Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~98~

• 56 306
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Свети Влас
Малаба, къзлар. Запис в новата къщурка.

Hug Hug Hug

# 46

Довечера в 21,15 ще пуснат фрагман на сериала на Чачо по Шоу ТВ, а по Стар ТВ - фрага на ашката  Mr. Green

ayyapim İçerde | İlk Fragman bu akşam 21:15'de Show Tv'de! #içerde #ayyapim

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 13:07 от Еванджелин

# 47
# 48

Довечера в 21,15 ще пуснат фрагман на сериала на Чачо по Шоу ТВ, а по Стар ТВ - фрага на ашката  Mr. Green

ayyapim İçerde | İlk Fragman bu akşam 21:15'de Show Tv'de! #içerde #ayyapim

Еви  Hug Heart Eyes ма стига с тия сцени с колела  Stop Да спрат да имитиритат сериала майка,че вече нагли стават  Mr. Green
Сега сериозно  Wink Ами харесват ми така като ги видя дано и историята да ме грабне  Praynig За жалост утре няма да мога да го гледам онлайн ще го чакам с преводче  Peace Кадир голяма реклама му удари дано да има успех  Praynig

# 49
Хайде и аз да се запиша, привет на всички Hug
Ренку за новата темичка Hug bouquet

И да видим 2рия сезон СЦ какви ще ги забъркат  Mr. Green

# 50
Малко смях..., не е точно по темата, но не се стърпях... Joy hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

А тази много фотошопирана, от към тяло
Скрит текст:
тук
и

# 51
  • София
Малко смях..., не е точно по темата, но не се стърпях... Joy hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 52
Скрит текст:

А тази много фотошопирана, от към тяло
Скрит текст:
тук
и
Привет прекрасни  Hug Hug Hug Аз незнам какъв е този шум толкова станала рекламно лице за пореден път и толкоз   Rolling Eyes Да на снимката изглежда убийствено подобрена  благодарение на някои програми  Wink Никой не е казал че е грозна,а че е позавехнала  Peace
Снимките текат в затвора нищо изненадващо за нас разбира се  Laughing Бу най-накрая ще махне храсталака  ooooh!

Довечера ми е интересно да видя фрага на Чачко,много ми харесва сценариста на неговия сериал Байрактар и мисля да го гледам  Peace

# 53
  • near Sofia, Bulgaria
 Hug Hug Hug Hug Hug

И аз си помислих същото, като видях снимката с колелото  Stop Mr. Green Ма то вече да не смее човек да си помисли за подобни кадри, да не навее на асоциации с минали заминали сериали класика...  Whistling Wink

# 54
Какво си правите, сладурки  Mr. Green

На мен манИкенката ми е в доста странна поза, едни асоциации предизвиква в мен...  Whistling
Иначе - яко е играл коректора  Joy Joy Joy Нема лошо, щом ще привлекат криенти хората  Peace

и още от сета на Карата  Mr. Green

# 55
  • София
Ехо мацки  wavey
В предстартова треска сме  Peace
Чакаме утре старта на серияла на Кадир а септември и този на Неслито  Heart Eyes

А относно Фе мисля че това и е амплоато там е добра и да си продължава с рекламите защото в киното не и се получава  Naughty
А визията и е прекрасна което е разбираемо защото гримьорите са професионалисти
Тъкмо преди това се ядосвах като я гледах с омазнената коса прегърнала Бу  Thinking

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 19:26 от БлагаВест

# 56
мен па ми аресват като чифте  Whistling

# 57
  • Варна
Тц , йок , не ми аресва момата , може да се справи с ролята и така да ми стане симпатична , но за сега не Peace

# 58
  • София
Тц , йок , не ми аресва момата , може да се справи с ролята и така да ми стане симпатична , но за сега не Peace
То не е задължително момата да е първа красавица  Naughty
Толкова много филми и сериали съм изгледала където в повечето случай актрисите са средно симпатични и въпреки това те са ме грабвали като съдържание и игра
Ще видим дали тази актриса ще успее да се справи с ролята си а това дали е красива хич не ме интересува

# 59
  • Варна
То не е задължително момата да е първа красавица  Naughty

Така е,а и аз не написах това.

Общи условия

Активация на акаунт