Лежащи бъдещи майки - 36

• 56 754
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Къде се губите момичета? Я бързо дайте отчет! Как сте?
Аз за сега бивам Laughing
Buyo как си миличка, бебо добре ли е?

# 676
Момичета сега прочетох резултатите от мб пише candida glabrata много ме е страх опасно ли е моля пишете ми.

# 677
Не и се плаши на тая кандида. Не е добре, че я има, но не вреди на бебето и не води до инфекции или нещо лошо. Ще ти изпишат глобули или крем и ще се оправиш. Бъди спокойна.

# 678
  • Стара Загора
И аз съм с галабрата Grinning 2 лечения не ми помогнаха , сега правя 3 то със гиназол и хомеопатия ми изписаха. Не се притеснявай важното е преди раждането да я няма и да няма бактерии.
Иначе аз минах прегледа шийката е 38мм  заворен канал, броя следващите 9 седмички до безопасния период и така.

# 679
Благодаря ви момичета малко се поуспокоих.Рових из нета и намееих най различни статии от които се обърках напълно.На едно място пише че трябвало да се мия на ден 4-5 пъти а на друго място пише че водата подхранвала тази гадина.Подлудих и ММ, горкиа се паникйоса и той.Сладко вече няма да ям, тестени храни също, както и бял хляб.Ако вие се ограничавате от други храни моля споделете.За хигиената гледам до максимум да се справя, пера си дрехите с бебешки прах,задължително гладя белйото и хавлията с която се подсушавам и т.н.Много са важни хигиената и диетата охх пък както си имам апетит направо незнам, но ще трябва да я спазвам строго.

# 680
  • Стара Загора
И аз се бях ошашавила обаче док ме успокои. Да не са опасни, но трябва и да се лекуват. Не ям сладко ама не ми се и яде обаче хляб ям пълнозърнест просто не се наяждам без хляб  #Crazy   Продължавай да си правиш МБ ежемесечно ,че ние със серклажите сме предразположени към инфекции. Важното е както казаха и други бактерии да няма. Друго какво да ти кажа бельото си го изхвърлих и купих 10 чифта нови памучни. Пия и биозин пише ,че помага за кандидата.

# 681
И аз съм с галабрата Grinning 2 лечения не ми помогнаха , сега правя 3 то със гиназол и хомеопатия ми изписаха. Не се притеснявай важното е преди раждането да я няма и да няма бактерии.
Иначе аз минах прегледа шийката е 38мм  заворен канал, броя следващите 9 седмички до безопасния период и така.
Как така две терапии и пак не са доизлекувани? Нали на самите изследвания пише с кои антибиотици може да ги умориш.Само не ми казвай че въпреки това не са се махнали, че единствената ми надежда засега е че са ми писали с кои антобиотик да ги лекуваме.Между другото между 6 антибиотика само на единиа има S останалите са R. Ще видим утре кат занеса резултатите на доки какво ще каже.

# 682
  • Стара Загора
Ами да точно това стана лекарствата които показа антибиограмата не излекуваха гъбата. Галабрата била доста упорита Sad
Док твърди че с гиназола и хомеопатията вече ще изчезне  newsm78 Praynig

# 683
Антибиотиците трудно помагат за гъби. Помагат противогъбичковите лекарства, но те не могат да се пият от бременни. Затова остава лечение с локални средства като вагинални таблети и кремове.

# 684
На мен доки ми изписа пак полижинакс 2 опаковки за 12 дена х1 вечер.Никак не вярвам че ще ги излекува полижинакса, защото към края на септември бях на терапия с тези бубинки за разкритието което имах за да не хвана някоя инфекция, а резултата беше никакъв при положение че имах обилно бяло течение даже течението не ми спря и го имам до ден днешен.Прочетох в нета че гъбички се появявали след терапия с антибиотици, а доколкото знам полижинакса е антибиотик, има ли вероятност да съм се сдобила с тези гадинки именно след терапията с полижинакса от миналия месец newsm78

# 685
Полижинакса е хубав, защото съдържа три различни съставки. Няма как да направи гъби самия той. Гъби се появяват след прием на антибиотици през устата. Често изчезва един причинител, появява се друг.

# 686
Полижинакса е хубав, защото съдържа три различни съставки. Няма как да направи гъби самия той. Гъби се появяват след прием на антибиотици през устата. Често изчезва един причинител, появява се друг.
Понеже бях на полижинакс в края на септември, а сега пак, и мн ме е страх да не ми стане нещо, защото прочетох в листивката да не се прулага по време на бременност.

# 687
Аааа нищо няма да ти стане....само ползи от него. Използва се много често при бременни. Аз докато лежах в болницата го изписваха дори само като превенция.

# 688
Здравейте, момичета. Включвам се и аз при вас - шийка 2см. в 22г.с. с близнаци. В болницата на системи съм. Дано всичко завърши благополучно за всички.

# 689
Уфффф, бананче, що така...на какви системи си и в коя болница?

Общи условия

Активация на акаунт