Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 592
  • 590
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Имам въпрос към онези от вас, които ползват Одорекс и са писали, че го нанасят веднъж на няколко дни/веднъж седмично и т.н. през по-голям период от време. Когато ползвате Одорекс така нарядко, през останалото време нанасяте ли друг дезодорант помежду две нанасяния на Одорекса (и ако да - какъв) или нищо не нанасяте през останалото време?
Не ползвам одорекс, но съм с юсерин, който е на същия принцип. Ползвам Дав спрей през останалото време. Но от юсерин-а са ми сухи мишниците и това пръскане с Дав си е ей така нещо да нанасям сутрин.

# 331
Много благодаря! Така си мислех и аз, че бих си взела такъв антиперспирант и бих го ползвала в комплект с друг, колкото за  малко свеж аромат, но не бях сигурна дали не се стига до проблеми при такава употреба, някакво "предозиране" с дезодорант Simple Smile. Не знаех, че и Юсерин имат такъв тип антиперспиранти, между другото, трябва да се поинтересувам от този продукт.

# 332
  • Варна
 Заедно с Одорекса ползвам гъбката на Дав, рексоните инвизибъл,ролката на Гош. Всичките са хидратиращи. Мишниците имат нужда от тая хидратация защото Одорекс зверски изсушава,а и някак си ми е дискомфортно сутрин да не се намажа с нещо свежо.

# 333
От няколко седмици проучвам етеричните масла и мисля да се възползвам от тях.Само за домашно разбирасе Simple Smile като пречистване от натрупаните химии и се чудя някой от вас ползвал ли е и това.Прочетох за ябълковия оцет вечер на чисти мишници да се мажа Simple Smile

# 334
Здравейте,интересува ме нещо за под мишници,:grinning: което да не оставя петна на тениските ми Thinking

# 335
Да ви попитам - жълтите петна под мишниците се получават само от алуминия, така ли? Значи от каквито и да е продукти без тази съставка няма да се получават? Правилно ли съм разбрала? 🤔

# 336
Да ви попитам - жълтите петна под мишниците се получават само от алуминия, така ли? Значи от каквито и да е продукти без тази съставка няма да се получават? Правилно ли съм разбрала? 🤔
Не съм сигурна, че е така. Когато ползвам само сода за хляб, няма мирис, но пак се остава жълтеникава следа

# 337
Да, и на мен ми се стори прекалено лесно решение това. 😣 Благодаря.

# 338
Имам въпрос към онези от вас, които ползват Одорекс и са писали, че го нанасят веднъж на няколко дни/веднъж седмично и т.н. през по-голям период от време. Когато ползвате Одорекс така нарядко, през останалото време нанасяте ли друг дезодорант помежду две нанасяния на Одорекса (и ако да - какъв) или нищо не нанасяте през останалото време?

Аз лично много се потя, и от около година и малко ползвам Одорекс непрекъснато. Истината е, че спира потенето и дори след едночасово кардио във фитнеса от дрехите изцеждам пет кила вода, но подмишниците са ми сухи. Не го нанасям всяка седмица, защото с времето като че ли отделянето на пот намаля, и понякога се случва и на две седмици да го нанасям. Относно въпроса, миризма няма така че аз лично си слагам парфюм, а подмишниците не третирам с нищо, то просто няма нужда. Иначе ако държите да ухаете и там, може да използвате део спрейове, които просто освежават и придават аромат.

# 339
При толкова дълга употреба не се ли развива толеранс към препарата? Аз по тази причина го ползвам само лятото..

# 340
При толкова дълга употреба не се ли развива толеранс към препарата? Аз по тази причина го ползвам само лятото..
При мен стана нещо подобно, в началото издържах 10 дни, с всяко ползване все по-кратко  и по-кратко. Тази година все още не съм започнала да го ползвам

# 341
  • sofiq
Аз също ползвам Одорекс през цялата година,но правя паузи от 2-3 месеца.При мен проблема е мокрите петна и дори с Одорекс подмишниците ми не са напълно сухи,но поне доста намалява потенето.
Ежедневно ползвам различни стикове или ролки за подмишниците.

# 342
Добре,стопли се и аз започнах да се потя още повече на работното място от няма нищо се изпотявам цялата от главата до петите,да там е много горещо и незнам как ще се справя с този проблем.Дайте съвет от Cavailles i Vicy ефект няма пак се усеща миризмата и то още повече.Део камъка който ползвах ми причинява раздразнение на кожата под мишниците.Одорекс ще спре само потта под мишниците,а останалото няма ли да се прехвърли миризмата и това,че се потя по гърба и гърдите,че дори и от кръста надолу.Все съм се потяла,но това лято ще ми е кошмарно

# 343
  • София-Младост

rEvfti, от написаното ми се струва че си във вързаст 40+. Това изпотяване е по-скоро леко хормонално, пробвай освен с антиперспиранти и някакви добавки от сорта на Масло от вечерна иглика.

# 344
Здравейте,ами и аз започнах да си мисля така а съм на 30 незнам да се смея ли да плача ли.Немога да си обясня вече при всичко което използвах последните 5 месеца,а какво е това масло от вечерна иглика и как се използва.Сега съм на тема масла,но в темите не съм го срещала

Общи условия

Активация на акаунт