Февруарчетата се родиха и света ни промениха 2

• 51 400
  • 259
  •   1
Отговори
# 165
Божеее, надявах се да е от храната, да го нахраня едно хубаво и да заспи( още не сме почнали кухнята, мислех да стане на 10, тоест на 1- ви)...но ако са зъби, не знам, освен да се надявам, че е само при първите така тежко

Не, след първите 4 другите са по-гадни, защото трябва доста по-голяма повърхност да пробие и да излезе.

Ние още нямаме зъби но миналата седмица 3 дена не спа малката по цели нощи и ревеше на поразия. И не искаше да яде. Доста я мъчеха. А и венците й бяха доста подути.

Почнах да й давам Дентокинд
Давах й цял един ден по 1 таблетка през час (както е описано на листовката за остри случаи) и вечерта си спа блажено малката. И сега само поддържащо по 2-3 таблетки дневно и проблема със зъбите изчезна.

Ако искаш пробвай, при нас помогна.

# 166
  • Варна
И аз давам Дентокинд вече дестина дена, по пет таблетки на ден, но не виждам кой знае какъв ефект... То като при коликите това това - всяко бебе различни неща му действат.

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 23:56 от HappyKali

# 167
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Да, така си е.

# 168
  • Варна
Божееее, килими..... Колики бе, Колики.... Тоз редактор на таблета ще ме умори....

# 169
Здравейте, Дентокинд вече приключих едно шишенце, преди това други хомеопатични давах, не мисля вече да взимам...няма смисъл. Дните , в които забравям да ги дада са като тези в, които ги давам...едно и също Sad

# 170
  • Варна
Ама то Дентокинд също е хомеопатично, т.е. действа с натрупване. Така че е нормално да няма промяна, ако забравиш да го дадеш един-два пъти. Лошото е, че аз не виждам разлика от преди да започна да го давам... И аз не знам дали ще купя втора опаковка...

# 171
Не знам дали ги продават в Бг, но препоръчвам тези прахчета -https://www.ashtonandparsons.co.uk/about/how-to-use/, хомеопатични са. Подействаха при Маги след като пробвахме какви ли не гелчета. Тя между другото има три зъба долу и нищо отгоре , странен ред на излизане Laughing

# 172
Привет,  девойки,  вие извеждате ли бебоците на тоя студ и по колко? Имаше ли някаква температура под която да не се излиза? 

# 173
  • Варна
Температурата не е толкова определяща, колкото влага, мъгла, вятър. Във Варна много духа и сме си оставали в къщи и на +10 градуса.

# 174
И ние така. Може и да е студено (е, не прекалено), но да няма вятър, дъжд, мъгла.
Тогава излизаме, облечени с космонавт, шапка, ръкавици, шал, одеало и готово. Simple Smile

# 175
е тези дни като е  минус 1 излизате ли?

# 176
Да, днес бяхме навън. Беше много хубаво. Малката се зарадва много. Даже като се прибирахме се размрънка и ме гледаше лошо.  Grinning

# 177
Мамчета, започнахте ли кухня вече? На какво сте се спрели - частна или държавна и какви са ви впечатленията.
Ние започнахме от днес държавна - от Пловдив сме "Слънчеви усмивки". Много водно ми се видя основното - а супата .... бульон. Или аз съм и правила досега много гъсти пюренца  Thinking ... Има ли други / освен моята бебесита/ които не искат грам вода  Shocked Embarassed .. едвам я излъгвам като я храня през няколко хапки да и дам от лъжицата вода.. но като цяло не знам дали има дни с повече от 50 мл вода на ден  ooooh!

# 178
Девойки, нещо много ви изпуснах тези дни. От сумати време не съм писала. При последния преглед, Симонка e към 8.100 кг и е дълга 72 см. Със зъбите и ние сме на горе-долу едно и също положение. Два предни, долен кучешки се вижда, но не е пробил. Сигурно от 1 месец е така. Други зъби не се виждат.
За спането, с риск да предизвикам всички лоши сили, смея да споделя че от 3 вечери насам дребното започна да удължава събуждането. Заспива към 7-7.15 вечерта и тая сутрин се събуди в 6.30. Оставих я малко да си играе в леглото и не е протестирала. Вчера се събуди към 5.15, дадох й да суче и спа до 7.30. Предния ден пак така. Виж съня през деня си е яко борба и рев докато заспи....
Кухня за съжаление при нас няма, затова започвам постепенно да давам манджички. Смятам да гледам менютата на кухните за идеи, защото вече пюретата започват да не вършат работа. Иска си нещо по-сериозно детето.

# 179
da_ne - кухня ще можем да почнем чак на 04.01.2017, защото на 19.12 навършваме 10 месеца. И мисля държавна. Защото частните са едни цени... При нас прехода дано е по-лек. Тя малката принципно не яде гъсти пюрета. С по-големи парченца в тях ги яде, стига да не е много гъсто.

Иначе вода пие от 2 месеца насам. Като почнаха да я мъчат повече зъбките. Взех й една преходна чашка. Тя е с твърд накрайник и тя го хапе за да си чеше венците и оттам се излъга и почна да пие вода. И водата тече свободно от нея. Иначе преди не искаше по никакъв начин - нито с лъжичка, нито с биберон. И нито вода, нито сок, нищо.

Ето такава:

Общи условия

Активация на акаунт