iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 80

• 89 671
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Aleina, може ли да дадеш линкове към продуктите, които Денис ти е препоръчала за косопад?  Peace

Денис, не съм сигурна дари ще вършат работа при мен същите продукти, защото косопадът най-вероятно е причинен от СПКЯ и висок 4 андостендион. Докато пиех противозачатъчни, беше понамалял. От известно време ги спрях и пия други добавки, препоръчани от теб, но косопадът значително се е увеличил. Ако можеш да ми препоръчаш нещо добро за подсилване на косата, ще съм благодарна.  Hug

# 496
Да, много
Скрит текст:
съм ти благодарна за увереността, която ми даде Hug

Сега много ли ще стане, ако веднага продължа с шейковете или да почакам малко, над 3 месеца вече се занимавам с косопада.
А от колагена кога се почиваше, че вече 5 месеца го пия, а съм много доволна и за косата и за рамото ми, което при натоварване много щракаше и болеше преди.  

ПП.
Не ми излизат пъпки нито от колагена на Neocell, нито от Рибния на Джароу.
Ако искаш, направи почивка 20-30 дни и след това продължи с шейка.
Колагенът може да го приемаш постоянно.

Ale4ko_Pipsi    Hug
Тази омега 3 е подходяща и за двете деца / дори аз съм я ползвала, преди да пуснат голямата опаковка/ - много добро кач-во и излиза изгодно:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Kid-s-The-Very-Finest-Fish-Oil … fl-oz-200-ml/8768
за 6 год.   -   850мг или по 1/2чл
за 13 год. - 1200мг или по 3/4чл
Приема се след хранене

Hug Hug Hug Страхотна си!!!

Само дали правилно съм разбрала досировката?
 За малкия- една, две чаени лъжички, а за големия три,четири чаени лъжички, нали?
 Heart Eyes

# 497
  • София
Здравейте  bouquet.
Аз реших да рискувам с DHL. Сметнах, че като така или иначе ще плащам ДДС, мога да си спестя всички останали таксички на пощата.
Днес ми пристигна пратката на адрес. Този път не е имало проблеми (не е минавала допълнителни проверки). От предния път имат при тях пълномощно и имам EORI и този път само казах, че искам те да ми я освободят (безплатно). Пратиха ми декларацията да си платя ДДС и ми я освободиха.
Поръчката е шипната на 09-ти и я получих днес на 14-ти на адрес.
Трябваше да попълня декларация, че няма продукит от тюлени и от Индия. Добре, че чаят ми се оказа от Шри Ланка  Crazy.
Цената за доставка ми беше около 14 лв. Други такси няма (в нея влиза безплатно освобождаване и доставка на адрес).
С което не искам да агитирам никого, а просто споделям, ако някой е готов да си преглътне ДДС и поръчва за повече от 30 лв., че и това е вариант за поръчки до 300 лв. Над 300 лв. има мито и по-добре на две поръчки да се пуска!

# 498
ПП.
Не ми излизат пъпки нито от колагена на Neocell, нито от Рибния на Джароу.
Да разбирам ли, че се случва да излизат пъпки от колагена?

# 499
  • София
Bliss    Hug
Когато пожелаеш  Wink

esmeralda23
Първо, трябва да приложиш терапия / назначена от лекар/ за да овладеете СПКЯ.
Ако причините са високите нива на андрогените - трябват добавки, които подпомагат О. и ЛФ /+ токоферолите/, но само те без медикаментозно лечение, няма да помогнат много, защото добавките нямат силата да влияят директно на хормоните.

Ale4ko_Pipsi
1/2чл - една втора чаена лъжичка или половин чаена лъжичка
3/4чл - три четвърти чаена лъжичка или малко по-малко от една чаена лъжичка.
 1/2 и 3/4чл цък

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 500
  • Чукарландия
GNC Women Formula, като свършх GMC-то продължих с всичко, а него го замених с Макси Хеър.

aleina, моля дай линкове на тези продукти! Не разбрах кои точно са GNC и GMC. Hug

# 501
Денис, благодаря ти. Ендокреноложката ми каза, че нямам нужда от лекарства и терапия, затова и не приемам нищо сега. Единствено добавки по своя инициатива. Но ми се прииска да пробвам нещо за косата, при все че има толкова доволни от препоръчаните от теб продукти.  Hug

# 502
  • София
Седмични промоции
валидни до   21.09 - 20.00 ч. н. вр.

20% намаление на марките:

Дневна промоция
валидна до  15.09 - 20.00 ч. н. вр.
1.00$
California Gold Nutrition, Breath Refresh Spray, 1 fl oz (30 ml)

# 503
  • софия
Денис,
много ти благодаря за препоръките за косопад преди няколко месеца. Страшно съм доволна, косъмът ми се уплътни, не цъфти и вече не пада. А преди само при прокарване на пръсти през косата ми оставаха цели кичурчета. А след къпане - кошмар !!! - по една плътна топка коса допълнително, освен ежедневните кичури). Бях откачила ... че до месец при тези темпове напълно ще оплешивея, добре че съм с гъста коса по принцип, че пак нещо ми остана ...

Пих колаген, вит. С, ХК, заедно с водорасли, омега и GNC Women Formula, като свършх GMC-то продължих с всичко, а него го замених с Макси Хеър. Сега ми свършват М.Хеъра и Колагена и се чудя дали да не продължа с шейковете на Нейчърс Уей. До токотриеноли не стигнах, тъй като ги оставих като тежка артилерия за по-натам евентуално.

Само за обща информация, за другите момичета, спирането на косопада стана постепенно, иска се търпение, но още от средата на първия месец намаляваше или поне не се влошаваше. В средата на втория месец вече окончателно се заздрави, косъма стана плътен и лъскав и към края на втория месец спря окончателно да пада. Praynig, в смисъл 5-10 косъма на ден е напълно нормално в момента

Денис каква е разликата в ефекта от тези 2 шейка за косата, чета описанието им, но не схващам ...

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Ultra-Shake-Vanilla-Flav … -34-oz-975-g/4112
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Ultra-Shake-Vanilla-34-oz-975-g/38819

Може ли да напишеш какво си пила ,аз приемам колаген в момента имам и вит.ц ,благодаря предварително.

# 504
aleina аз също се присъединявам с молба за линковете в помощ на косопада

denis. С молба към теб относно: днес си направих изследване на ТСХ - 4,62(реф.ст. 0,27-4,2). Бях чела преди от теб, че спирулината влияе на щитовидната жлеза, а аз пия в момента.Мислиш ли че може тя да е причината за повишените нива на хормона.Дали да не изчакам малко и пак да повторя изследването преди да отида на лекар.

# 505
aleina аз също се присъединявам с молба за линковете в помощ на косопада

denis. С молба към теб относно: днес си направих изследване на ТСХ - 4,62(реф.ст. 0,27-4,2). Бях чела преди от теб, че спирулината влияе на щитовидната жлеза, а аз пия в момента.Мислиш ли че може тя да е причината за повишените нива на хормона.Дали да не изчакам малко и пак да повторя изследването преди да отида на лекар.

Пусни си T3 и Т4 и ходи на ендокринолог.

# 506
  • На черешатааа
Момичета, имам мейл, че пратката ми е в DHL. Предлагат ми да ми я освободят те или да ми я изпратят към най-близката митница. В провинцията съм. Имали ли сте такъв случай и кой вариант сте избрали. Благодаря предварително за отговора  bouquet

# 507
  • София
Спирулината е полезна за ЩЖ, само ако има Хипофункция на ЩЖ и няма Хашимото.
При тази стойност на ТСХ, трябва лечение - консултирай се с Ендокринолог и не приемай нищо, докато не ти поставят диагноза.
Само по ТСХ, дори и да показва, както в случая, Хипофункция на ЩЖ, не може да се постави тази диагноза - трябват още изследвания и преглед с УЗ.
Не е страшно, не се притеснявай, коригира се. Ако не вземеш мерки, с годините, се увреждат други системи и органи / като симптомите са високо кръвно налягане, висок холестерол, ИР, хормонален дисбаланс и т.н./
Не мога да преценя дали причината е в Спирулината, без Т4, ТАТ и МАТ.
ПП.
Ако нямаш Хашимото и си с Хипофункция на ЩЖ - не спирулината е причината за по-високият ТСХ.
Ако си с Хашимото - може да го е провокирала, защото съдържа йод.

# 508
Спирулината е полезна за ЩЖ, само ако има Хипофункция на ЩЖ и няма Хашимото.
При тази стойност на ТСХ, трябва лечение - консултирай се с Ендокринолог и не приемай нищо, докато не ти поставят диагноза.
Само по ТСХ, дори и да показва, както в случая, Хипофункция на ЩЖ, не може да се постави тази диагноза - трябват още изследвания и преглед с УЗ.
Не е страшно, не се притеснявай, коригира се. Ако не вземеш мерки, с годините, се увреждат други системи и органи / като симптомите са високо кръвно налягане, висок холестерол, ИР, хормонален дисбаланс и т.н./

Благодаря ще посетя лекар обезателно  bouquet

# 509
  • София
Може ли малко помощ, как е най-добре да се приема кварцетин с бромелаин и по колко таблетки при проблем с хистамина? Получих този  http://www.iherb.com/Now-Foods-Quercetin-with-Bromelain-120-Veggie-Caps/330.
Виждам, че в сайта пише 2 капсули 20 мин преди хранене, но мисля че друга беше препоръката тук ...

Общи условия

Активация на акаунт