ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Яко в Матрицата...
19-ти... Понеделник... Няма да спим много, а вторниците ни ще са от сорта "носят ме мамо, влачат ме" или "заспали чувства в мен недей събужда" Crazy  hahaha hahaha

Който и да е актьор, особено Киво, Керем и туба, не заслужават тази съдба в лицето на Едже, ама к'во да се прави, Клунито си я тачи Rolling Eyes Чачо успя да я игнорира Party, засега Joy Joy Joy

# 691
  • Sofia, Bulgaria

Цитат   

9-ти... Понеделник... Няма да спим много, а вторниците ни ще са от сорта "носят ме мамо, влачат ме" или "заспали чувства в мен недей събужда" Crazy  hahaha hahaha

Рени  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Циат

някакъв, който твърди, че работи на сета  Thinking казва, че тези тримата щели да ни накрат да усетим Йекшъна

И освен това казва, че в календара му за сета  Mr. Green пишело, че започва на 19-ти септември.  Peace

на 19-ти започва и 3-ти сеозн на Парчетата

Според мен Парчетата ни могат да са никаква конкуренция на Чачи  Naughty Tired
 Там скандалите между актьорите не спират и това разбира се повлияна сериала  Crossing Arms Mr. Green

# 692
ДържИм много да отбележИм у зародиш..................  Wink ......... Очаквам чичеци Crazy.....по-много Mr. Green..............като единствен регулировчик на полета......... Party Party Party Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ей, намери за кво да си просиш  Joy  чичеци  Party 
ади на  Party Party Party   Crazy Crazy Crazy

м/у другото, позициите за чичеци тази година са вакантни, може да се възползваш  Mr. Green   Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Hug Hug Hug Hug Hug

Вакантни............. newsm09 smile3518  Наясно е.... че съм пълно дърво   Blush Blush......... и ми вика да се възползвам............ Crossing Arms    Joy Joy Joy Joy

Моята позиция белли........ Party  До мозъка на костите си примерен консуматор....... Blush  обожаващ спама............ Laughing hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей ти на теб един Яман и един Баръш да ти попеят........... Hug Hug Hug

Добра вечер на всички................... Hug Hug Hug Hug

Лу.............. fingerscrossed

# 693

Момичета, сигурно ли е, че сериалът ви ще е в понеделник.

# 694
  • Яко в Матрицата...

Варна Hug, отдавна се върти това инфо, но не съм видяла официално потвърждение.

# 695

Ако е, тогава по Канал Д ще ви е конкуренция нов сериал, който започва на 19 септември.

Мислех, че нашия / на Берг и Халит/ ще сложат понеделник, но пуснаха друг.

# 696
  • Яко в Матрицата...

Ако е, тогава по Канал Д ще ви е конкуренция нов сериал, който започва на 19 септември.

Добре, че не е вашият, не ми се искаше да са конкуренти.

# 697
Бойче  Joy Joy Joy тя джадъ е наясно с всичко бе  hahaha

Искра, да в Парчетата има много скандали и трета партньорка му слагат на Петеккая, но сериала си има аудитория, която го чака.  Peace Ще видим какво ще стане.

Добре, че не е вашият, не ми се искаше да са конкуренти.

Засега всичко са само слухове  Joy Joy зависи как Шоу ще си направят програмата. Но скоро трябв ада се чуе вече  Peace

Шоу явно дръпват напред  Peace Ранини е сложила някаква статистика.  Peace

# 698
Ей ти на теб един Яман и един Баръш да ти попеят........... Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

от качествено дърво стават мноУ хубави неща  Mr. Green   Joy Joy Joy

аз симпатизирам на *****, на Туба не  Crossing Arms

и аз  Mr. Green Mr. Green

само аз ли не съм във възторг от повторната среща на Чачи с батко Тойгар  Mr. Green  newsm78  Rolling Eyes Rolling Eyes Joy

# 699
  • Sofia, Bulgaria

Цитат

само аз ли не съм във възторг от повторната среща на Чачи с батко Тойгар  Mr. Green  newsm78  Rolling Eyes Rolling Eyes 35

Ти пък що не го искаш  Flutter от музиката във сериалите ,
 аз по добра от неговата не съм чула  Crossing Arms Peace

ПП Навремето харесвах музиката на един Кърач,ам докато не чух песните на Тойгар   Peace Joy Joy Joy

# 700
  • Яко в Матрицата...
Иве, аз съм 50:50. Музиката на сериала на Кадир не ме грабна нещо Peace

# 701
  Аз пък Туба я харесвам.... Heart Eyes   изненадах ли ви а?........ Party Party Party Party
То пък и кво ли съм гледала с нея де...... newsm78  Joy Joy Joy Joy Много съм хепи,че я курдисаха до Киво........... Laughing Heart Eyes Joy Joy Joy

И за Керемчи ........ newsm44  дано му курдисат и на него ръкавичка.................. Praynig Praynig Praynig

Аз съм и музикален инвалид........ ooooh!  и за Тойгарина нема се изказвам............ Naughty

# 702
Иве, аз съм 50:50. Музиката на сериала на Кадир не ме грабна нещо Peace

който ще да пише музиката .. Каквото съм чула от Тойгар ми харесва, ама и да е друг ..  Joy

джадъ, а ти кой искаш да пише музиката бе?  Joy Нали на повечето, ако не на всички сериали на Клунито, музиката я пише Тойгар?  newsm78

Бойче, мен ме изненада  Shocked Shocked Joy Joy

# 703
джадъ, а ти кой искаш да пише музиката бе?  Joy Нали на повечето, ако не на всички сериали на Клунито, музиката я пише Тойгар?  newsm78

който ще да е, само да не тъпчем в отъпкани пътеки  Mr. Green Joy 
Ренко, даде ми кураж  Mr. Green  hahaha hahaha

Бойче, и мен остави в шах  Shocked Shocked Joy Joy

И за Керемчи ........ newsm44  дано му курдисат и на него ръкавичка.................. Praynig Praynig Praynig

без пръсти  Mr. Green   hahaha hahaha hahaha

# 704
  Нема тъпчем у никви коловози бе.............. Naughty  Дизито ще е толкова различно ....... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  че чак се страхувам от консервите.......... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Знаех си че ще ви изненадам................ Hug Hug Hug

ДжадЪ.............. love001 курдисваниците на ръкавичката без пръсти за теб........ Mr. Green  пак е на Бойче у любимките...... smile3534   ама ще си запазИм изненадата за друг път............ Party Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy

Общи условия

Активация на акаунт