Лежащи бъдещи майки - 36

• 56 748
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Тук съм момичета чета ви всеки ден, нещо още не мога да се организирам с времето и все бързам нанякъде.. друго си беше като бях лежаща  Laughing
Бебчо е добре, от няколко дни извън кувиоз, храниме се с шише, засега папка и наддава. Изследванията са му добре, вчера беше 1730гр. Господ е с нас и се движиме добре засега. Стискайте кълки и никой да не се присъединява към нашия отбор - на мен и Бимбаа 😘

# 706
Буйо, много се радвам на добрите новини! Само такива да има!
Ау, днеска влизам в 39г.с. вече 11 ден без серклаж. Пожелавам на всички не само разходките, а спокойствието което настъпва в един момент, когато спреш да мислиш за ужаса на преждевременното раждане и очакваш най-прекрасното събитие изпълнен само с радостно вълнение!

# 707
Буйо, много се радвам на добрите новини! Само такива да има!
Ау, днеска влизам в 39г.с. вече 11 ден без серклаж. Пожелавам на всички не само разходките, а спокойствието което настъпва в един момент, когато спреш да мислиш за ужаса на преждевременното раждане и очакваш най-прекрасното събитие изпълнен само с радостно вълнение!
Ама ти вЕрно ще преносиш... Laughing
Бую, браво на теоето момченце!

# 708
Браво момичета само такива новини искам от всички ни.buyo много се радвам за малкия борец, това е голям напредак, отколко време не пишеш и се притеснихме за теб.Успех на всички мамчета!!!

# 709
  • Лондон
BuYo,знаех си аз ,че всичко ще е наред и малкия ще се пребори.Много се радвам за малкото момче Hug Пожелавам ти да е все така борбен и напорист!
R_N,твоята бременност беше съпроводена с толкова притеснения,че сега определено те разбирам ,че ти се е отпуснало сърцето.Нищо чудно и да преносиш bouquet
Моля ви,уведомявайте ни как сте,и как са вашите бебчета Heart Eyes
Иначе аз съм добре,стигнах до почти 32-ра седмица и се чувствам чудесно ( да чукна на дърво).Навеждам се,изправям се,не ми тежи корема...Само отвреме навреме ми се гади и ми става лошо,както беше до преди 4-5 месеца.Не мога да си обясня на какво се дължи това,предполагам е заради това,че бебето е едро и притиска органите+ стомаха.
Хубава вечер мами

# 710
  • София
Ще се опитам да се включвам от време на време между прането, гладенето и тичането ту в градина ту в болница .. от единия край до другия на София 😃😃😃

# 711
Здравейте, момичета!
Включвам се и аз.Чета ви от много време и въпреки,че не бях писала досега, съм съпричастна към всяка една от вас.
Бременна съм в 30 седмица и си лежа още от 18-та.Преживях до тук кървене,гъбички,контракции и куп други екстри.Лежането е заради многото контракции,скъсена и мека шийка.Но и аз и моето момиче сме упорити и борбени и възнамеряваме да ви "подосаждаме" възможно най-дълго Simple Smile Доста трудно става с порастването на корема.Контракциите стават по-тежки,както и корема.Започнаха и болки тук - там,но трябва да се издържи.
Успех на всички и дано задържим бебчовците възможно най-дълго на топло,а на вече небременните мами да си гушкат вкъщи здравички,пухкави слънчица!

# 712
Браво Деси, вече си в безопасни седмици. Аз обаче съм тооолкова далеч от тях.

# 713
Бананче, мисли положително. Не се предавай, всичко ще е наред!

# 714
Бананче, мисли положително. Не се предавай, всичко ще е наред!
Дано, Бимба. Още не съм свикнала с мисълта. Вчера започнах да се разтройвам много и пак контракции. Сега пак съм на система и съм добре. Ще се опитам да съм положителна, че иначе става по - лошо.
Дано и вие да сте добре!

# 715
  • Стара Загора
Абе бананче теб пък хич не очаквах да те прочета тук ! В Тракия ли си кой лекар те следи?  Защо не направиш консултация с Бузалов той беше единствения който искаше да ми сложи серклажа. Виж напрежението и стреса се отразяват много аз тотално гледам да не влизам по форуми и да чета лоши неща,че психясвам и не мога да спя само лоши сценарии ми минават през главата. Пожелавам ти всичко да мине по най-безаварийния начин  Hug

# 716
  • София
Момичета много трябва да внимавате с настроението, стреса и лошите мисли предизвикват контракции и скъсяват шийката. В никакъв случай не го позволявайте. ВИЕ трябва да дадете пример на Вашите бебоци, че трябва да се БОРЯТ. Всяко чувство, мисъл, настроение се предава към бебчовците.. аз исках силен, борбен и вярващ в себе си  МЪЖ и мисля, че точно такъв си родих, а вие??? Стискате зъби, вярвате, че можете, не четете глупости по темите защото всеки е индивидуален и всеки случай много различен. Когато самите вие повярвате и сте убедени, че ГО МОЖЕТЕ никой не може да ви застане на пътя. Айде момичета главите и дупетата ГОРЕЕЕ вашите бебчета разчитат изцяло на вас, да не съм чула че някоя е родила скоро освен РН 😘 целувам ви всичките и съм тук .. няма да позволя никоя от вас да падне духом. Хиър уи гоооуу заедно айдеее 😘😘😘

# 717
Бананче, на мен това ми беше един от сериозните проблеми. Психическия момент с лежането. Първата и втората седмица се питах кога ще ме пуснат. Тормозех се. После си дадох сметка, че ако мога да направя нещо, което да зависи от мен то това е да лежа и да бъда спокойна. Относно лошите мисли всички ги имаме. Всички ми казваха не мисли, ама то не става. Тогава един приятел психолог ми каза.... не, не може да не мислиш. Нормално е. Просто приеми тези тези мисли и притеснения, посрещми ги с радост, те показват, че се притесняваш за бебето и означават, че ще бъдеш добра майка. Приеми мислите и ги остави да минат покрай теб. Усмихвай им се. Благодари на Господ, че те прави силна майка и вярвай в Него.
Приеми момента с лежането като начин за зареждане със сили, приеми момента с не къпането като нещо на което след време ще е смееш. Ужасно е, когато човек не може сам да се обслужва, но го приеми като глезене. Дет се вика, сега ти е паднало. Ако ти е много нервно и неспокойно си вземи нещо хомеопатично за успокоение. Аз в болницата пиех и валидол, и седатиф, че направих една-две нервни кризи и на докторите им изкарах акъла.
Така че, горе главата. Ти си силна жена, преминала през много трудности. Ще преминеш и през това. Твоето бебе те е избрало за майка и Господ го е изпратил при теб. Това са желани и обичани бебета и няма как да не се случат нещата по правилния начин.

# 718
  • София
Амин Бимбаа .. Господ и Богородица са с нас и нашите бебета. Ще се справят и ще бъдат големи, здрави и силни деца. Борещите се от самото зачеване, са борци за цял живот 💙

# 719
Бананче, спокойно.Аз съм живия пример, че се случват чудеса.12 седмици с жестоки контракции,нулев резултат от системи,инжекции и хапчета,пък още сме тук и продължаваме засега.Трудно е ...знам.Идва ми да заплача,но ми е забранено...
Мечтая да си взема един дълъг душ,мечтая си да преям с един мазен хамбургер,да изляза под дъжда и да прегърна съпруга си без да се превивам от контракции Simple Smile
Един съвет от мен (една мама ми го даде).Поставяй си малки цели,като да изкараш днешния ден,тази седмица, да достигнеш 28 седмица и т.н. и ще се получи.Само бъди спокойна и нещата ще се оправят.Аз мислех и четях само лоши неща и мога да кажа,че няма да ти помогнат.Полза от черни мисли и отчаяние няма.Послушай другите момичета и мисли позитивно и разбира се, пази леглото.
Прегръдки от мен и бъди силна, и се разсей с нещо.Пусни си хубаво филмче или прочети някоя книга,действа.

Общи условия

Активация на акаунт