Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~98~

• 56 309
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ето какво е написала в инста Хилялката като отговор на стотиците писма от фенове на Неслихан защо тя няма да пътува за Сеул

Не можах много хубаво да преведа но пише нещо от сорта да са спокойни феновете  че на същата дата ще има снимки за реклама на Пантен
Рускините дават пример че и когато са номинирали Кварталът на богатите /Прилив Отлив/ Чаатай също е пътувал сам без Серенай

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 00:16 от БлагаВест

# 31
 hahaha hahaha  hahaha леле изядоха ги  #2gunfire така, така какво си мислят те newsm80

# 32
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

И хубавицата ни  Heart Eyes Сложете си очилата  Sunglasses

# 33
Ми тъй, де Laughing пък и тя кат вървеше по улицата, усети със сърцето си, че нещо става с него/ предчувствието на близнаците/ Laughing а и малко странно ми се струва човек с торба на главата, да виси на въже   hahaha  hahaha hahaha

Ренка, ади на втори сезон на Страстите Party Party Party
Охааааааа love001 love001 love001 love001 love001

Ония ден гледах малко Laughing Аурора щерка на гадняра Shocked

Здрасти Hug Hug Hug

Мен не ме задоволява Naughty

# 34
Ренку  Hug Heart Eyes

Heart Eyes

# 35
  • София
Добро утро от мен момичета  Hug
Еви  Hug  Ренка  Hug
Еви на мен очила не ми трябват предпочитам да ме заслепява такава красота  Heart Eyes
И ето такава  smile3503

Утре ще изгледам първи епизод и тогава мога да кажа дали ми харесва или не така само по приказки не може човек да прецени а понякога дори сериала започва да става интересен не от първия епизод  Naughty
Еви тази артистка с оранжевото не игра ли в Квартала на богатите  newsm78

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 10:17 от БлагаВест

# 36
  • София
     smile3533

# 37
  • Плевен / София
колажа е страхотен.... Party
започвам деня си с усмивка Laughing
Здравейте момичета Hug

# 38
Добро утро прекрасни  Hug Hug HugЕви  Hug Heart EyesЛинде Hug Heart EyesРенку Hug Heart EyesГости Hug Heart Eyes
Нашето момиче страхотно който го харесва не го заслужава,а който не го харесва няма вкус  Sunglasses Laughing Интересно защо ли е облечена толкова празнично дано си спазят обещанието за фрагче на 29,може него да го снимат  Thinking
Мен също не ме задоволява отговора  Naughty Но пък всички разбраха мн ясно,че с фенската маса на Нес шега небива  Sunglasses Освен това според мен  Peace Кс=Нес+Бу+Каан+Хазал оттам натам всички са заменими  Naughty Mr. Green
И нещо красиво....

Нова фотка от сета и от Каан с мениджърката му  Whistling Ще ни мъчи и втори сезон тоз човек  ooooh! Laughing

Хубав и успешен четвъртък  Hug

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 11:07 от Deesityy

# 39
  • У Диспансера ...♥♥♥
Hug Hug Hug

# 40
Здравейте 'убавици ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Неслихан е най-талантлива от целия каст на Карата , няма слаба игра през целия сезон , но е малко тъпо ,че все още мъжете взимат по-големите хонорари .Сигурна съм , че хонорарът на Бу е с пъти по-висок от на Несли - няма лошо заслужава си , дано и вдигнат и нейният , че Карата изби рибата ( не само в Т-я а и зад граница )!

# 41
Супер, истински ме разсмя Joy Joy Joy
момичета Hug  Heart Eyes прекрасен ден ви пожелавам

# 42
Линде  Hug Heart Eyes не съм гледала Кварталът на богатите  Peace

Гости  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Филипинче  Hug Heart Eyes Зиги  Hug Heart Eyes

Снимали са промо клипче за новия сезон на Стар ТВ, снимката на Несли е оттам  Peace
Иначе в момента снимат  Кара Севда  Sunglasses

ей ги тримцата  Mr. Green

# 43
Ми тъй, де Laughing пък и тя кат вървеше по улицата, усети със сърцето си, че нещо става с него/ предчувствието на близнаците/ Laughing а и малко странно ми се струва човек с торба на главата, да виси на въже   hahaha  hahaha hahaha

Ренка, ади на втори сезон на Страстите Party Party Party
Охааааааа love001 love001 love001 love001 love001

Ония ден гледах малко Laughing Аурора щерка на гадняра Shocked

Здрасти Hug Hug Hug

Мен не ме задоволява Naughty
Да, и на една друга, която я убиват при раждането Laughing Тавиани я представят за своя, щото онез мислят, че и бебето са убили Laughing и се жени за Едуардо по принуда Laughing ма гледай, де, няма повече да ти разказвам Laughing

Привет Hug Hug Hug

# 44

Общи условия

Активация на акаунт