РУСЕ-моят град!

• 69 294
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Някои аптеки явно могат да приготвят заместители. Може да се попита в по-сериозните русенски аптеки.
http://eruditabg.com/?pid=7&NewsID=656
Ако в никоя русенска аптека не приготвят, то от Ерудита може да се закупят лекарства онлайн. Вече 3 месеца купувам от тях приготвени сиропи за моя син, които никъде другаде в България не мога да открия.

# 556
Здравейте! Детето ми се разкашля и не можах да се свържа с личната му, затова днес го заведохме при нашата лична лекарка /при която сме записани аз и мъжа ми/ и тя ни изписа лекарства и ни каза, че Антония Антонова, при която беше детето вече си прекратила практиката.
Но детето ни е без ваксини и нашата ЛЛ не иска да го запише при нея.
Познавате ли някой ЛЛ, при който можем да го запишем?

# 557
Попитай Ваня Илиева в Чародейка дали ще ви вземе. Подписвали ли сте декларация за отказ от ваксини? И аз не съм фен на ваксините, малкият след зверски отит и пневмония го влачих година и половина без да го ваксинирам. Сега наваксваме постепенно, за да го пусна на градина наесен. Д-р Илиева е много човечни и разбрана, доволна съм от нея, по педиатри ходя изключително рядко, квартала сменихме, но нея няма да сменя Laughing.

# 558
За декларацията се направих, че не я чувам и не съм й давала. А и малкия имаше противопоказания за ваксиниране, но нашата лекарка беше противник на ваксините и само ги отказахме. Наскоро разбрах, че имало комисии за отлагане, но лекарката нищо не е казвала. Ходим на частно при Такова винаги като има нещо.

# 559
Щом имате противопоказания иди на комисия и опитайте поне да отложите още малко или имало и вариант от бившето ХЕИ да ви изготвят индивидуален план за ваксиниране, поразпитайте и за това. А и докторката ви досега вероятно просто ги е отлагала заради противопоказанията. (Така беше и с моя син след отита. Започна всеки месец да боледува, близо година бяхме в този филм, а после не съм го водила, изчаквах да стане на 3г. и да си създаде имунитет).

# 560
Малкия вече е добре, оправи се. А личната му лекарка не ни обръщаше много внимание, но не ни правеше проблем за ваксините, затова не я сменихме. Малкия имаше кожен проблем, и патологична жълтеница, и анемия имаше, и съмнение за АБКМ, и слуз в изпражненията до 1 годинка, за всичко това й казвах, но тя все казваше нищо му няма и е лекуван все на частно. Отделно, че и направления все ми отказваше.

# 561
Имали сте основателни причини да не ваксинирате, затова и не са ви правили проблем за непоставените ваксини.
Д-р Илиева е с първа специалност педиатрия, после пое практиката на мъжа си. Дава направления за педиатър без проблем, но ако й се довериш може да лекува и тя детето адекватно. Дава и направления за специалист, с предварително записване, ако не е спешно. Много е мила и внимателна, предразполага децата, търпелива е и благоразположена, точно както си представям аз един педиатър. И за д-р Айзнер чувам добри отзиви от майките. Тя е в бившата 3-та поликлиника.

# 562
Благодаря, ще се свържа с тях да ги питам. Моята лична лекарка ми каза, че нямам срок, тъй като предишната си е закрила практиката. Дано все пак бързо да се намери някой, който да го вземе Simple Smile

# 563
Здравейте може ли някой да ми даде актуално мнение за детски невролог Паулина Алексиева в Русе. Благодаря ви

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 16:50 от Qnko Todorov

# 564
  • Русе
 Не че е най-важното нещо, но как може да пишете името и фамилията на човек с малки букви  Sad . Аз лично не бих обърнал много внимание на така отправен въпрос, освен по начина, по който го направих.

# 565
Единственият детски невролог в Русе. Работи с код за педиатър. Преглежда обстойно, лекар от старата школа, не претупва прегледа. Работи бавно, без сестра и бавно на компютъра. Компетентна е. Много е важно, обаче, изследванията да са направени добре и разчетени правилно. Тя назначава лекарствата въз основа на тях. Лично мнение - ако става въпрос за ЕЕГ на дете по-добре не го правете в Русе (особено ако детето е малко).

# 566
Здравейте!
Трябва ми магазин за уреди, с които се чистят стъкла, прозорци. Нещо малко по-професионално от това, което има в Кауфланд. Някакви идеи?
Искам да не се правя на Спайдърмен.

# 567
Здравейте може ли някой да ми даде актуално мнение за детски невролог паулина алексиева в Русе. Благодаря ви

Водила съм сина си при нея заради главоболие. Преглежда обстойно, внимателна е, разпитва. Понеже прецени, че проблема не е от нейната област два пъти ни дава направления за други специалисти.

# 568
Nia7, записах си вече час при д-р Вълчева, благодаря ти!

Сега имам друга питанка-от къде в Русе се закупуват самолетни билети? Някой читав туроператор или агенция?

# 569
MG travel.Собственик е Милен Герасимов. Офисът мисля беше зад сградата на Младежкия дом.

Общи условия

Активация на акаунт