Перилни препарати и омекотители – 41

• 69 899
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Така наречения entfärber съдържа натриев дитионит, който, освен за други цели, се използва точно за подобряване качеството на цветовете и премахване на излишно или нежелано оцветяване. Продуктът би трябвало да върши работа.
Слава богу, не ми се е налагало да го ползвам, но понеже съм в темата от много години, съм свидетел на положителни мнения.

# 61
Момичета, този прах за цветно или бяло е - http://www.ebag.bg/media/18/12804.jpg? Почти съм сигурна, че знам отговора, но все пак. Confused

# 62
Кой каквото ще да казва, този Ариел е за бяло, защото съдържа избелители на кислородна основа и то не малко.

# 63
Кой каквото ще да казва, този Ариел е за бяло, защото съдържа избелители на кислородна основа и то не малко.

За този подозирам, че е за бяло. От голямо избиране и накрая такъв съм грабнала. ooooh! По принцип за Ариел ли казваш, че избелва? Thinking

# 64
Не мога да те разбера какво имаш предвид.
По принцип казвам, че прахът, който си показала и за който питаш, е за бяло, защото съдържа избелители. Ако пишеше color, щеше да е за цветно и нямаше да съдържа избелители, респективно, нямаше да избелва.

# 65
Значи ако пише color е ясно, но като не пише нищо - значи бяло. Ясно. Whistling Прецаках се. Има да го ползвам една година сега. И да купувам още един за цветно.

# 66
Е, можеш да го ползваш и за устойчиви цветни: такива, които няма да избелеят или да пуснат боя - примерно хавлии, кърпи, тениски, бельо, дори и чаршафи има по-качествени, които няма да пострадат.

# 67
Аз съм много доволна от този Ариел,ползвам го от месец,бялото пране е искрящо бяло и в комбинация със синия омекотител Ленор ухае невероятно.

# 68
Благодаря ви, ще си го ползвам, разбира се. И аз съм доволна от марката. bouquet

# 69
  • София
В момента (или скоро) има ли качествени прахове за бяло или цветно (без пренос на цветове) на промо и докога (за една опаковка)? Имам за още 2 пранета за цветно.  Praynig

ПП: При вас чорапите слепени ли излизат (на един ден носени) Thinking с 1/3 пълна пералня дори (Persil color gel Cold enzymes).

Аз пак да си сложа тук въпроса, че май остана непрочетен след редактирането на преден пост.

Sekhmet, TAED, вярно ли е това? http://www.zdrave.ws/94831/%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%ba%d0%be%d1%82% … 0%b0%d0%bd%d0%b5/

Аз започнах да се оглеждам за омекотител по био магазините, но още не съм купувал. Интересува ме освен посочените горе съставки - кои са също непрепоръчителни newsm78 Ако може декларацията на 1-2 масови омекотителя  Hug

# 70
Starrydream, 100 пъти ти беше отговорено, но все пак да обобщя: Персил в Елитис - 7 лева за 20 пранета; Ариел в Билла - 19 лева за 60 пранета; ОМО в някакъв софийски супермаркет (забравих кой беше, върни се назад и в предната тема) - 8 лева за 20 пранета. От това по-качествено няма - всички топ марки някъде са на промоция. Решавай сам.
Другият вариант е да отидеш в Борн и да се вземеш немски прах по 1,20 прането и като бонус можеш да се самозалъгваш, че на тази цена е много по-качествен.

# 71
Starrydream, 100 пъти ти беше отговорено...

Нищо, утре пак ще попита.

# 72
# 73
  • Сливен
Да ви споделя,моя приятелка си купиха  нова пералня Аристон ,не мога да кажа кой модел и в упътването изрично пише цветните дрехи да се перат само с течен препарат,видя ми се много странно.
Не пиша често ,но ви следя редовно и благодарение на вас се научих да пера още по-добре и се опитвам да науча и мои приятелки.Хубав ден.

# 74
Трябва ми прах за бяло. Между Ариел и Омо на кой да заложа (цената не ме интересува, все някъде, някой го има на промоция)? И друго да попитам - прах за деликатни Денкмит става ли за бяла жилетка? Ще посивее ли от него?

Общи условия

Активация на акаунт