Лежащи бъдещи майки - 36

• 56 752
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм в провинцията. На кормагнезий съм, отпусна ме корема почти веднага за сега. Вие говорихте ли за серклаж с твоя док като те приеха?

# 691
Banana защо си в болницата?Само заради шийката ли имаш ли контракции? Първа бременност ли ти е? За серклаж мисле, че е късно но все пак твоят гинеколког ще реши това.Пожелавам бързо да се оправиш и всичко да е наред чаак до 37г.с.

# 692
Имам контракции също. Първа бременност ми е да. Ами чета, че до 24 г.с.може, ако е наложително, просто трябва опитен лекар.

# 693
При мен в 23 казаха, че ще е по-рисково ако се направи...и си останах с лежането и системите.това, че магнезия те е отпуснал е чудесно. При мен нямаше много голям ефект. Лежи и слушай докторите.

# 694
При мен в 23 казаха, че ще е по-рисково ако се направи...и си останах с лежането и системите.това, че магнезия те е отпуснал е чудесно. При мен нямаше много голям ефект. Лежи и слушай докторите.
Нямам друг избор  Tired

# 695
Офф, няма ли опитен доктор. Мен в 16гс седмица ми бе серклажа прк 2,5см шиика, но после се почва с едни гъби и инфекции,  но аз сигнах 31гс вече. Разбира се с изгладена шиика,  но конеца все нещо държи и нямам разкритие. Дано се закрепиш,  но бая лежане има до края. Утрогестан изписаха ли ти?

# 696
Доктора каза, че ще помисли какво да правим, но трябва да минат и контракциите.

# 697
Добро утро момичета , как сте? Buyo ,bimba как са децата ...да не пропусна някого ?  newsm78
Bananarama поуспокоиха ли се контракциите?
При декемврийките мами се спомена, че на 20.10 в Лидл ще има детски стоки, казвам ако някой иска да се възползва.
Прекрасна неделя момичета  bouquet

# 698
На20-ти започва и Бебемания. Изложението ще е в интерекспо център.

# 699
Бананче, много съжалявам да те видя тук, но ти пожелавам с подкрепата, която ще получиш да стигнеш до 36г.с. минимум!
Моя серклаж беше в 25г.с., имах малко отворена шийка и много контракции, които системите спряха.
Ще стискам палци и ще ви следя всяка една, ама ви пожелавам всички да подминете 37!

# 700
Момичета buyo отдавна не се включва, как ли е бебето?

# 701
И аз се сетих тая сутрин за нея. Сигурна съм , че са добре.

# 702
РН, ти няма ли да раждаш вече? Grinning
Ами поуспокоиха се контракциите, но отвреме навреме пак има като се завъртам в леглото.
Дай боже,  всекиму 36г.с. Praynig

# 703
Дано Буйо да е заета с приятни емоции, покрай подготовката за бебчо и за това да няма време за форума  Praynig
Бананче, и док това ме пита на всеки преглед, явно моето момче реши, че няма за къде да бърза, аз се успокоих и си ходя вече седмица с 3см разкритие и от както се успокоих, че може да раждам всички контракции изчезнаха. Пък и аз не бързам, наслаждавам се на последните ни дни 2в1 и се радвам на корема, а боря и някаква гадна настинка.
Пожелавам на всяка да стигне до 37 и да се наслаждава на бременността си спокойно и без страх!

# 704
RN много се радвам за теб,честно казано като прочетох поста ти, направо почнах да си мечтая, как и аз се разхождам в последните си седмички.Ти сега в коя седмица си?

Общи условия

Активация на акаунт