Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 597
  • 590
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,за съм доволна от одорекс за под мишниците.Лошото е,че не се препоръчва за постоянна употреба,но като цяло може би е едно от най-добрите(според мен).Рол-она на Буржоа,не съм го виждала много отдавна
Какви изследвания си правите?.

# 316
Здравейте! Аз моля да споделите мнение какво използвате специално по време на спорт? За себе си съм усетила проблем предимно тогава! И когато си в зала с другите момичета...неприятно е! Въпреки, че слагам разни неща под мишниците, понякога долавям миризмата си. И още нещо да попитам - петната, които остават по дрехите, как и с какво отстранявате?

# 317
Да всички знаят за Одорекс,но не е това целта ми да спирам потенето.Целта ми е да не се вмирисвам,а за изследвания правих си кръвна картина за диабет и щитовидна жлеза друго не съм и ако има някой който е правил и други моля да сподели какви и къде?Според личната всичко си е ок хахах нормално е да се вмирисвам сигурно,нищо че съм 167 висока и тежа 52 кг и не е от тлъстинки

# 318
  • София-Младост
Това са телесни течности и според мен миризмата няма общо с тегло и кг, в смисъл че и слабите се изпотяват... но е факт, че има хора с ужасно силна такава миризма мен лично даже мигрената ми се възбужда Sad
Аз съм си с Мичъм вече няколко години и ми е екстра.

# 319
  • София
Тези Мичъм има ли ги някъде на живо по магазини, аптеки?

# 320
  • Варна
 Не няма ги. Има ги в Амазон и ибей. От време на време и Емаг ги зареждат.

ПП: в момента е наличен ролона жълтия. 100мл. за 6.99лв. Поръчах два  Rolling Eyes.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 19:33 от prinzesata

# 321
От няколко месеца ползвам най-обикновена сода. След баня я нанасям като пудра. Лимон също върши работа, но не трябва да се слага след епилация или бръснене под мишниците и не трябва да се излагате на слънце, за да не се получи потъмняване на кожата. Преди няколко години си поръчвах от една жена която правеше крем за подмишници, бях доволна, но после намерих рецептата и започнах аз да си го правя, съставките са сода, кокосово масло, нишесте и няколко капки лавандула. Но в момента содата ми върши същата работа и не съм го правила скоро.

# 322
  • sofiq
От няколко месеца ползвам най-обикновена сода. След баня я нанасям като пудра. Лимон също върши работа, но не трябва да се слага след епилация или бръснене под мишниците и не трябва да се излагате на слънце, за да не се получи потъмняване на кожата. Преди няколко години си поръчвах от една жена която правеше крем за подмишници, бях доволна, но после намерих рецептата и започнах аз да си го правя, съставките са сода, кокосово масло, нишесте и няколко капки лавандула. Но в момента содата ми върши същата работа и не съм го правила скоро.

За какво върши работа содата,за неприятната миризма или за мокрите петна?

# 323
Сода ползвах през декември когато започна по обилното ми потене и от там като се раздразни кожата изсъхна ми на места се нацепи.Е някой ще са доволни да,но при мен содата ми създаде допълнителни грижи без да премахне миризмата

# 324
Може ли да ми кажете какъв е проблема с алуминиевите соли и Одорекс Део?

Ползвам го от една година близо като за цялото това време съм изхабила една опаковка, не го пръскам както е препоръчано на 10 дни, ами като се усетя че започвам да се изпотявам повече.
На опаковката не пише нищо за странични ефекти, а и като търсих в нета не успях да намеря нещо конкретно за този продукт.

# 325
  • Варна
 Проблемът е,че гадният алуминии се натрупва в тялото,а мишниците са с много близки лимфни възли,близко са и до гърдите......  Предпоставка е за тумори и тем подобни.
Аз също ползвам Одор екс део но само лятото защото не искам просто да не мириша/такъв проблем слава богу нямам/,а сухи мишници. С абсолютно нищо друго не мога да го постигна. Пръскам го веднъж седмично и е достатъчно.

# 326
Рексоната от ензо има ли алуминий?

# 327
  • Бургас
Пам,би ли споделила рецептата за крема със содата, при мен пудренето със сода определено помага да няма миризма при изпотяване, но миналото лято по едно време  получих от нея някакво раздразнение - подмишниците ми станаха огнено червени като изгорели

# 328
Пам,би ли споделила рецептата за крема със содата, при мен пудренето със сода определено помага да няма миризма при изпотяване, но миналото лято по едно време  получих от нея някакво раздразнение - подмишниците ми станаха огнено червени като изгорели

Аз го правих малко на око, слага, 2 суп лъж сода, 2 пълни суп лъж меко кокосово масло, няколко капки лавандулово масло и натурално нишесте докато стане гъста кремообразна паста. Ако нишестето е малко, когато температурата в стаята е висока, примерно лятото, крема става течен, затова го правя доста гъсто, но както казах последно време ползвам само сода. На мен не ми дразни и не ми пречи, содата убива бактериите и предпазва от миризмата, а не от изпотяването. Четох и за Одорекс, но честно казано за да ми спре изпотяването, представям си какъв му е състава. Моя позната го ползва и каза, че не се изпотява под мишниците, но за сметка на това и се е увеличило изпотяването по главата в косата и по гърба, което е също толкова неприятно.

# 329
Имам въпрос към онези от вас, които ползват Одорекс и са писали, че го нанасят веднъж на няколко дни/веднъж седмично и т.н. през по-голям период от време. Когато ползвате Одорекс така нарядко, през останалото време нанасяте ли друг дезодорант помежду две нанасяния на Одорекса (и ако да - какъв) или нищо не нанасяте през останалото време?

Общи условия

Активация на акаунт