Перилни препарати и омекотители – 41

• 70 098
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Да, четири и нещо за 10 броя. Скъпи са.
Нищо де, нека има информация, пък все на някой ще му е нужно нещо и ще си ползва отстъпка.

# 226
  • оттам, откъдето започва България
Да, за 10 кърпички е солена цената. Има време до края на септември, пък и като гледам в нашия ДМ не са се втурнали да ги купуват. Може да се комбинирам с някоя колежка, след като изчакам, както ти казваш, евентуално някаква промоция.

# 227
О, да, с оня Персил ударихме кьоравото направо Mr. Green Божеее, и аз няма да го забравя. Бях разпечатала и на две колежки.. Продавачката като видя талона, и хич не ми повярва, че ще стане...ама той е принтиран, ми вика Laughing Ами да, отговорям - да пробваме все пак...и цък, стана..Еееххх...

Ще го отворя аз, но скоро ми се инсталира автоматично Уиндоус 10 на лаптопа, та незнам още какво има и какво няма.. и звукова програма нямам, трябва да дръпна някаква Crazy В сряда от службата ще го дръпна..

# 228
  • сред маслини и портокалов цвят
Не знам за кои точно онлайн магазини говориш, но от Емаг например можеш да си купиш Деро, което очевидно е паралелен внос, защото то изобщо не се внася официално.  Peace

Официален вносител на Деро за България е Аксон.Внасят го от около 2 години,първо започнаха с капсулите. Peace

# 229
Не мисля, че Деро се внася официално. Ако е така, то не би ли следвало официален вносител да е Юниливър? Плюс това в никоя от веригите, в които официално се продава Омо, не съм виждала да се продава Деро. Peace

# 230
Деро се появи малко преди ОМО Supreme 12, но само два вида капсули внасяха. Даже съм го ползвала.
Скрит текст:
Мисля, че вече не се предлага. Напоследък съм го виждала само в Елитис, но много старо производство.

# 231
Като качество Деро до кой се доближава?

# 232
Бонукс, Рекс...

# 233
Влизам да дам отчет за кърпичките Брайт. Не знам дали са различни видове и има съфорумки, които попадат на некачествени, но аз току що извадих от пералнята 3 оцветени в синьо, при пране на кърпи на 60 C, като бях пуснала всички цветове на дъгата вътре -наситено синьо, зелено и цикламено, няма нито една оцветена кърпа, всичко е поето от цветоулавящите кърпички. За сведение - пуснах с капсула Персил, може би и това е от значение, но и с ОМО и Денкмит ефктът е бил същият.

Значи ще пропусна за сега Simple Smile

# 234
  • Бургас
Пиша тук, защото не знам  къде да попитам.  Как да изчистя мазнина от  хартия (в  случая корица на книга,  попила  мазнина от храна Sad   ).
Благодаря предварително

# 235
  • Бургас
Ползвам кърпички от години, всякакви, каквито има на промоция. За тях научих от тази тема и съм много благодарна. Последно си бях купила 10 кутии на промоция от Карфур или Кауфланд, вече не помня, че бяха нацена под 2,50 лв. Сега пратих на щерката в чужбина чак от запасите си. Ползвам винаги по 2 - 3 броя. Като ги слагам първо в бели перални, после постепенно ги пускам в цветни, накрая в тъмни. Като се оцветят в тъмно ги хвърлям. Винаги имам оборотни поне 7 - 8 кърпички, в зависимост от оцветяването.  Simple Smile В белите перални също слагам кърпички, защото винаги попълвам с някоя хавлиена кърпа с цветен кант и гледам да се презастраховам.

# 236
Пиша тук, защото не знам  къде да попитам.  Как да изчистя мазнина от  хартия (в  случая корица на книга,  попила  мазнина от храна Sad   ).
Благодаря предварително

Няколко пъти съм писала,че съм махала мазно,дори прано петно от дреха с талк. Талкът сякаш изсмуква мазнината. Не пречи да опиташ и върху хартия.

# 237
От понеделник в Кауфланд - Персил 60 пранета за 14 лева.

# 238
# 239
  • Бургас
.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 16:54 от Beauty.

Общи условия

Активация на акаунт