След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 766
  • 752
  •   1
Отговори
# 615

ауууу,показала е  "красивия си  смях " Joy Joy Joy Joy
Непременно да се изпрати на родата  Naughty Mr. Green Joy Не се сдържа змея долен  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 616

Непременно да се изпрати на родата  Naughty Mr. Green Joy Не се сдържа змея долен  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Доре,от снощи вече гласят Елка за Сечо  Mr. Green  още по-вече ,че Елка добре седи до него и им се получава  Mr. Green а  Борко скоро ще го издуха ако продължава с медийните изяви с тейзето  Mr. Green

Лека ти нощ!  Hug Hug Hug

# 617

ауууу,показала е  "красивия си  смях " Joy Joy Joy Joy
е не е тя,ако не се озъби и не й видиме сливиците  hahaha

# 618

Доре,от снощи вече гласят Елка за Сечо  Mr. Green  още по-вече ,че Елка добре седи до него и им се получава  Mr. Green а  Борко скоро ще го издуха ако продължава с медийните изяви с тейзето  Mr. Green

ми той Сечо не е грозен  Peace и преди са се целували,та може да рипнат пламъците пак  hahaha hahaha

# 619

ми той Сечо не е грозен  Peace и преди са се целували,та може да рипнат пламъците пак  hahaha hahaha
Whistling Joy

# 620
Скрит текст:

ауууу,показала е  "красивия си  смях " Joy Joy Joy Joy
Непременно да се изпрати на родата  Naughty Mr. Green Joy Не се сдържа змея долен  hahaha hahaha hahaha hahaha

[/quote]

[/quote]
е те тогава оназ неговата няма да мръдне от сета  Mr. Green Joy Joy Joy ,а иначе аз го харесвам още от ЕЛИ

# 621
Ние Гупата не можахме да изгониме,та Дерия ли хахаха
Импосибъл 2  Joy

# 622
Импосибъл 2  Joy
Оф сещам се за майката на Онур как вика импосибъл  Joy Joy Joy Joy Joy

# 623
Импосибъл 2  Joy
Оф сещам се за майката на Онур как вика импосибъл  Joy Joy Joy Joy Joy
Е и аз хахах затова го написах хахахах

# 624
  • Varna
Ох, момичета да ви кажа така се ядосах на вида на Борко( не ми пука, че е с Кюса, а за това как изглежда), че излязох да се разходя малко. Много ме хвана яд, че се прахосва така, ама сте прави бе-има си глава на раменете, за да мисли с нея, има си мениджър, има си братя , има си майка, има си любима-ама те всички май са от един дол дренки, та аз очаквам някой да го раздруса за да се вземе в ръце. Те гледат да се наредят до него на снимката и се разтапят пред "каката", какво им пука ,че си прахосва живота и кариерата...Само още веднъж ще кажа Жалко. И за финал както зад всеки успял мъж стои една мъдра жена, така зад един провалил се също стои една жена!

# 625
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaи на вашето внимание кръшни танци в изпълнение на  Кюса  Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BJtS0d2AmOt/?taken-by=gupseask

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 626
  • По света и в нас.
ЕЕЕЕЕ не мога вече да  се удържа. tooth
За мене вече Борето е бита карта  smile3521,сигурна съм че  е чел коментари  и е наясно че Гупи  е  недолюбвана.Това направо си е излагация да ни я навира така. Whistling

# 627
Добро утро!  Hug Hug Hug

Голямата уста  все пак се е демонстрирала на сватбата.
На дансинга се е държала съвсем прилично, добре изглежда в гръб. Най-доброто  от каката. hahaha hahaha
За поведението на Баръш ....ами  това си е неговия живот,  щем не щем е с тая откачалка. Доказан факт за сега. Не е никак без значение, че е с него и с неговото семейство, близки, особено за турските нрави.
 Вижда се ,че му е хубаво  и  най-малко  в момента свързва реала със сериала,
Много време и отделих спирам до  следващото показване.

# 628
Добро утро и от мен, мили момичета! Hug

Ясно е, че Йомича обича сутрешното Дефне, Борето обича сутрешното Гупсе. Така да бъде, щом е щастлив, или докогато е щастлив така! На вас хубав ден в очакване на сериала, реалът за момента е ясен! Grinning

Аз съм щастлива, че от новите сериали намерих няколко красиви двойки, които ме радват! Девойките се държат адекватно, не подскачат при среща с момчето, не пелтечат, не изпускат предмети; момчетата не са им началници, които никога не са се влюбвали и сега ще се влюбят в непохватната. Засега не следват наложения напоследък стереотип за влюбване, така че съм доволна.

Приятен ден отново! Hug

# 629
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Hug
Ели  Heart Eyes Дани  Heart Eyes
Снощи съм пропуснала Кюсините вълнения  ooooh! но сега ми бяха за разбуждане!  Shocked Е , не се сдържа да не направи реклама на зъболекаря си!  Rolling Eyes Баръш направо налудничав поглед вади на някои снимки  Mr. Green ама поне се наигра човека!  Whistling Виж, Мерти се поозори с бързите ритми, обаче после намери верния такт  hahaha
Верче,  Hug аз като не мога да видя клипче в моб версия, влизам в менюто на VK, преминавам на full version и като го изгледам, се връщам на мобилна  Grinning Това като съвет от личен опит!  Peace

Не го съдете толкоз Боци, че не е на сета, полага му се почивка след толко кръшни танци, трябва да презареди батериите все пак!  Wink
Само тейзето да си върви на снимките на шедьовъра, да не ни дразни!  Crossing Arms
Хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт