Лежащи бъдещи майки - 36

• 56 744
  • 776
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ви, много.  HugДа, малки цели си поставям, на този етап за 36 г.с. дори не си и мечтая, все пак съм и с близнаци. Трябва да успеем.Аз самата съм малко недонесена, така че се предполага, че съм силна по рождение. Mr. Green

# 721
Знаеш, че и аз съм с близнаци....и помни, че щом са оцелели точно тези ембриончета, то тогава точно те ще са твойте силни бебета!

# 722
А бананче дай3 34гс първокато цел, после 36.Сложиха ли ти кортимостероиди? Аз съм на 3 терапия, че тази от преди и свърши действието. И бебето като се кротна днес ходих да му търся педиатър и всичко се случи по план. Имам шийка 2мм,  която е и размекната,  но твърдо вярвам, че това е моето бебе и си има ангелче,  което го пази. Отписахагл в 16сг,но ей го в 31-32гс.Ще стигнеш и ти. Пази се и не се самосъжелявай,  така е трябвало да стане иначе щеше ли да си лежиш и почиваш,  сигурно не. Мъжът ми е сигурен, ченашето детенце дори като се роди ще спи 2 седмици да си почине от мен,  а и сега като му каже да спре да рита и някак го чува. С Моцарт не се разбираме,  а уж бебоците харесвали класика. Пробвай и това. Ние сме на рок.

# 723
Кристи, как така обикаляш да търсиш педиатър....я веднага марш в леглото.
На бананчето още и е рано за стероиди.

# 724
Ами вече си лежим,  но и педиатъра намерих на 1 спирка от нас само. Мен контракциите ми останаха вечер денем взех да живам и съм много щастлива. Отървах се и от запека и хемороидите,  но 3 тиква ям. Дано и тези на които им е зле се надигнат поне до моето положение,  ако не по добре. Аз на 28,10 съм на  лекар да видим и лоши неща съм казала,  че не искам да чувам.

# 725
  • Стара Загора
Момичета как разбират,че шийката е размекната? Нали не правят преглед с ръка  Thinking Naughty
И още нещо искам да попитам изписаха ми гиназол 2 дози през 7 дена за гъбичките,и започнах да пия утрогестана през устата. Днес ще сложа 2 рата доза,чудя се кога мога да продължа с утрогестана вагинално? Thinking
Момичета дръжте фронта всичко ще мине и ще успеем!!!!!  Hug

# 726
Орхидея, на мен преглед с ръка ми правиха при последния престой в болницата.Тогава установиха,че е мека.
За гъбичките и на мен ми предписаха гиназол 2 дози, но през 3 дни.Утрогестана ми казаха да го пия през устата и след седмица отново да го започна вагинално.Значи 3 дни едната доза,3 дни другата и на седмия си почвам утрогестана вагинално.Лошото е,че контракциите ми се влошиха и предполагам,че е от спирането му   Confused

# 727
И н[ftp]ъка миправиха преглед и установиха,  че е размекната шииката,  казаха че нямам разкритие и конеца държаю. Ако мк биюо 2 детенце при това положение  да съм го родила вече. От няколко места чувам,  че утрогестана при нашите проблеми трябва да е вагинално. Не може ли да мажетд само влагалището с гиназол и пак да си го слагате. Аз кандидата албиканс ще я боря после,   и бебока ще е секцио. Тя нямало да го увреди други... Коки били проблем,  а гъби почтк всички имали през бремеността. Диетка   му е решението,  но и аз си позволявам хляб. Но съм си внушила, че салата зеле ми помага.

# 728
И аз съм с гъбички, но доки не ми каза за утрогестана да не го слагам вагинално, така че слагам си сутрин и надвечер към 18часа по 2 бубинки,а преди лягане слагам полижинакса.Терапията с полижинакса ще продължи 12 дена след което пак ще пускам МБ.Дано изчезнат Praynig
Няма страшно момичета ще се борим до край,имайте куража и смелоста да продължите напред,аз също отвреме навреме попадам в психически срив,ноо благодарение на момичета от темата много бързо се съвзимам.Та искам да кажа на новите момичета в темата да не се притесняват да споделят тревогите си,защото тук винаги ще намерят отговори на въпросите си и утеха на мъките.

# 729
ay- se, ти в коя седмица си?

# 730
Бананче твоят термин за кога е? Моят първо излизаше на 10 02 а сега в последните два прегледа ми излиза 04 02. newsm78

# 731
Моя е 23.02, значи ще треперим заедно долу горе. Confused А по ехограф и прм съм за около 18.

# 732
Здравейте, мамита! Минавам да видя как сте и да дам отчет. При мен положението е че започна да ми пада тапата по малко и днес ходих при Дяволов да ме види.
За една седмица шийката се е скъсила от 2,4 на 1,5 и имам 0,9 разкритие, но нямам контракции. За сега съм си вкъщи и се надявам да устискам още 20 дни.
Радвам се всичко други са добре за сега. bimbaa, by-uo, как са мъниците, надявам се всичко е наред с тях и скоро да се прибирате!

# 733
Здравейте, момичета! И аз да ви споделя моите мъки и да се присъединя към лежащите Weary. В 24-та седмица съм. Отдавна съм имала т.нар. подготвителни контракции-стягания на корема, но не съм знаела че е това. От 15-ина дни се увеличиха и разбрах какво всъщност е. Изписаха ми Магнерот 3х2 и Но-Шпа 3х2, правих системи Кормагнезин и Гинипрал, няма ефект. Днес ще започвам Нифедипин, ще се радвам някой да сподели мнение за лекарството. Сега съм вкъщи нон-стоп лежаща и се радвам да чета и разбирам за много момичета, които въпреки същите проблеми, успяват:( Да кажа само, че сме четвърта година борба и четвърта бременност, предните неуспешни. Моля ви, кажете ми, че е възможно да успея newsm17

# 734
Divine, докато си на системи помага ли поне? На мен ми помага, но аз още съм на кормагнезин и се стеахувам какво ще стане като ги спрат.Шийката гледаха ли я?

Общи условия

Активация на акаунт