РУСЕ-моят град!

• 69 300
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Делия, писах ти.

Помагалата вече са й обещани и ще изтрия горния си пост  Peace

# 541
  • Русе
Успех на бъдещите 7-класници, че следват и едни матури и т.н. Аз имам бъдещ 7-класник, но трябва да имаме останали от настоящия 8-класник.

# 542
Може ли препоръки за кардиолог?

# 543
Д-р Вълчева в сградата на стоматологията.

# 544
Момичета,
празнували ли сте детски рожден ден на басейните на Норд? Изобщо там организират ли такива мероприятия? Ще съм благодарна за всяка информация, защото аз не съм ходила в комплекса от детските си години...

# 545
Миналата година празнувахме там на детето. Пица и сок са задължителното меню. Входът към басейна е платен. Украсата си е от нас. Тортата по принцип си я носим ние, не съм се интересувала предлагат ли. Питай на място.

# 546
Помогнете ми. Бях купила от изложението на центъра преди 1-2 м свещ-икона. Обаче я оставих в колата и се разстопи. Къде мога да намеря подобни?

# 547
delia ние празнувахме на Норд преди седмица на детето рождения ден. Пица и сок за децата. За големите можеш да поръчаш нещо предварително, но не е задължително. Скачат на батута и играят на игрите с жетоните основно. Това за 6-годишни.
Ходиш уговаряш ден и час.
Пиците не са нищо особено - евтини продукти. Другите храни от менюто са добре. Това лято ходихме 5-6 пъти вече.
На басейна не съм ходила.

# 548
  • в огледалото на живота
Помогнете ми. Бях купила от изложението на центъра преди 1-2 м свещ-икона. Обаче я оставих в колата и се разстопи. Къде мога да намеря подобни?
Тази жена изработва подобни,казва се Светла и ръцете и наистина сътворяват красоти  Heart Eyes
Ателието и се намира до Рига.
Ето ти повече инфо:
https://www.facebook.com/pg/ART-Candles-Color-Ruse-8392005428598 … ref=page_internal

# 549
delia ние празнувахме на Норд преди седмица на детето рождения ден. Пица и сок за децата. За големите можеш да поръчаш нещо предварително, но не е задължително. Скачат на батута и играят на игрите с жетоните основно. Това за 6-годишни.
Ходиш уговаряш ден и час.
Пиците не са нищо особено - евтини продукти. Другите храни от менюто са добре. Това лято ходихме 5-6 пъти вече.
На басейна не съм ходила.
Благодаря за инфото. Вече направих резервацията по телефона. Моите младежи са два пъти по-големи и предплагам, че ще стоят само в басейна. Казаха, че и сладки и соленки мога да си внеса + тортата, разбира се. Отделно по 5 лв на дете за басейна. Казаха, че ще им запазят масички до басейна, но хапването било "горе" /каквото и да значи това/. Може би трябваше да ида на място да хвърля едно око, ама пусто, все няма време. Дано не съжалявам после...

# 550
  • Русе
Дели, аз правих на големият 3-4 години подред но все имаше някакви неуредици, и накрая се отказах. Изместихме се на Локомотив. Не че там е кой знае какво но поне храната идва наведнъж и половината деца не гледат другата половина как ядат.
Дано са се пооправили нещата и да стане як купон  Praynig

# 551
delia Гледано от басейна, "Горе" се пада май часта с масите до батута. Ние като бяхме, идваха от басейна за храна разни деца. Или е частта с поляната до входа за басейните.
Весело да си изкарат децата е най-важното.
При нас храната дойде наведнъж - за детската маса първо и после за големите.

# 552
Благодаря на всички. Само да мине мероприятието ще дам отчет...

# 553
  • Пловдив
Здравейте, някой да знае от къде мога да намеря лекарството - ЗЕНТЕЛ. Става въпрос за детенцето ми и съм направо в ужас, че го няма никъде. От Румъния казаха, че го вкарват.... знаете ли нещо за този лек?!?

# 554
  • Русе
Някои аптеки явно могат да приготвят заместители. Може да се попита в по-сериозните русенски аптеки.
http://eruditabg.com/?pid=7&NewsID=656

Общи условия

Активация на акаунт