Лежащи бъдещи майки - 36

• 56 758
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
подкрепям заповедите....

# 661
Приемам заповедите на драго сърце, стига само всичко да зависеше от мен, на 100% бих ги изпълнила

# 662
Както се казва - тъй вярно! Как сте момичета днес?
Buyo , как е малкия юнак?
Bimba, вие наддавате ли ?

# 663
Растат, да....

# 664
Здравейте момичета.Аз малко пак да ви досаждам с моите въпроси и притеснения.Значи от няколко дена имам някаква миризма от течението от влагалището,което доста ме притеснява.Макар, че доста внимавам на хигиената си на какво се дължи тази миризма незнам.Доки ми забрани да ползвам всякакви интимни гелове и др.каза да се мия само с чиста вода, питам се дали на това се дължи? Много съм объркана,попадам в ситуации за които дори съм си нямала представа и си внушавам най лошото.Добре, че ви има вас, да ми давате съвети и да споделяте опити благодарна съм ви.Утре ще звънна на доки и ще го питам за миризмата и болките в областта на влагалището които ги имам от 2-3 дена.

# 665
  • Стара Загора
Ay se колко често пускаш МБ ако не си пускала скоро по-добре пусни. Аз след серклажа вече 3 пусках. Ползвам интимен гел на себа мед и лактацид антибактериалния дават ги за бременни много съм доволна мия с тях и ръцете. Моя док пък ми каза да ползвам.

Jacomo  ако сме и били на една маса голям майтап  Mr. Green

# 666
МБ пуснах преди две седмици като бях в болницата.Преди малко звъннах на доки и след обяд ще ходя да си пусна пак МБ.На мен ми забрани да ползвам интимни гелове само с вода се мия а пък и слагам утрогестан, и положението не ми харесва.Преди да забременея и аз ползвах себа мед, понякога и лактацид и мн съм доволна от тях.
Buyo как е малкиа?

# 667
  • Стара Загора
И аз слагам утрогестан но не ми се е случвало до сега такова нещо.Най- добре МБ да ти е спокойно че нищо няма  Hug

# 668
Ей няма отърване от тия гъби,  излезна ми МБ и пак кандида не мре тая гадина,  5 дни пих аугументин сега ми казаха само вагинални таблетки. А от нея ли шииката е толкова размекната се чудя, то къде я няма.

# 669
  • Стара Загора
Кристи коя кандида ? Моята е галабрата и неще да изчезва, до сега слагах гино преварил, клотримазол . Тая вечер ще слагам гиназол еднократно и се надявам да умре. Не вярвам тя да е причина за шийкаата!!! Ти с какво лекува до сега?  На мен категорично ми казаха,че през устата нищо няма да ми дадат. И си вирее заради гликогена във влагалището.Опитвам диета изключване на сладки и тестяни храни.

# 670
Кандида  Албиканс  е гъбаа к пих аугументин,  слагах гиназол,  залаин и нищо. Казват,  че не пречела на бебето,  но по добре да я няма. Доста дълго се мъчих с нея като бе наустната лигавица и я драх чак,  но тогава си мислрх,  че е от преднизолона дето трабваше да пия,  сега с тази терапия с кортикостероиди  няма да я махна сигур скоро к от долу. Добре,  че бебока се разбуди,  че бе станал толкова ленив чак се чудех защо не мърда вече.

# 671
Днес пуснах МБ я сряда ще са готови резултатите.Доки ме прегледа гинекологично и каза че всичко е наред.До сега рових из нета за болките в срамната кост и попаднах на една тема от форума,която вече е изоставена отдавна, и там прочетох че почти при всяка бременна жена се получавали тези болки, но при втора бременност болките са били по силни и даже при някои нетърпими, каквито почнаха да стават при мен.И за сежаление нямало лек за това newsm78

# 672
Здравейте, момичета! Минах днес 3-тата ФМ, всичко е наред с бебетата, но шийката ми се е скъсила 2,4 в 32 седмица. Дадоха ми утрогестан вагинално, без гаранции че ще помогне нещо, но се чудя дали изобщо да го слагам, че ако пак гъбясам точно преди раждането, няма да мога да ги уморя тез гадини. Аз мисля да пропусна и да продължа с лежането и магнезия.Имам оше месец да устискам, стискайте и вие.
bimbaa, by-yo, как са бебоците?  Моля се за тях и им стискам палци Praynig

# 673
  • Стара Загора
Пак се включвам да кажа че бях на преглед и аз тая вечер, за мое учудване изписаха ми гиназола след 7 дни пак гиназол и хомеопатия Molinia albikans 2×5 до раждането. Лекарката каза че ще стане и ще изчезнат а дано  Sick

# 674
  • Варна
triangle, по-добре си слушай докторите и слагай утрогестана. Аз лично не бих си позволила, да не спазя лечение, което ми е изписано от лекаря следящ бременността ми ... По-страшно е преждевременното раждане, отколкото гъбите. А и не намирам връзка м/у утрогестан и гъби ...

Общи условия

Активация на акаунт