Перилни препарати и омекотители – 41

• 70 099
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Официален внос - това са препаратите по големите вериги..
Паралелен внос - по специализирани магазинчета, където внасят вносни препарати..

Ама как го обясних Crazy

# 211
Официален е масовия - Ариел, Персил в Кауфланд, Била и т.н.
Паралелен е този в Борн и други подобни "бутици", които купуват препарати от Германия и ги донасят и препродават. Споменатия от Афродита Ариел Ексел Гел е паралелен внос.

# 212
  • София
Ясно, разбрах. Благодаря за инфото. Вероятно и он-лайн магазините за перилни препарати са паралелен внос Thinking.

# 213
Не знам за кои точно онлайн магазини говориш, но от Емаг например можеш да си купиш Деро, което очевидно е паралелен внос, защото то изобщо не се внася официално.  Peace

# 214
  • София
Не знам за кои точно онлайн магазини говориш, но от Емаг например можеш да си купиш Деро, което очевидно е паралелен внос, защото то изобщо не се внася официално.  Peace
Ами /не знам дали мога да постна сайтовете, но да пробвам/ примерно за тези цък,цък,цък,цък?

# 215
Аз не...но и тези продукти нищо не ми говорят? newsm78
Заповядай.

# 216
И талона не намерих...пфу..
Благодаря....

# 217
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/beauty/870190/henkel-k2r-j17.html

Директен линк към талона. Важи до 30.09.2016.

На страницата пише, че важи само за кърпичките, но на самия талон пише "за два еднакви продукта".

# 218
Някой беше питал за Импресана, та се зачудих има ли смисъл да изпера и с него бебешките дрехи седели в маза и мирищещи на влага, но без мухъл по тях или само програма памук 60 градуса + прах за бяло ще е достатъчно за първото пране  newsm78  след някой друг месец ще ги пера пак  Thinking

# 219
Гес, благодаря за талона bouquet
Ще разгледам на място продуктите и ще преценя. Сигурно пак ще изненадам продавачката, както миналия път с талона за капсулите Персил Mr. Green

Сега не ми се отваря нещо, но в сряда ще го разпечатам..

# 220
Този талон само се принтира и се показва на касата ли? Никъде не виждам код, как ще се докаже, че се ползва еднократно от един човек?

# 221
Е, защо еднократно...няма май такова нещо в условието newsm78

# 222
С дребен шрифт е написано на самия талон, както и че не може да се комбинира с други отстъпки и талони за промоция.

# 223
teta75, не знам къде и как го отваряш, но талонът е в pdf файл и ти трябва специална програма - Adobe Reader или някоя от другите. А Firefox си го отваря директно в подпрозорец.

_Smile_, еднократен е: даваш го на касиерката, която сканира баркода, дават ти 50% отстъпка, а талона си го прибират. Ако искаш, можеш да си отпечаташ няколко талона и да направиш няколко покупки, но на отделни бележки.
Ама и самите продукти не са нещо особено и се чудя дали да го ползвам - цветоулавящи кърпички, кърпички за ултра бяло пране, препарат за почистване на пералня, препарат за премахване на петна за цветни дрехи в цветоулавящ сашет (х5), препарат за премахване на петна за бели дрехи в сашет (х5) и мисля, че това са. Понеже талонът е до края не септември, ще изчакам да видя дали k2r няма да го пуснат на промоция през месеца, и тогава ще приложа талона да пробвам дали няма пък да се комбинира и да си взема продуктите на безценица. Mr. Green То и на талона за Персил пишеше, че не може да се комбинира, но продуктите ни излязоха по 4 лева. Няма да я забравя тая промоция - Персил за 4,50. Money

# 224
  • оттам, откъдето започва България
Видях го аз този талон, но не мога да се сетя цената на тези кърпички колко беше. Дали не бяха около 4 лв.?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт