Запознанство в интернет – рисковете

• 131 082
  • 2 937
  •   1
Отговори
# 2 790
  • BG
Да, но много зависи за какво тестват, защото има различни видове семейства. Дали тестват за позитивни качества - интелект, енергия, настроение, характер, дали опознават с позитивен поглед. И дали тестват за будализъм и мазохизъм.

И да, за мен е супер голям червен флаг мъжът да не понася това жената да се поотпусне с домакинстването. Всичко се случва, а понякога е и въпрос на настроение.

Ма разбира се, че човек има право да пуска по течението лошото и да търси по-доброто. И всъщност тайната е, че търсим просто доброто, не "най-доброто". Тия, които биват напускани, не са изобщо добри, както вече писах - щета са и дърпат надолу. Ма се мислят за съкровища самородни.
Bratan разправя за нормалните хора, ама то нормалните що трябва да се занимават с тестове. С тестове се занимават тия дето търсят под вол теле. И си го намират, де. На такъв/такава. пък да пускаш тестове си е кауза изгубена - тия се нагласяват към всичко, ако са надушили плячка.

# 2 791
При мен тестовете са за едно ключово нещо - да не избива на агресия, омаловажаване, вербална агресия. Именно защото повечето хора изглеждат нормални на пръв поглед и не си показват чепатостите.

# 2 792
  • BG
При мен тестовете са за едно ключово нещо - да не избива на агресия, омаловажаване, вербална агресия. Именно защото повечето хора изглеждат нормални на пръв поглед и не си показват чепатостите.
Викаш, само по един във връзката, двама идват повечко...

# 2 793
E не знам, всеки си преценява, но все още има повече жени, убити от яд, отколкото мъже.

Няма такова нещо като "нормален" човек.

# 2 794
  • BG
E не знам, всеки си преценява, но все още има повече жени, убити от яд, отколкото мъже.

Няма такова нещо като "нормален" човек.
Е, не си права - има и много мъже, вярно не са убити от яд, просто са си "убити".

# 2 795
Ох, да бе, цял живот му прала гащите и му рязала салати и накрая го уморила, щото била проклета жена.

Малко различно е от това да е буквално смазана от бой до смърт, при това за дреболия.

# 2 796
Смяната на предпочитания отбор спрямо ситуацията съм го срещала най-вече сред мъже. Не го разбирам, ама ей на, те си имат някаква логика, която е свързана предимно със собствените им залози.

# 2 797
Интересното е, че жените търсят по-доброто в цялостност, в смисъл коврите му с коври са готови да напуснат, само да видят мъж, дето по-добре се справя с живота. Докато мъжът не че търси по-доброто, но е готов да си бие камшика дори за по-хубави цици. Та там е разликата в "хипергамията". Жената може да напусне някой спортен батка за примерно уверен в живота адвокат или лекар; спортният батка може да напусне филоложка от добро семейство заради по-стегнат задник. Но няма да го направи заради археоложка от още по-добро и видно семейство.

# 2 798
Ох, да бе, цял живот му прала гащите и му рязала салати и накрая го уморила, щото била проклета жена.

Малко различно е от това да е буквално смазана от бой до смърт, при това за дреболия.

Искаш да кажеш, че мъжете прегарят по-често, защото са по-лабилни или че имат повече ядове?

# 2 799
Като цяло по темата - не мисля, че запознаването в интернет с нещо е по-различно от запознаване на спирката, във влака, на летището, на плажа или в дискотеката. Единствената разлика е, че може дълго време да не са се виждали и да има неприятна изненада и разочарование или опити да се затварят очите заради вложеното време и надежди. Затова при такова запознанство трябва максимално скорошна среща на живо. След това може още 3 месеца да си "пишат" (кавичките са лека ирония на предпочитанието на някои хора да избягват и отлагат срещите).

# 2 800
По-лабилни, освен това отчасти е и до социализация. Парадоксално, но момченцата израстват по-защитени от нелицеприятната страна на живота. Оттам и дори от малко се строшават. Но е въпрос на тренинг, просто от малки са ги оставяли да им е "широко около врата", докато момичетата имат едно невидимо впрягане.

Затова докато порасне, едно момиче вече е навикнало на някои стресове, тоест да прави неприятни неща, да се впряга. При мъжа това го няма, расъл е волен. И когато го затиснат семейните изисквания, се чупи.

Щото мъжете са гледани за лидери, ама за "глава", докато жената май наистина ще се окаже шията. Мъжете правят доста, но в някои аспекти са "парадния генерал" на семейството.

За щастие в последните поколения момичетата виждат каква е играта. Ако ще се впрягаме - да се впрягат и двата пола, а момичетата малко да се оставят на воля. Иначе става като в предишните поколения, привидно нахакани мъже, ама чупливи и привидно нежни жени, ама психарки.

# 2 801
По-лабилни, освен това отчасти е и до социализация. Парадоксално, но момченцата израстват по-защитени от нелицеприятната страна на живота. Оттам и дори от малко се строшават. Но е въпрос на тренинг, просто от малки са ги оставяли да им е "широко около врата", докато момичетата имат едно невидимо впрягане.
Доста странно твърдение. Бих казал, че поне при красивите момичета израстването в илюзии е много по-силно и нелицеприятната страна на живота я разбират като се омъжат (без късмет) или като започнат да остаряват. Дотогава все някой се върти наоколо, урежда всичко и момичето си мисли, че е нормално нещата да се получават едва ли не като си ги помислиш само.

# 2 802
Нямаш си представа дори какво е да израстеш като момиче. Още от много ранна възраст започва оформянето, непрестанни забележки за поведение, вид, които при момчетата се прощават до 100%. Включително и старото "нека си хапне, той е момченце", с което се чупи дори нормалната социализация да си контролираш апетита. При момичетата директивата е да НЕ ядеш и да не петимиш за храна, никой не гони момичетата да ги храни "щото е момиченце". Напротив, смята се за недостатък едно момиче много да гони храна. Което е отвратително, защото момичетата растат по-бързо и по-рано, а още оттогава почва натиска да ограничават храната.

И така, много други хиляди психо-игри и ограничения, и всичко това преди първи клас дори. През това време момченцата крещят, трошат, носят по-удобните дрехи, за простотийките им се радват. И те растат с идеята, че винаги ще е така.

# 2 803
BCD, а имаш ли наблюдения върху некрасивите?
Щото и аз наблюдавам тук като почнат мъжете да коментират тая и оная красавица с джуки, цици и кичури, дето прави селфи с патешки г*з каква ковра и чума била. Обаче дума няма за миловидната очилата плоска детска учителка на 25 от долния етаж (примерен образ). Нещо не я забелязват тия мъже и не я коментират. Защо?
Виждала съм как мъже бият лайкове на голи снимки на женски профил - десетки и стотици сърчица. Писаниците получават едва десетина лайка. Защо?

# 2 804
  • BG

Нещо не ме разбра, май, но както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт