, ако знае нещо за него, да казва  Hug

newsm09 newsm09    Ани............така съм я сплашила............че чак на морето е избягала......... Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

Немам ич време  Crossing Arms да се гледаме с Чачко .......... Crazy Crazy Crazy   но и тва ще мине ........ще дойдат по-добри времена..........  PraynigPeace

Благодаря на всички за всичко.............. Hug Hug Hug

джадъ бе, какво да я правиш  Joy отиде пак да се пече  Joy Joy Joy жертва се един вид, за да потече инфото  Party Party hahaha

# 565
  • Яко в Матрицата...
Из нета пише, че е играл в Карадайъ, Галка ще има инфо, гаранция  Laughing

# 566
Привет   Mr. Green Hug

# 567

Crazy Crazy Joy Joy  Party Party

Вай бе, шортите на костенурки на батю му Чачи ги отвя, направо!   Hug Hug Grinning Grinning

# 568
  • Sofia, Bulgaria

Crazy Crazy Joy Joy  Party Party

Вай бе, шортите на костенурки на батю му Чачи ги отвя, направо!   Hug Hug Grinning Grinning

От кога ли е тази снимка newsm78
Кат гледам кичурите изпод шапото  е поне от преди месец,че и повече  Peace Grinning
  Може да е от Айвалък с оня екстремен спорт дет се забавляваше там  Flutter Crazy

# 569
Скрит текст:

Crazy Crazy Joy Joy  Party Party

Вай бе, шортите на костенурки на батю му Чачи ги отвя, направо!   Hug Hug Grinning Grinning

От кога ли е тази снимка newsm78
Кат гледам кичурите изпод шапото  е поне от преди месец,че и повече  Peace Grinning
  Може да е от Айвалък с оня екстремен спорт дет се забавляваше там  Flutter Crazy

Да, точно  Peace  Hug

https://www.instagram.com/p/BJvgY86j_W5/?taken-by=caneroztrkler

Общи условия

Активация на акаунт