♡~ Пакетна Тема ~♡ N•43

• 58 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Добро утро!

# 706
Добро утро  Hug Hug Hug

Някой се опитва да влезе във форма...  Mr. Green Mr. Green Сечкин май ще се конкурира с Баръш за разсъбличането тоя сезон hahaha hahaha hahaha hahaha

# 707
Няма лошо да се съблича ама Бараш си е Бараш.
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 708
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Добро утро  Hug Hug Hug

Някой се опитва да влезе във форма...  Mr. Green Mr. Green Сечкин май ще се конкурира с Баръш за разсъбличането тоя сезон hahaha hahaha hahaha hahaha

Темпи
к`во лошо има  Thinking
повече баклава за нас  Mr. Green

# 709
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug Hug

Добро утро  Hug Hug Hug

Някой се опитва да влезе във форма...  Mr. Green Mr. Green Сечкин май ще се конкурира с Баръш за разсъбличането тоя сезон hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Темпи
к`во лошо има  Thinking
повече баклава за нас  Mr. Green
Защо имам лошото предчиствие, че май много ще разчитат на тези, вече две, баклави  newsm78 newsm78
Дано не съм правя  Praynig  Не знам, ама влизам във втори сезон с големи предубеждения  ooooh!
В началото може и да ни заинтригуват, но материал за цял сезон  Rolling Eyes Rolling Eyes - не знам откъде ще изсмучат(като са сетя за първи сезон каква мъка беше към края  ooooh!) (Днес съм песимистично настроена по повод Ашка Sad)

# 710
Защо имам лошото предчиствие, че май много ще разчитат на тези, вече две, баклави  newsm78 newsm78
Дано не съм правя  Praynig  Не знам, ама влизам във втори сезон с големи предубеждения  ooooh!
В началото може и да ни заинтригуват, но материал за цял сезон  Rolling Eyes Rolling Eyes - не знам откъде ще изсмучат(като са сетя за първи сезон каква мъка беше към края  ooooh!) (Днес съм песимистично настроена по повод Ашка Sad)

+ 1  Peace Peace
Не само днес, аз по принцип втори сезон хич не знам какво ще гледаме  Whistling Whistling

# 711
Здравейте!

Какво ще гледаме, е това е въпрос на който отговора знае Мерич ханъм, но съм сигурна, че няма да има нищо общо с писанията тук Shocked

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/magazin/o-programda-olay-cikti/2

Тук има мноого Бурак, Неж Peace

А относно баклавата стара и нова, да не останем с чашата студена вода с която се поднася  Thinking

# 712
  • Пловдив

Добрютро, а БарАш кой е ?

Сечо няма как да се конкурира физически с ПатронЯ, страшно са различни, поддържа форма момчето.

# 713
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Добрютро, а БарАш кой е ?

Сечо няма как да се конкурира физически с ПатронЯ, страшно са различни, поддържа форма момчето.

Гори   Hug физиката на Патрона е дъ бест  Peace а Сечко още не съм го загледала по баклава та да кажа  hahaha hahaha hahaha

# 714

Аз се избъзиках, ама  Whistling Whistling
Наистина няма как да сравняваме господата! Да ме извинят феновете на Сечкин, ама.. няма как да стъпи и на малкия пръст на Баръш!  Crossing Arms Crossing Arms

ИЗГУБЕНИЯ

Скрит текст:

НОВАТА/ПРОМЕНЕНАТА

Скрит текст:

КУЧКАТА

Скрит текст:

ТАРИКАТА

Скрит текст:

ВЪПРОСИТЕЛНИТЕ

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 12:32 от tempestad

# 715
Привет! bouquet bouquet

Темпи, Heart Eyes последен работен ден е! Не си трай, а си помисли за скрит текст! 

На Ашковия фронт нищо ново, поне за сега!

Разнасят Елчин, че си е правила лазерна операция за корекция на късогледство.

Последните дни не виждам Ваня и липсата й се усеща! Rolling Eyes

Изоставаме откъм музикалното оформление и клипове!

Един много свеж и приятен клип

https://youtu.be/dYl4n76AywE

Успешен ден!

# 716
Привет! bouquet bouquet

Темпи, Heart Eyes последен работен ден е! Не си трай, а си помисли за скрит текст!  

На Ашковия фронт нищо ново, поне за сега!

Разнасят Елчин, че си е правила лазерна операция за корекция на късогледство.
Скрит текст:

Последните дни не виждам Ваня и липсата й се усеща! Rolling Eyes

Изоставаме откъм музикалното оформление и клипове!

Един много свеж и приятен клип

Успешен ден!

Изтрай още малко  Twisted Evil Twisted Evil

Разнасят я, наистина, ама нещо хич не ми се вярва..  Thinking Thinking Поредните клюки, сътворени след няколко питиета от някой "умен" журналист  hahaha hahaha

Промените в живота на Йомер  Whistling Whistling

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 12:39 от tempestad

# 717
  • Пловдив
Феновете творят!

# 718
  • Пловдив
И да си е правила операция, може само да са доволни, че рекламира турската офталмология.Хората от цял свят си коригират зрението там.На мен Елчин ми се вижда една идея състарена. А Синем вече се появи в тийзър на Парчетата.

# 719
Стало известно кто будет продюсером сериала "Статус отношений - женаты".

Главные герои сериала - Berk Oktay, Seren Şirince, Anıl İlter, Serenay Aktaş ve Gülden Avşaroğlu’nun. Пролюсерская фирма - MF Yapım. Сценарист - Gani Müjde. Продюсер - Чагры Байрак - он раньше был продюсером таких сериалов: "Дервиш - победитель", "О чем речь" и "Голос внутри". Продюсером сериала "Статус отношений - запутано" был Бюлент Ишбилен.
"Статус отношений - женаты" скоро выйдет на экраны канала Show TV.

Общи условия

Активация на акаунт