iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 80

• 88 621
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Сигурно с друг акаунт си го поръчала?  newsm78

# 286
  • София
Сигурно с друг акаунт си го поръчала?  newsm78

От един акаунт поръчвам, но видях че предходната ми поръчка на витамина е била през февруари 2016, може би след това е имало промоции, които не съм използвала.

# 287
А съм го поръчвала април, явно му се вижда много скоро  Tired

# 288
  • Плевен
Здравейте! Ползвали ли сте спирала или серум за мигли от сайта с цел подхранване, растеж? Благодаря!

# 289
  • София
Скрит текст:
Става - формата е ubiquinone, усвоява се до 50% максимум или, ако капс. е 100 мг - усвояваш до 50мг.
Приема се след хранене, на един прием с омега 3 е добър вариант, за да се усвои максимално.

А има ли такъв, който се усвоява 100%?
Denis моля те ми препоръчай Simple Smile
Да, има - формата е ubiquinol, тя се узвоява 100%, ето предложения:
ако си до 35 год. и не го приемаш с някаква определена цел/ напр. за очи, репродуктивни проблеми и т.н./ - 50мг/ дн. е достатъчно:
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Ubiquinol-Kaneka-QH-50-mg-60-Softgels/8211
ето и 100мг, ако си над 40 г. и дори да нямаш проблеми тази доза е хубава / за да се усещат ползите от коензима/
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Ubiquinol-100-mg-60-Softgels/12560
този е по-изгоден в момента и също е на Kaneka QH / гаранция за много добро кач-во/:
http://www.iherb.com/Qunol-Mega-CoQ10-Ubiquinol-100-mg-60-Softgels/63907

Знаете ли какво означава " MD Formulas Hawaii"- това е от описанието на астаксантина.
Означава, че е формула създадена от лекар: в случая Dr. Robert Corish, MD
ПП.  "medical doctor" (MD)

ППП. За Астаксантина - последно съм го поръчвала на промоция: June 4, 2016 / за $8.99 /
Ако не бъркам, тогава го пуснаха за много кратко и много бързо се изчерпа /според мен нещо бяха объркали и така прекратиха промоцията/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 290
  • София
Denis, благодаря!
Даваш ни много полезна и интересна информация.

# 291
  • София
St. Dalfour, Organic Tea Variety Pack, 25 Tea Bags, 1.75 oz (50 g)  Peace
$1.66

# 292
Днес си получих и двете пратки и то донесени на крака  Mr. Green
32 и 33 поръчка са ми, за сефте ми ги носят на адреса Simple Smile , преди винаги ходех на място до пощата, дори имах изгубена поръчка
В тази връзка NAC на гладно ли или как? Мога ли да го взимам заедно с бромелаина и кверцетина( отделно и лутеин взимам), как да ги напасна . Спрях другите неща, че не обичам да гълтам цял ден хапове

# 293
Искам да поръчам и аз акстантина и вит.Ц от промоциите, но все още си чакам пратката от 22.07. и ме е страх да поръчам нова  newsm78 На някой случвало  ли му се е такова забавяне?

# 294
Искам да поръчам и аз акстантина и вит.Ц от промоциите, но все още си чакам пратката от 22.07. и ме е страх да поръчам нова  newsm78 На някой случвало  ли му се е такова забавяне?
аз чакам от 29 ти,ама поръчвам,пък да видим какъв ще ми е късмета Simple Smile
Сега ще си поръчам от този промоционалния астаксантин,че както върви другия я дойде,я не.

# 295
Този Вит. Д хубав ли е? Мога ли да предозирам , ако не са ми ниски нивата в кръвта(не съм се изследвала). По едно на ден ли се взима при репродуктивни проблеми?

# 296
  • София
Този Вит. Д хубав ли е? Мога ли да предозирам , ако не са ми ниски нивата в кръвта(не съм се изследвала). По едно на ден ли се взима при репродуктивни проблеми?
Дай линк, за да го видим  Wink
Не трябва да се приема повече от 2000МЕ/дн., без консултация с лекар.
По-добре си направи изследването, защото, ако нивата ти са ниски, не е добре за репр. с-ма и евентуална бременност.

# 297
Днес ,ходих до митницата,поръчката ми беше за 29,28 лв. без транспорта.
Служителката ,машинално ми каза че трябва Митничска -декларация,но след като и обърнах внимание
за стойността ,ми каза че е изморена и в този случай не трябва. Минах през 4 гишета и
платих 1,50 лв.
Въпреки разходката до там и изгубеното време ,мисля да продължа да пазарувам,защото при всяко положение ми излиза по изгодно отколкото ,ако си пазарувам  от БГ.

# 298
  • София
Днес ,ходих до митницата,поръчката ми беше за 29,28 лв. без транспорта.
Служителката ,машинално ми каза че трябва Митничска -декларация,но след като и обърнах внимание
за стойността ,ми каза че е изморена и в този случай не трябва. Минах през 4 гишета и
платих 1,50 лв.
Въпреки разходката до там и изгубеното време ,мисля да продължа да пазарувам,защото при всяко положение ми излиза по изгодно отколкото ,ако си пазарувам  от БГ.
Според мен, това, всички пратки да отиват на митница е временно, защото митничарите няма как да издържат да обработват толкова много пратки - всеки, който поръчва нещо за 60$, ще пусне 4 по-малки поръчки, а това си е работа за нищо. Wink

# 299
Дай линк, за да го видим  Wink
Не трябва да се приема повече от 2000МЕ/дн., без консултация с лекар.
По-добре си направи изследването, защото, ако нивата ти са ниски, не е добре за репр. с-ма и евентуална бременност.

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vitamin-D3-10-000-IU-30-Softgels/58115  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт