Перилни препарати и омекотители – 41

• 70 101
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Май е по-добра идея да промениш начина си на пране, отколкото да добавяш няколко капки Импресан, или няколко гранулки прах.
От друга страна, ако переш така, откакто имаш дете и то не е проявило някакви проблеми, кои сме ние, че да ти даваме съвет. Хората си возят децата без колани и столчета на предната седалка, хванати за волана, ние за едното пране сме се хванали ...  Sick

# 241
Аз бих отделила детските дрехи за отделно пране - на 60 градуса с прах за бяло, не с течен. Така отпада нуждата от дезинфектант - високата температура на пране е достатъчна, както и кислородните избелители в праха за бяло Peace

Аз май ще грабна една торба Персил за цветно. Ариела вече го чегъркам от дъното, та ми е време за нов прах за цветно. Предпочитам 40 пранета, но ще пресипя и съхранявам остатъка ...

# 242
  • Бургас
Отскоро пера всичко общо.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 17:02 от Beauty.

# 243
Ще си взема и аз Персил, но този път гел, защото тази голяма торба прах ще ми е трудно да я съхранявам.
Прах ще чакам да пуснат Омо на оферта.
Днес пусках пералня със Сано сензитив и омекотител бяло Бинго. Ароматът на прането ми го усетих още от улицата като излизах до магазина.  Heart Eyes

# 244
  • Бургас
ОМО ще е на оферта в Метро от 08.09. до 21.09.

Дуо-капсули за пране - 7,79 ;
Течен препарат за пране - 7,39 ;
Прах за пране - 6,95

И трите са с вариант за бяло и цветно. Цената е с ДДС.

# 245
Прахът е на супер цена, браво!

# 246
  • Стара Загора
Благодаря, че споделяте оферти, не помня откога не съм купувала прах на редовна цена. Ще пробвам новото омо за цветно, имам отворено едно за бяло.

# 247
Момичета знам че не е много по темата , но моля за идея за препарат или метод за да изчистя залепнала дъфка от новите дънките  на  лапето, че съм  в потрес... bouquet

# 248
Чувала съм за вестник върху петното и отгоре с ютията, но слабо загрята да не си решиш проблема набързо като оставиш детето без дънки  Laughing не съм го пробвала, но приятелка е споделяла, че действа.

# 249
  • в огледалото на живота
Момичета знам че не е много по темата , но моля за идея за препарат или метод за да изчистя залепнала дъфка от новите дънките  на  лапето, че съм  в потрес... bouquet
Слагаш в камерата на хладилника за няколко часа.После се изчопля лесно Peace

# 250
ТAED беше споделял метод, потърси назад в неговите мнения...

# 251
В Метро има и Ариел на промоция:

20пранета - 6,95
60 пранета - 19,99
120 пранета - 40,79
Капсули - 16,79

# 252
Скрит текст:
ОМО ще е на оферта в Метро от 08.09. до 21.09.

Дуо-капсули за пране - 7,79 ;
Течен препарат за пране - 7,39 ;
Прах за пране - 6,95

И трите са с вариант за бяло и цветно. Цената е с ДДС.
Супер!
Много ти благодаря pafal  Heart Eyes

# 253
  • Sredets/Burgas
Имам следния въпрос...
Обръщам се най-вече към Sekhem и TAED ...
Ако в един течен перилен препарат няма никакви ензими,
то доколко се влошава изпирането на мазнините?

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 18:33 от Butterfly_Lovehunter

# 254
Влизам да се оплача, че това влагата е ужасно нещо  Sick
Изпрах с прах за бяло на 60 градуса и си смърдяха на влага, прострях на слънце и беше една идея по добре, днес пуснах пак на 60 градуса с пълна доза прах за бяло и Импресан - много малко по добре, ще видя като изсъхнат как ще са  Crossing Arms

Следващите партиди ще ги пера два пъти един след друг и двата пъти с Импресан и дано има ефект  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт